BEST OF LISBON

Tickle Your Fancy

 

Vielä luvassa fiiliksiä tästä värikkäästä, satojen näköalojen kaupungista, joka nousi omalla listallani Euroopan kohteiden kärkipäähän. Lissabon on vaan niin super symppis, etten yksinkertaisesti kestä! 

Ps. Kiitos ihana Saara ja Saaran parhaat Lissabon tipsit #vdtravelguide -hashtagin takana!

Pps. Oma vinkkipostaukseni on tekeillä (ja siitä tulee aika pitkä...), mutta tuolla edellä mainitulla pääsee jo pitkälle. Oikeastaan pidemmälle... haha.

 

xx Sara

Kommentit

JN (Ei varmistettu)

Ihanaa! Tänään tarkoituksena varata lento elokuulle Portoon, josta matkustaisin etelään. Innolla odotan vinkkipostausta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oijoi! Jee :)

Annielvi (Ei varmistettu)

Hei mikä tuo kasvislounaspaikka on toisessa kuvassa? Viimeisiä päiviä viedään tässä ihanassa kaupungissa, joten viime hetken vinkit ovat kyllä tervetulleita :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi!

Se on cascais:ssa semmonen paikka kun House of Wonders! Aivan ihana!!

Minnapa (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Asuin joitakin vuosia sitten Portossa ja kyllä näitä kuvia katsellessa ikävä Portugaliin iskee vaikka ovatkin kaupunkeina aika erilaisia. Tulee ikävä niitä euron superbockeja (ja somersbytä!?) ja niistä nauttivia ihmisiä, sunnuntain laiskoja hengailuja puun alla puistossa, baarista kotiin palaamista aamulla kun papat jo istuivat kahviloiden edessä ja leipomoista saattoi käydä hakemassa leivoksen krapulanehkäisyyn, naapurin vihanneskaupan myyjän jonka kysymyksiin yritin vastailla huonolla portugalillani, kulmakioskin miehen joka tervehti iloisesti vaikka kävelisit ohi kymmenen kertaa päivässä... Pitäis lähtee taas käymään, mutta jotenkin pelkään että taika murtuu kun aika on kullannut muistot :D

saratickle
Tickle Your Fancy

aaahhh! Ihania muistoja!! Ihan parhaita <3

anuli (Ei varmistettu)

Mistä tuo sinun suloinen toppisi on? Vai onko se body?

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on itseasiassa uikkari! Kuva on biitsipäivältä! :) Gina Tricot:n uikkari kyseessä!

Evita (Ei varmistettu)

Missä yövyitte Lissabonissa?

saratickle
Tickle Your Fancy

Do Chiado oli hotellin nimi. Ihan mielettömällä paikalla ja superkiva terassi!!

Yana (Ei varmistettu)

Ei vitsi mitä kuvia!! Itelläni kanssa suunnitelmissa reissu Lissaboniin elo-syyskuun vaihteessa, joten vinkkipostausta odotellessa! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Jippii, täältä pesee sitten! Voi Lissabon on varmasti upea tuohon aikaan :) <3

rr (Ei varmistettu)

Hei, ootko tekemässä Lissabonin reissusta vielä sitä vinkkipostausta vai onko se menny jotenki meikäläiseltä ohitse. Parin viikon päästä olis reissu edessä ja kovasti tipsejä kaipaan :)

Lotta V. (Ei varmistettu)

Moikka! Pakko kysäistä, mikä koko sinulla on Instagramin puolella näkyneestä punavalkoisesta, ilmeisesti Gina Tricotista peräisin olevasta kukkamekosta? :) I-HA-NA!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh, se on ihana! S-koko oikeestaan aina kaikesta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! Toivottavasti teet pian kootun Lissabonin parhaat vinkit -poustauksen :) Olemme suuntaamassa sinne pian myös ja on ollut ihana seurata teidän reissua! Lissabon näyttää niin ihanalta paikalta :)

Kommentoi