BACK TO SCHOOL

Tickle Your Fancy

 

Mikä fiilis oli kutosluokalla vetää maanantaina kouluun viikonloppuna HESAN ITIXESTÄ ostetut uudet vermeet. Hesan itiksestä muuten sen verran vielä, että meidän perheen tyttöjen pari kertaa vuodessa toteutettu lauantainen shoppailureissu kesti kauppakeskuksessa aina sen 9h ja loppui yleensä siihe, että kaupat yksinkertaisesti suljettiin. Että terveisiä vaan äidille, saattoi tulla Onlyt ja One wayt melkoisen tutuiksi… :D Mutta jooh, takaisin aiheeseen ja kutoselle -> Enhän mä meinannu pysyä housuissani maanantaisella koulumatkallani, kohta kaikki näkisivät mun uudet farkut ja skeittikengät!! Voi sitä riemua.

Nykyään surullisen harvoin tulee uuden vaatteen kohdalla sitä fiilistä. Mutta arvatkaa, tämän Tukholman tuliaisen kohdalla heräili vähän samanlaisia fiiliksiä kuin ala-asteellakin. Kasvoille levähti vähintään kymppihymy (mikäli kymppihymy terminä jättää kylmäksi, löytyy sanalle selitys tästä postauksesta) kun aamulla tajusin, että saan pukea collegen päälleni (:D).

 

Translation: I still remember how it felt to go to the school on a monday morning after spending a shopping day with mom during the weekend. Wearing (SUPER)cool new clothes and a whole lot more confidence. Too bad, It's not like that anymore... Except, I think I just found that 11-year-old little girl in me. I'm super excited about my new sweatshirt!!! Now how cool is this!!

 

T. Sara

Kommentit

Moppe (Ei varmistettu)

Oon Kouvolsta kotoisin ja alkoi niin naurattaa tuo kaksi kertaa vuodessa Itiksen shoppailut :D Myös Lahti oli kova sana kauppojen suhteen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja myös KOUVOLA oli kova mesta shoppailujen suhteen! :D siellä oli hooämmäkin!!!

Iina-Maria (Ei varmistettu)

!!!!! hahaha kyllä, kotkan kasvattina samaistun tähän ihan kybällä :D taajamajunalla parilla eurolla Kouvolaan hooämmään DIVIDEDIN puolelta ostamaan uudet vaatteet!

Ja hei, olihan Kouvolassa jopa Arnoldskin. Ei saannu niit munkkei Kotkasta.

Laura (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.fi

OOH SUPERMAGEE!! Oon itekki haaveillu addun kollarista jo pidemmän aikaa, aivan ihana toi sun yksilö kyllä!<3

saratickle
Tickle Your Fancy

ÄLÄ!! KLASSIKKO!!

matilda (Ei varmistettu)

Huhhuh, nyt on hieno !! Tosin uo Adidas originalsin vaatteet on kyllä kaikki aika täyttä rakkautta...oh. En malta odottaa asukuvias tän kanssa!

saratickle
Tickle Your Fancy

hihiii kiitti!! Pian näät! :)

Aliina (Ei varmistettu)

Vau, niin cool paita !

saratickle
Tickle Your Fancy

övericool!

Daniela (Ei varmistettu)

Moikka sara!:) Mun on nyt pakko tulla kiittämään sua tästä aivan ihanasta blogista! Oot niiiiiiin upean olonen ihminen♥:) Oot super kaunis ja sul on ihana tyyli♥ Sä uskallat sanoo oman mielipitees (esim siinä Bikinifitness ei ikinä-postauksessa) mikä on musta mahtavaa:)! Oon saanu sulta treenivinkeejä ja aattelinki et voisiks tehä sellasen kotitreeni postauksen?:)
Mukavaa talvea sulle, jatka samaan malliin!:)♥

saratickle
Tickle Your Fancy

KÄÄK mikä kommentti <3 Kiitos ihan tavattomasti näistä sanoista, ne merkkaa mulle enemmän kun osaat kuvitellakkaan :) huhhuh miljoona sydäntä sinne ja aivan ihanaa viikonloppua <3

Jeba (Ei varmistettu)

Hei vitsi muistan ton kun piti tyylii kerran kuussa päästä Kouvolaa shoppailee just sen takii ku siel oli H&M ja sit kaikki oli koulussa tosi kadeja ku oli uusia vaatteita :D Voi niitä aikoja!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D joo ja taajamajunalla vielä!! Ai että!!

Sonja (Ei varmistettu)

Moikka! En oo koskaan ennen sun enkä mihinkään muuhunkaan blogiin kommentoinu vaikka näitä lueskelen mutta nyt pakko sanoa että Sara sulla on aivan ihana blogi! Susta saa tän bloginki kautta semmosen kuvan että oot ihmisenä niin rento, hauska ja jalat maassa! Ihailen sun tyyliä osata kirjottaa ja sitä miten persoonallisesti kirjotat niin että sun luonne tulee hyvällä tavalla sun teksistä esiin! Kaikkea hyvää sulle ja jatka samaan malliin!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

ei vitsiiiii, voi KIIITOOOS ihan tajuttomasti!! <3 Arvostan valtavasti että tulit kommentoimaan, se ei oo helppoa, tiedän! Oon itekin ihan kämänen kommentoija. Ihanaa että silti käyt täällä ja olet tota mieltä. Haleja sinne <3 :)

Kommentoi