BEACON'S CLOSET

Tickle Your Fancy

Olen ihastunut Nykissä 2hand ketjuun nimeltä Beacon's Closet. Toivottoman ihastunut! Kyseessä on laadukasta tavaraa pursuava secondhand liike (jonka logo näyttää muuten ihan nuorelta Kekkoselta :D), josta voi tehdä siis ihan mielettömiä löytöjä. Miu Miun paitoja 15 dollarilla, Balenciagan mekkoja 25 dollarilla ja tätä rataa. Koluttuamme Manhattanin myymälän, päätettiin kiertää vielä loputkin.

Vietettiinkin eilinen päivä Williamsburgissa ja piipahdettiin siellä Beacon's Closetin Nykin suurimmassa myymälässä. Piipahdettiin on kyllä äärimmäisen väärä sanavalinta. Taidettiin plärätä rekkejä nimittäin lähemmäs pari tuntia :D Saaliiksi saatiin mm. merinovillainen poolo, cashmere huivi ja nilkkurit - kaikki ihan pilkkahintaan!

Uutta tavaraa tuotiin myyntiin sitä rataa, että ehkäpä pitää kävästä uudestaan vielä reissun loppupäässä!

jacket 2hand / hat Monki / shirt Gina Tricot* / leather pants Nelly* / sneakers Adidas / bag & Other Stories (*=gifted)

 

Beacon's Closet 2hand store has become one of my favorite shopping places in New York. Store is full of great brands and high quality materials. And the best part is that despite the designer brands the prices are super low! This place truly is heaven on earth!!! 

 

Pictures: Annika O

xx Sara

Kommentit

X (Ei varmistettu)

Sivukommenttina: en ole eläessäni tavannut niin tympeää porukkaa kuin Beaconsin ostajat :D Täällä asuvana raahaan sinne Ikea-säkkejä valitettavan usein ja joka kerta tunnen oloni melkein syylliseksi, ihan kuin jotenkin kehtaisin jotenkin häiritä heidän rauhaansa. No mutta, kivoja vaatteita sieltä löytää kyllä usein! W 13th Streetillä (5th ja 6th Aves) on myös aika hyvä Beacons, pienempi tosin. Tsekatkaa myös Crossroads ja Buffalo Exchange, molemmilla on liikkeitä Manhattanilla ja Williamsburgissa. Tykkään noista kahdesta itse asiassa jopa enemmän. Ja hei, muistanko väärin vai oletko joskus valitellut että haluaisit lukea enemmän kirjoja? Käykää The Strand-kirjakaupassa 12th Streetin ja Broadwayn kulmassa, löydät varmasti jotain kiinnostavaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi, ikävää :/ Kiitoksia 2hand vinkeistä, pitää ihan ehdottomasti vielä piipahtaa noissa ennen kotiinpaluuta, jes! :)

Kommentoi