BACK IN THE GYM

Tickle Your Fancy

Lenkkeilyä ja kotitreenejä on kyllä silloin tällöin tullut tehtyä, mutta se virallinen salille palaaminen tapahtui vasta tällä viikolla. Tarkalleen ottaen karusti heti maanantaina klo 7.30 (:D). Normaalien ihmisten joululoma kesti sen pari viikkoa, minun edellinen salikerta oli marraskuussa…

Treenitauon jälkeen on aina ärsyttävintä kun kroppa ei toimikkaan niin kuin haluaisit. Et voi välttämättä napata sitä saman painoista kahvakuulaa eikä kelkkakaan kulje enää yhtä ketterästi kuin sillon viime kerralla, leuanvedoista puhumattakaan… Tämä kaikkihan on ikävä kyllä vaan hyväksyttävä, ellet halua jäädä loukkaantumisten takia uudelle tauolle.

Rauhassa ja maltillisesti liikkeelle, tämä on opittu kantapään kautta. Elvistely on tässä vaiheessa täysin turhaa. Kunto nousee kyllä kuukauden tauon jälkeen yllättävänkin nopeasti vanhoihin lukemiin, luotat vain itseesi!

Mutta tosiaan, ihan super hyvä fiilis! Tästä on kiva jatkaa! :)

Kuinka moni muu palasi loman jälkeen treeneihin tällä viikolla?

top and shoes Nike (gifted) / tights Nike / sport bra H&M

Translation: I'm back at the gym, finally!! It's been more than a month since last time and well, you can imagine how excited I am! After a break it's always a bit hard to get used to a new situation. You can't use the same weights or do as many reps as you did last time. But you know what, it's just fine. The most important thing is that you need to keep calm and remember that getting to that old condition is going to happen step by step. 

T. Sara

Kommentit

hilja (Ei varmistettu)

itse taisin koko kuntosaliharrastuksen aloittaa siinä loka-marraskuun tienoilla. ja kun intoa riittää, mitäs sitä turhia lomia pitämään (paitsi joulupäivät).
kiitos tästäkin sinulle, sultahan tää sali-innostus tais tarttua! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Haa totta! Ei tosiaankaan :) Meillä oli sali kiinni tuon pari viikkoa, mutta nyt taas täysillä eteenpäin :)

Ihan mahtava kuulla, kiitos itsellesi! Tsemppiä treeneihin :)

Sara (Ei varmistettu) http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi

Mä palasin viime viikolla ja ai että, hyvältä tuntuu! Ja mikä parasta: sain poikaystävän mukaan ekaa kertaa (poikaystävä harrastaa jalkapalloa ja treenien lisäks ei oo enää sali ennen houkuttanu) ja yhdessä treenaaminen on paljon kivempaa kuin yksin kuulokkeet päässä! :D Ollaankin selailtu sun treenivinkkejä, kun oma mielikuvitus meinaa välillä loppua kesken. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Niin parasta saada seuraa treeneihin :) Ja jeejee, mä tykittelen niitä lisää!! :)

jepjep (Ei varmistettu)

Heippa sara! Oisko sulla mitää vinkkiä tähän kuntoilupulmaan; mulla on kotona levytankosetti ja kyykätessä en jaksa itse nostaa tankoa 'niskaan',vaikka jaksaisin kyykätä suht isoilla painoilla:D tajusitkohan.. Mieskään kun ei oo aina nostamassa tankoo mulle:D miten voin kyykätä kotona tarpeeksi isoilla painoilla??

mikaela (Ei varmistettu)

Saat sen niskaan niin, että laitat sen lastattuna normaalisti lattialle, nostat toisesta päästä tankoa jolloin se on ikäänkuin: / -asennossa. Mee kyykkyyn ja ota tanko kiinni about kohdasta missä pitäisit käsiä kun kyykkäät ja taita itses sinne alle jonka jälkeen kyykkää se tanko ylös. Tunnetaan myös nimellä "steinborn squat"

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos vinkistä ja vastauksesta mikaela! :)

Essi (Ei varmistettu) http://mylife-everafter.blogspot.com

Täällä ilmottautuu yksi treeninsä tällä viikolla aloittanut!! Se on aina niin katkeran suloista kun pienen tauon jälkeen pääsee treenaamaan. Tuntuu siltä, ettei mikää onnistu, mutta silti on niin ihana hengittää sali-ilmaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanosmuuta! :) Ihan samaa mieltä!

Jenna (Ei varmistettu)

Käytkö koskaan millään ryhmäliikuntatunneilla, vai pelkästään salin puolella? Onko susta pumpissa hyvä käydä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Perus kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla en ole käynyt kun viime keväänä :) Nykyään pelkästään lenkkeilyä ja TFW-salia.

Pumppi on musta tosi hyvä perustunti ja toimii etenkin niille ketkä eivät perus salitreenistä ole niin innostuneet. Kävin aikoinaan itse paljonkin pumpissa :)

drre (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää :) Itsellänikin oli tuossa joulun aikaan vähän taukoa salista ja se kyllä teki hyvää niin keholle kuin mielellekin. Pääsi palautumaan ja nyt entistä innokkaampana takaisin!

Olet tehnyt noita asuntopostauksia, olisiko sellainen aihe mahdollinen kuin vaate- ja kenkäsäilytysratkaisut? Ajattelin vain kun sinulla on noita vaatteita ja asusteita varmasti ainakin kolminkertainen määrä verrattuna itseeni ja en itse saa siltikään oikein järkevästi mahtumaan noita mihinkään. Olisi kiva saada jotain ideoita aiheeseen liittyen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Meillä on melko ihanteellinen tilanne: sekä minulla että poikaystävälläni on omat vaatehuoneet. Näiden lisäksi mulla on kaksi ikean isoa lipastoa ja iso vaaterekki käytössä. Mutta siis käytännössä vaatehuoneeni ja lipastot = pommi. Multa ei kannata ottaa mitään vinkkejä vaatesäilytyksen suhteen :D

wilmuuu (Ei varmistettu)

Oisko sulla vinkkiä mistä sais hyvää salitreeniohjelmaa aloittelijalle? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä suosittelen ihan vaan personaltraineriä tai kuntosalin henkilökuntaa laatiaman juuri sulle sopivan treenin, jossa huomioidaan juuri sinulle mieluisat ja sopivat liikkeet!! :)

Kommentoi