BABY (BUMP) BLUE

Tickle Your Fancy

Ihastuttavat, vihastuttavat, vartalonmyötäiset trikoomekot. Sanotaan, että ne tuovat muodot hyvin esiin. Tarkentaisin tätä vielä: ne tuovat joka ikisen muodon vartalossasi hyvin esiin. Kun olisin valinnut kuvitukseksi vähän toisenlaiset kuvat, olisin todennäköisesti pistänyt aika mehevät vauvahuhut liikkeelle :D Ja minulla kun vatsa ei edes ole se  ensimmäinen paikka, mihin ylimääräisellä rasvalla olisi tapana kertyä!

Mekko on odottanut debyyttiään kaksi kuukautta, kunnes aikaisemmin tällä viikolla vihdoin sopiva tilaisuus tuli vastaan. Se ei kaivannut kaverikseen juuri muut kuin klassiset mustat korot. Vaikka jokainen kuvakulma ei imartelevalta tässä mekossa ehkä nyt näyttänytkään (ainakaan kameran linssin läpi), pidin mekosta todella. Erityisesti väri ja simppeli malli miellyttävät! 

Pictures: Svante Gullichsen

dress H&M

heels Zara

 

xx Sara

Kommentit

Maijaviola (Ei varmistettu)

Sika upeita kuvia! <3 Onko nää kuvat otettu sillä sun nikonin laajakulmaobjektiivilla? Mulla on nimittäin ihan hirvee hinku siihen objektiiviin, mut mietin, että onko se turhan laajakulmainen asukuviin...

http://maijaviola.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Ei, itseasiassa Svante on ottanut nää omalla zoomi linssillään! 20m laajakulma on musta parhaimmillaan reissuissa, kaupunkikuvissa, tapahtumissa, sisällä otetuissa kuvissa ja ruokakuvissa. Ihan henkilökuvaamiseen ja asukuviin sitä harvoin tulee käytettyä!

Kaisakaitsuu (Ei varmistettu) http://simoda.fi

Sun "baby" bump on kyllä ihan toisella puolella :D <3

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha

Lina-Maria (Ei varmistettu)

No pistit sekunnin kestävät "vauvahuhut" liikkeelle omassa päässäni, kun luin ton otsikon :D Huh!

Mutta mekko näyttää hyvältä. Jostain syystä tällaset ihoa myötäilevät trikoomekot tuntuvat jälleen kivalta vaihtoehdolta. Muutama vuosi tuli kieltäydyttyä niistä aika rajusti (teinivuosien bilemekkomuistot mielessä). Mutta nyt niitä on kertynyt muutamat oman vaatekaapin täytteeksi; toimii arkena tai juhlassa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kääk, ei ollu tarkooitus :D

Mä oon tismalleen samoilla linjoilla trikoomekkojen suhteen! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää ei toimi kyllä nyt yhtään omasta mielestäni. Yläosa ei istu sulle ollenkaan :/ Väri kyllä ihana!

Kommentoi