BANDANA KIMONO

Tickle Your Fancy

Pääsimpäs vielä kesän viimeisillä festareilla pukeutumaan minisortseihin ja kimonoon! Yhdistelmää onkin kulutettu tässä loppukesän helleputkessa ihan kiitettävästi :S Kimononi ovat tyypillisesti väripommeja. Niitä harvoja vaatekappaleita, joissa räikeät värit eivät häiritse minua kesäkäytössä. Sen sijaan tämä astetta synkempi versio on väritykseltään sen verran käytännöllisempi, että voin hyvin kuvitella pukevani sen syyskuussa "takkina" poolon, mokkahameen ja nilkkureiden kanssa. 

Blockfestille pakatessa eksyin kaivelemaan kaappejani ja löysin eteisestä mystisen puukorin, johon olin tunkenut kymmenkunta laukkua. Ihan rehellisesti luulin myyneeni laukkukasan erehdyksessä kirppiksellä tai hävittäneeni vaihteeksi muuttokuormassa, mutta ei. Siellä se oli, eteisen puukorissa. Villakaulaliinojen, pipojen ja kaiken muun elokuulle olennaisten asusteiden alla. Sieltä löytyi tosiaan myös tämä muutaman vuoden takainen reppu, joka on siis aivan tavattoman siisti, eikö?!

kimono Nelly (gifted) // top Zara // shorts Cubus // belt H&M // back pack Indiska // shoes Zara

 

Kimono season is not over yet ;)

Pictures: Janni/Just My Imagination

xx Sara

Kommentit

ssarassara (Ei varmistettu) http://saraxfashion.blogspot.fi/

Ihana asu! Toi kimono on ihan mieletön <3 Se näyttää varmasti hyvältä myös tossa syksyisemmässä versiossa :) Mahtavaa, että laukkukasa löytyi :D

http://saraxfashion.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa voi mäkin oon ilonen laukkukasan löytymisestä!! :D jee! syksyversiota suunnittelemaan :)

Kommentoi