BABY

Tickle Your Fancy

Viikonlopun suurin juhlan aihe oli ehdottomasti tuo pian elämäämme ilmestyvä pikkutyyppi. Kolme päivää yhtä vauvafiilistelyä. Kuunneltiin vanhoja lastensatuja kasetilta, hypisteltiin vauvanvaatteita, syötiin vauvakakkua ja kuunneltiin sydänääniä. Innokas ei sanana varmaankaan kuvaa tarpeeksi osuvasti tämän hetkistä olotilaani. Tuleva täti ei nimittäin malttaisi odottaa enää viikkoakaan. Tai päivääkään!

Ollaan veikan ja siskon kanssa jo useamman vuoden ajan piikitelty toisiamme, että voisiko joku nyt jo hankkia jälkikasvua, jotta saataisiin vauva meidän elämään. Sellaista, kovin läheistä ainakaan ei nimittäin ole vielä tähän mennessä ollut. Olen 25-vuotias, enkä ole vielä ikinä syöttänyt tai kylvettänyt pikkutyyppejä, saatika vaihtanut vauvalle vaippaa! Täysin kokematon kaikissa vaiva-asioissa, mutta pian pääsen oppimaan ja tekemään tätä kaikkea!! Ensimmäiset lapsenvahtivuorotkin on jo jaettu :D Iiiik!

Olipa uusi tulokas sitten tyttö tai poika, tulee meistä hyvä tiimi. Lanseerattiin jo siskon kanssa termi Cool Aunts, joita me todellakin tullaan olemaan. Meiltä saa lahjaksi aina cooleimmat lelut ja trendikkäimmät vermeet. Me ollaan myös ne, jotka vie Burger Kingiin ja Starbucksiin ja ne jotka uskaltautuu hulluimpiin huvipuistolaitteisiin vaikka 12 kertaa peräkkäin.

Eka päivän asu hommattu!!! Saatoin vähän seota Zaran lastenvaateosastolla. Siis katsokaa nyt näitä vermeitä, sydän sulaa!!!

OOTD

EN KESTÄ!!

tikrukaan ei meinaa pysyä housuissaan!

 

I'm going to be the coolest aunt on earth!!!

 

xx Sara

Kommentit

Lilja U. (Ei varmistettu) http://www.styleinterrupted.blogspot.com

Mää sain lapsen 31-vuotiaana, enkä ollut ikinä vaihtanut vaippaa tms. ennen kuin vauva oli jo käsissä ja hoitaja opasti sairaalassa. Että älä huoli, sulla on hyvää aikaa opetella, onneksi se ei ole tähtitiedettä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti tsempistä!!! :) Eiköhän siihen sitten opi!

Suvi55

Tunnistan niin ton fiiliksen! Min ensimmäinen ja ainoa veljenpoika on reilun viikon päästä jo kuukauden (mihin tämä aika menee!?) ikäinen ja innostus ei hiivu mihinkään. On se pieni ihminen vaan niin... pieni. Ja ihana. En ole ennen ollut lapsi-ihminen mitenkään päin, enkä aio itse lisääntyä, mutta voi että tommonen pieni nyytti voi sulattaa tädin sydämen kokonaan. ♥

Ja pakko myöntää itsekin: kaapista löytyy jo muutamakin vaate tulevaisuuden varalle, kunhan poika vielä vähän kasvaa. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

awwww!! Ihanaaaa ihanaa  <3

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Itsehän luin tätä postausta että whaaaaaaat mitä mulla on mennyt ohi ja hyvä kun en mennyt katsomaan uusimpia asukuvia, kun olin ihan varma että kyllä sulla ihan yhtä tiukkaa paitaa on ollut edelleen päällä ja ihan just oli treenikuvia joissa oli paljas vatsa ja että mitä hittoa nyt :D:D

MUTTA se olikin sitten tätihommia. Noi tossut!<3 Awwww.

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha voi ei!! Joo tätihommia tällä kertaa ;)

Kapa (Ei varmistettu) http://mutsisatsi.blogspot.com

Voin hyvin samaistua noihin katokuinsöpötenkestä -fiiliksiin :D Täällä odotellaan esikoista syntyväksi maaliskuussa ja kun on käynyt hipelöimässä jo kaikki vauvajuttuja, niin reaktio on kaikkeen aikalailla just toi :D Ja ostin noi ihan samat tossut, en kestä miten söpöt ne on!! Onnea tätiyteen, hyvin se menee;) Sitten vaan kehiin lisää näitä KOOTD -kuvia niin saa inspistä itelle, hahha :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Awwww eikä!! Ihanaa, valtavasti onnea teille :) KOOTD KUVIA!! En kestä! :D

elisabet.k (Ei varmistettu)

Sara oot ihana!&lt;3 Susta tulee varmasti ohan super hyvä täti!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3 !!!!!

Hanna Maria
Hanna Maria

Oi pakko kommentoida ihan vaan tota smoothie bowlia :D Niiin herkullisen näköstä!! Noi värit <3

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!! :) Tää oli tosi hyvä! Ananas-vadelma-mustikka-maitorahka-vanilja setti! :)

Tipa (Ei varmistettu)

Onhan noi vauvanvaatteet vaan niin sulosia, että täältä löytyy kaappien täydeltä ja nyt kun sen seittemän viikkoo on tota poitsua pukenu niin nehän on vaan niin epäkäytännöllisiä ne kaikkein söpöimmät :D ei oo paljon niitä minitennareita tullu käytettyä kun ne on niin vaikee laittaa jalkaa, että toinen vetää jo kunnon raivarit kun äitillä kestää ja sithän ne on myös kymmenessä sekunnissa potkittu pois. :D mutta voi elämä kuinka söpöjä ne kuitenkin on, että pakkohan niitä on ostaa. Ja kelpais muuten meiäikin pojalle toi asukokonaisuus!

Niin ja hirmuset onnet tulevalle huipputädille! On noi pienet vaan niin ihmeellisen ihania &lt;3

Tiia

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voin vaan kuvitella kuinka epäkäytännöllisiä, oh noes! :D Paras oli kun vastaan tuli vauvan flip flopit...... :D 

Kiitos hurjasti ja haleja sinne!! :)

Kommentoi