BATH TIME

Tickle Your Fancy

 

Paras juttu sitten Woltin ja lentokone-wifin. Meidän hotellihuoneessa on puinen tynnyrikylpyamme!

Sehän siis täytettiin ja kylpysuolalla vielä maustettiin. Lilluttiin ja toisteltiin toisillemme, kuinka tällainen on saatava siihen tulevaisuuden unelmakämppään. Silläkin uhalla, että vesilasku moninkertaistuisi... 

Ps. kylpy tropiikissa + joululaulut Spotifysta. Yllättävän hyvä yhdistelmä!

 

Pictures: Annika Ollila

Bath time is the best time! Gotta love this hotel room in Bisma Eight!

 

xx Sara

Kommentit

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Voi veljet !!! Ja mä kun olin niin fiiliksissä omasta muovisankoon tehdystä laventelijalkakylvystäni. Kyllä siitä nyt vähän jäi se jokin uupumaan.

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kuulostaa kyllä hyvältä sekin! :)

Mariima (Ei varmistettu)

Heippa Sara! Kiva lukea näitä Balin postauksia. Ite lähdössä ensi viikon perjantaina samaan suuntaan lomalle pariksi viikoksi. Matkasuunnitelma tällä hetkellä: Seminyak- Uluwatu- Nusa Lembongan- Gilit -Ubud. Kaikki vinkit reissuun olisikin kullan arvoisia! Lähinnä mietityttää majoitus. Meillä ei ole vielä kun ekaksi yöksi varattu hotelli. Lähinnä senkin takia, että voi pitää reissun vapaampana. Miten teillä, oliko majoitukset varattu jo etukäteen? Saako niitä ihan hyvin paikan päältä varattua ja ehkä jopa edullisemmin vai onko sama varaako jo netin kautta etukäteen? Nauttikaa siellä lämmöstä ja Balista, ihanalta näyttää! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyy! Tervetuloa! :) Mä oon vähän huono henkilö kommentoimaan majotusasiaa, kun oon ollut täällä samassa + sitten pari yötä ubudissa. Kaikki varattu valmiiksi jo Suomesta :S mutta tyypillisesti reppureissuilla varaillaan paikan päältä. Läppäri/ipadi mukaan!

Nauttikaahan lomasta! :)

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Nyt kyllä maistuisi kylpy. Voi että!

saratickle
Tickle Your Fancy

jooooo <3

Lammas (Ei varmistettu)

Miten symppis!!! Siis mahtava idea. Ps, Mikä upee rusketus sulla! Ja noi selkälihakset, WOW, unelma kroppa :) ja P.p.s en oo koskaan nauranu edes mun kavereiden snapchat-filtteri kuville mut se sun pappafiltteri sai mut nauramaan ääneen :'D ja se on siis suuri saavutus, superhauska!

saratickle
Tickle Your Fancy

käääk! nyt tuli niin paljon kohteliaisuuksia, että ihan punastun!

Kiitos ihan hurjasti, erityisesti toi vika on valtava kunnia!! :D

Nää kuvat on kyllä upeita!! Mitä muokkaus ohjelmaa/pohjia  käytät? Näissä kuvissa tää värimaailma on todella hieno!

Ai että mie rakastan varsiki siu matkakuvias, ku onnistut ain taltioimaa sen timanttisen fiiliksen niihi! Kaiken maailman kolkat sieki onnistut löytämään t. kateellinen. Hei mikä toi siu kylpykirjas on, näyttää nimittäi hyvälle (kyllä, kannen ulkonäöstä voi päätellä näin :D). 

Kommentoi