BALI UBUD - 5 x vinkki

Tickle Your Fancy

 

Vietettiin reissullamme kaksi yötä Ubudissa, Eat Pray Love -leffan maisemissa. Ubudiin liitetään yleensä taide, hyvinvointi, luonto, jooga ja rentoutuminen. Boheemi pieni kaupunki, noin 1,5 h:n ajomatkan päässä Canggusta, on pullollaan gallerioita, maalauskursseja, joogastudioita, hoitoloita ja ravintoloita. Täällä olisi viihtynyt pidempääkin.

 

Bisma Eight

Bisma Eight

 

Bisma Eight on varmasti yksi kaikkien aikojen upeimmista hotelleista, jossa olen yöpynyt (kertoo varmaan jotain, että suurin osa Ubud-kuvista on hotellista :D). Rauhallisempaa ja seesteisempää majoitusta saa ihan tosissaan metsästää -täällä jos jossain pääsee rentoutumaan. Päivät alkoivat aamujoogalla hotellin terassilla ja päättyivät puisessa kylpyammeessa lillumiseen. Hotellin takapihalla kasvatettiin vihanneksia ja infinity poolilta avautui näkymät viidakkoon. Ah!

Tegalalang Rice Terrace on must! Lyhyen ajomatkan päässä Ubudin keskustasta. Tänne kannattaa suunnata heti aamu kasilta, mikäli haluaa säästyä överihikoilulta. Alueen voi kiertää kokonaan, jolloin matkaa kertyy toista kilometriä! Varatkaa mukaan kolikoita, poluilla peritään pieniä maksuja. Postaus täällä.

 

Puspa's Warung

Bisma Eight

 

Tegenungan Waterfall. Tälle vesiputoukslle kannattaa myös suunnata heti aamuvarhain, mikäli haluaa säästyä ruuhkalta! Parkkipaikalta pääsee portaita pitkin viidessä minuutissa alas putouksille! Veden väri vaihtelee vuoden mukaan, sadekaudella se on ruskeampaa. Postaus täällä.

Ubud Yoga House. Ihastuttava, symppis joogastudio keskellä riisipeltoa. Upeat maisemat! Huom. Joogastudion oma kissa osallistuu myös tunnille  <3 

Puspa's Warung. Puitteiltaan vaatimaton, mutta liikkis ruokapaikka, joka tarjoaa äärettömän hyvää (ja halpaa) paikallista sapuskaa. Ei ihme, että oli rankattu TripAdvisorissa parhaiden joukkoon. Ihana henkilökunta!

 

Tegalalang rice terrace

Tegenungan Waterfall

Puspa's Warung

 

*Majoitus Bima Eight -hotellissa saatu blogiyhteistyönä

 

xx Sara

Kommentoi