BACK

Tickle Your Fancy

Rakastuin tähän toppiin (itseasiassa kyseessä on playsuit), ja vielä tarkemmin, rakastuin tähän takaosaan. Paljas selkä on mielestäni aina upean näköinen. Mutta mikäli tämmöisiä toppeja haluaisi käyttää myös päivänvalossa, niin mitä helkkaria alle pitäisi pukea, jottei täysin pilaisi koko ideaa? Vinkkejä otetaan vastaan enemmän kuin mielellään.


top H&M (gifted)

T. Sara

Kommentit

Yohanna (Ei varmistettu)

Rohkea laittaa alle vain "nännitarrat" eli nippiesit :)

saratickle
Tickle Your Fancy

jauzaaa, mä en tiedä onko musta nännitarroihin

Anna (Ei varmistettu)

Niin sanotut broilerin rintafileet eli liimattavat silikonirintsikat :D vaikkakin eiköhän se rintsikattomuus (=nännien läpipaistaminen) kohta rantaudu Suomeenkin. Ainakin täällä Tukholmassa tuntuu olevan kovastikkin in :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Nooup, ei pysy meikäläisellä löysän topin kanssa, etenkään näillä helteillä :D

Jenna (Ei varmistettu) http://www.kaksiyhdenhinnalla.com

Mulla sama ongelma! Pari kivaa toppia, jotka on seläistä avoimia ja en yhtään tiedä mitä sinne alle laittaisi :) Tuo sun on aivan ihana!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos paljon! :)

Nannaaa (Ei varmistettu)

kanafileet! niitä löytyy mustina kangaspintasina myös (stocka?) jotka on vähän turvallisemmat ja siistimmän näköset jos vähän vilahtaa

saratickle
Tickle Your Fancy

Musta kangaspinta kuulostaa aika hyvältä kyllä!

vilja (Ei varmistettu)

Ruotsissa ainakin useat naiset kulki ilman rintsikoita. Itsekin olin yks päivä rohkee ja jätin rintsikat kokonaan pois. Yllättävän vapaa olo vaikka ajattelin et fiilis olis vaivautunu :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo totta, ysäritrendi numero uno! :D Mä en tiedä onko musta hillumaan ilman rintsikoita. Ehkä jonain päivänä se tuntuu ihan normaalilta! Ei ihan vielä :D Vapaata oloa en kiistä, sehän on ihan parasta!!

sini (Ei varmistettu)

Paljas selkä on mielestäni aina upean näköinen. -> No en nyt välttämättä mieltäis +120kg naisen paljasta selkää upeaksi :-D
Sinulla toimii!

saratickle
Tickle Your Fancy

No joo, okei :D

Mona (Ei varmistettu)

Ittellä on tollasia vaatekappaleita varten itsekiinnittyviä rintsikoita. Aluksi ajattelin et mitenköhän mun pienillä ketunnokilla toimii tommoset mutta pysyy tosi hyvin! Ilmeisesti samoja tarkotettiin tossa Nannaaa:n kommentissa. HM:n vastaavat on toiminu ainaski mulla ihan hyvin: http://www.hm.com/fi/product/06961?article=06961-B. Noissa on semmonen "liimapinta" joka pitää liivit kyllä vähän kovemmassakin menossa hyvin paikoillaan.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikeesti! Nää pitää testaa!

Lili (Ei varmistettu)

Mä oon varmaan niin juntti että laittaisin alle vaan jonkun kivan bandeaun :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Joku semmonen nätti, kevyt, ei huono!

Henna (Ei varmistettu)

Ompelukone esiin ja duunaa topin etuosaan varsinaisen kankaan alle ohut musta kangas, kuitenkin ne nännit peittävä.. selkä osa ei kärsi. Kaunis vaate!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei paha!

Laura (Ei varmistettu)

Sama ongelma täällä! Itse tykkään myös paljaasta selästä ja löytyy myös muutama paita mikä oikeuttaa sen, mutta ei hajuakaan mitä sinne alle pistäisin. Mä en myöskään ole vielä valmis kulkemaan ilman rintsikoita kun korkeintaan kotona ja mökillä. Ja ajatus normi rintsikoista tai bandeusta paidan alla ei innosta. Joten jos löydät vastauksen tähän ongelmaan, kerrothan siitä sitten! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

HAaa sama, sama ja sama! Mä lupaan kertoa, jos jonku hyvän tänne löydän! :)

Petra (Ei varmistettu) http://suolistovammaiset.blogspot.com/

"Liimattavat" rintsikat + ihoteippiä pitämään topin tiukemmin kiinni ihossa (ja tissit pois näkösältä :D)? Niin mä tekisin.

Petra (Ei varmistettu) http://suolistovammaiset.blogspot.com/

Niin siis tarkoitin tietysti vaateteippiä... termit vinksin vonksin. :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo mä oon testannu noita liimattavia, ja ongelma on ollu lähinnä se, ettei ne välttämättä pysy paikoillaan. En oo kuuluukkaan vaateteipistä?

Laura (Ei varmistettu)

Omistan sellaset silikonifileey jotka on ihan pebasta, mulla ei ainakaan pysy kun ehkä minuutin ne kiinni. Mulla on myös sellaset silikoniset nipple coverit eli sama homma mutta pienemmän kokoset ja ne pysyy tosi hyvin päällä kun liimapinta on pienempi ja se osuu iholle kokonaan. Ite oon ostanu ne nellyltä ja ne on tosi hyvät :) ja sit jos toi paita on löysä niin ite laittasin viel teipil paidan ihoon kiinni ettei vilku :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Okei! Sama historia noide fileiden kanssa. Kiitos vinkeistä! Toi teippi vois tosiaan olla jees!

Kaisa (Ei varmistettu)

Freepeoplella on mageita kangasrintsikoita verkkokaupassa, niiden selkäosat ovat kivan koristeellisia ja tarkoitettukin jäämään näkyviin. Ei tosin ihan mene yksin tuon paljaan selän näkymisen kanssa yksiin mutta ..:D http://www.freepeople.com/intimates-bras/

saratickle
Tickle Your Fancy

joo mitä helkkaria noi on ihan sairaan kivoja! Just jotain tämmöstä ratkasua mä yritinkin ettiä, nätit kangasrintsikat alle. Kiitos!!

Essi (Ei varmistettu)

En osaa kyllä ongelmassas auttaa, mutta aivan upea toppi - tai siis playsuit! Inhottavaa kun tuo "selkäongelma" on liian monessa ihanassa vaatteessa :|

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!! Mä tykkään tästä myös paljon!! :)

DOM (Ei varmistettu)

Muttamutta, ensin laitataan moinen hetale ja sitten vedetään silikonia ja teippiä ja tiesmitä että tissit ei pääsis sivuilta vilkkumaan????? EPISTÄ!

saratickle
Tickle Your Fancy

HA! LIVE WITH IT!!!

Jenni (Ei varmistettu)

Moi!
Ootko seurannut bloggaajaa Native fox? Sillä on kivoja mustia niukkoja rintsikoita kuten mm. viimeisimmässä postauksessaan. Samalta rintsikkamerkiltä sillä on myös yksinauhaisella rinnanympäryksellä. Sit tuli mieleen, että mustista narubikineistä saisi kanssa hyvän samatyylisen naruefektin, jos vähän tuunaisi sitä takasolmua vaikka soljelle, ettei tarvitsisi solmia naruja solmulle törröttämään. Tai tekis solmun etupuolelle, jolloin se ei näkyisi välttämättä löysän paidan alta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla kävi myös mustat narubikinit mielessä! Ja en oo kuukku tästä blogista, pitää tsekata :) Kiitos!

Juuli (Ei varmistettu)

Makee toppi! Pakko saada! Onko näitä jo myynnissä? En löytänyt nettikaupasta. Ja joo, ite laittaisin alle just ne gotletit, eli mustat kangaspintaiset liimautuvat tai sitten ompelisin mustaa kangasta rintojen kohdalle lisää.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ne kangaspintaset pitää kyllä hommata! Mä en usko että on vielä, syksymmällä varmasti!

Kommentoi