BEACH VOLLEY

Tickle Your Fancy

Jooh elikkä talven suosikkilaji taisi just löytyä!! Oltiin tänään Vitamin Wellin Bootcampin kanssa Salmisaaren biitsikentällä tutustumassa rantalentopallon saloihin. Fiilis oli kuin Kanariansaarilla konsanaan: valkoista hiekkaa ja +26c ympäri vuoden!!

Lentopallo on yksi niistä lajeista, jonka "kaikki osaa". Koulun liikkatunneilla käytiin läpi vähän sääntöjä, jonka jälkeen juostiinkin jo kentälle pelaamaan. Tällä kertaa heti kentälle syöksymisen sijasta treenattiinkin ensin tekniikkaa ja lyöntejä kera lentopalloguru Veijon. Koin kerta toisensa jälkeen ahaa-elämyksiä ja opin sen kaikista arvokkaimman jutun: lyönnin, joka ei satu. Mikä helpotus!!

Vitsi että oli siistiä!! En pääse tästä yli, en sitten millään! Hiekka oli ihanan pehmeää ja siihen heittäytyminen oli pelkästään hauskaa. Kirkkaiden lamppujen ja 26c lämpötilan ansiosta tuntui kun oltaisiin hypätty keskelle heinäkuun helleputkea. Olisin voinut jäädä pelaamaan vaikka koko loppupäiväksi!

Kenttiä voi ilmeisesti vuokrata, ja tämän aion todellakin tehdä. Perheen yhteiset beach volleyt siihen tammikuun puolen välin pahimmille pakkasille, kun usko paremmasta alkaa hiipumaan? :D Mitäs sanoo family Vanninen??

pelien jälkeen palkittiin itsemme hamppareilla!

 

White sand, +26c and shorts! It's Beach Volley time!!! We spent the afternoon with Vitamin Well crew at Salmisaari Beach Volley fields. Gotta say that I've heard so much about this place but never have I ever imagined that this could be this cool! Gosh it was so much fun!! Summer in the middle of the rainy autumn week. This was exactly what I needed. Really, really need to get back in here!

 

xx Sara

Kommentit

Noora- (Ei varmistettu) http://nooradownunder.blogspot.com.au

Aina tykänny sun liikuntapostauksista, mutta 12vuotta omana harrastuksena ollut laji vie kyllä voiton;) tai ainoa voittava ois ollu normaali lentopallo!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oiiii! Toi on kyllä mahtava laji!! :)

Ellaelers (Ei varmistettu) http://ellaelers.blogspot.fi

MÄ HALUUN JOO! Oioioi nyt löytyi ratkaisu just nimenomaan tähän pimeysahdistukseen!

saratickle
Tickle Your Fancy

NO SIIHEN NIMENOMAAN <3 <3 <3

Erika Naakka
NUDE

Haha mäkään en oikeesti pääse yli eilisestä! :D Tonne on päästävä uudestaan! 88 egee tais olla 1,5 tunnin kentän vuokra. Ei hirveen paha esim 8 henkilöltä.

saratickle
Tickle Your Fancy

ERIKA ME NIIN MENNÄÄ UUSIKS!!! No ei tosiaanka paha, ilmanen lähes!!! :D

Hehhe (Ei varmistettu)

Hyvä vinkki! Onks toi muuten sä joka Elastisen mystoryssä sanoo "eii.. Eiku joojoo!" :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Todennäköisesti :DD

eryeyeeewww3 (Ei varmistettu)

Oliko gluteeniton hamppari?

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä jätin leivän syömättä ;)

anniinaaaaaaaa (Ei varmistettu)

Aaa sun blogi on niin hyvä.

saratickle
Tickle Your Fancy

äääks, voi ihana! Kiitos!! :)

Kommentoi