BALI PHOTO DIARY

Tickle Your Fancy

 

Pimenä keskiviikkoaamuna on kiva karata hetkeksi näihin maisemiin. Kuvia on reissulta sen verran massiivisesti, etten oikein pysy enää perillä, että mitä on julkaistu ja mitä ei :D Omien laskujeni mukaan, näitä ei ole täällä vielä nähty. Ainakaan kaikkia...

Jengi on kysellyt balivinkkien ja surfficampin perään, ja tarkoituksenani olisikin väsäillä teille molemmista kattavat postaukset joulukuun aikana! Eli perinteinen reissupostaus, jossa omia suosikkejani Balilta aina ruoasta shoppailuun ja nähtävyyksistä aktiviteetteihin. Tämän lisäksi vielä oma postaus leiriltä: kenelle sellainen sopii, missä niitä järjestetään ja miten itse kehityin kahden viikon aikana!

 

 

// Throwback to Bali... <3

 

xx Sara

Kommentit

Q (Ei varmistettu) http://mymindwithme.blogspot.com

Aii että, kyllä kelpais tollaset maisemat!

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!! <3

Ellaaaaar (Ei varmistettu)

En kestä, ihan kamala matkakuume :D Ihania kuvia, tulee niin hyvä fiilis noista.

saratickle
Tickle Your Fancy

I knoooww! Mulla myös, taas! :D <3

Juuli K (Ei varmistettu)

Aaaaahhh! Itku meinaa päästä, kun näitä kuvia katselee. Olin samaan aikaan Balilla kuin sinäkin ja ai että miten rakastuin tuohon paikkaan. Lähtisin takaisin vaikka heti. &lt;3

balilleee (Ei varmistettu)

Hei!

Onko bali sun mielestä turvallinen paikka? Riittääkö perus maalaisjärki reissatessa? Täällä yks tyhmä stressaa, kun olen vain euroopassa matkustellut. :D Mind me mun tyhmät kyssärit. Balille siis suunta ja lombokiin, kierrellään ympäri ja ämpäri.

Mitä kautta sä lensit? Olisiko suositella jotain lentoyhtiöitä? Milla te kuljitte balilla (mitä kannattaa välttää, tietynlaisia takseja tjsp)
Paljon tarjotaan esim Cathay Pacifia ja Singapore Airlinesia.

Kommentoi