Berliiniin

Tickle Your Fancy

Jos poikaystävääni pitäisi kuvailla jollain Euroopan kaupungilla, se kaupunki olisi Berliini.Voin sanoa näin vaikken kaupungissa ole käynytkään ja poikaystävänikin vain kerran pienenä. Tunnelma, rakennukset, yksityiskohdat, ihmiset, kulttuuri, ravintolat, brunssit. Koko kaupunki vaikuttaa todella sielukkaalta paikalta, juuri hänen ja myös minun tyyppiseltä! Kuukausi takaperin teinkin jotain odottamatonta ja hommasin poikaystävälleni yllärisynttärilahjaksi matkan Berliiniin.

Mä olen aivan maailman surkein yllätysten järkkääjä, meinaan kokoajan lipsauttaa jotain. Vaikka kyse nyt ei olekaan mistään kahden viikon Havajin matkasta tekisi mieli kesken jotain mukavaa hetkeä vaan kailottaa että kulta me lähdetään Berliiniin!!! Onneksi tää odotus on vihdoin ohi, huuuh. Tyypillähän ei siis ole mitään käryä koko hommasta ja se luulee, että ollaan lähdössä suoraan töistä pidennetylle viikonlopulle mökille. Hyvin upposi peitetarinani, vaikka vastahan me siellä oltiin!?  :D

kuvat täältä

Sääarvio seuraavalle neljälle päivälle Berliiniin näyttää 31 c aurinkoa ja sehän ei meitä haittaa yhtään! Mukavaa viikonloppua, nauttikaa keleistä ja toisistanne <3

 

It's my boyfriend's birthday and I surprised him with a trip to Berlin! Three days in this lovely city and the trip starts NOW! Have a great weekend everyone :)

 

T. Sara

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Oih ihanaa!! Toivottavasti tulee postauksia aiheesta pian! <3_<3 itse lähdössä kahden viikon päästä neljäksi päiväksi Berliiniin!

Jasmine (Ei varmistettu) http://takemeany.blogspot.fi/

Voi ihana Berliini! Just olin siellä itse, ja rakastuin. Tosin nahkahousuja ja sateenkaarilippuja piisaa :D
Jos intialainen ruoka maistuu, etsikää sellainen ravintola kuin Maharadscha, fuggerstrassella (ei tosin ihan keskustassa)! Mielettömän hyvä!! Ihanat omistajat ja tajuttoman hyvä ruoka, namnamnam!!!

Ihanaa reissua teille :)

http://takemeany.blogspot.fi/

Petra (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Olin Berliinissä 3 viikkoa sitten ja aivan mahtava kaupunki! Hey, mutta käykää ihmeessä tv-tornissa!Mutta muutenki kaupungissa on vaikka mitä kiinnostavaa nähtävää ja paikkoja. Nyt oottelee innolla postauksia!! :)

Jenny (Ei varmistettu)

Itse olin kaks vuotta sitten kesällä Berliinissä ja sillonkin siellä oli yli 30 astetta lämmintä! Välillä olo oli vähän tukala mutta yks päivä pyhitettiin rannalla loikoiluun. Siellä on tosi kätevä liikkua metroilla paikasta toiseen, kannattaa hyödyntää niitä. Hyvää matkaa:)

Roosa (Ei varmistettu)

Tosi kiva yllätys! :) Itse olin huhtikuun lopussa saksan ryhmän kanssa 4 päivää Berliinissä. Se on kyllä todella upea paikka! Tekemistä riittää, siellä on lämmin ja kaupunki on aivan ihana! :) Suosittelen käymään televisiotornissa katsomassa nähtävyyksiä, sillä sieltä näkee koko Berliinin! :)

kati (Ei varmistettu)

voi! Itse tulin kaksi viikkoa sitten Berliinistä kotiin ja rakastuin kaupunkiin täysin :) Rento, siisti, kaunis ja pysäyttävä historiallisine taustoineen ym.
Kahvilat & shoppailumahdollisuudet oli huippuluokkaa ja jopa minä maalaisjuntti osasin käyttää julkista liikennettä, mikä oli minusta monta kertaa helpompi tuolla kuin esim. Helsingissä :-D
Hyvää matkaa teille! :)

Ssuvs (Ei varmistettu)

Berliini on aivan ihana kaupunki!:) Olin siellä vajaa 2kk sitten. Jos haluaa hyviä shoppailumahdollisuuksia niin Kudamm on loistava valinta. Kudammilla on mm. Forever21, Pull&Bear, Bershka jne... Jos nähtävyyksiä haluaa mennä katsomaan niin tv-torni oli upee! Ja Bradenburgin portti:)

Leena (Ei varmistettu)

OOHHh! Täälläki ollaan lähössä Berliiniin poikaystävän kanssa heinäkuussa viikoksi :) Lähinnä fudiksen mm-kisojen takia heheh, mutta se olikin mun ehdotus :D Laita lista mestoista, missä kannattaa käydä ja vinkkejä keskustan ruokapaikoista :)

Merle (Ei varmistettu)

I Hope You enjoy Berlin! Don't miss going to Mauerpark today, it's one of the best Parts of the city ;)

Henna (Ei varmistettu)

Hyvää reissua!
Asia ei sinänsä blogiin kuulu tai lukijoille, mutta oon ihmetellyt miten sulla on varaa tehdä niin paljon! Matkustella Suomesssa ja ulkomailla, syödä ulkona,ostaa uusia vaatteita ja kokeilla uusia juttuja. Kaikki ei ole kallista ja aina löytyy äkkilähtöjä ja halpoja festarilippuja mutta tuntuu kummalta näin opiskelijasta. Jos sulla on jakaa vinkkejä rahankäytön ja säästämisen suhteen niin niitä otetaan vastaa!

miinamamma (Ei varmistettu) http://miinamamma.blogspot.fi

Hei jes, teethän sitten postausta missä hotellissa olitte ja muutenkin kaupungista. Missä kannattaa käydä, missä ei yms. Ollaan meinaa lähössä poikaystävän kanssa Berliiniin 23.6. ja kummallekin eka reissu kohteessa! :)

Kommentoi