Best Nine - Vuoden yhdeksän tykätyintä taustoineen

Tickle Your Fancy

 

Elisan Best Nine -postauksesta inspiroituneena päätin minäkin käydä tsekkaamassa vuoden tykätyimmät kuvat ja valaista teitä tarinoilla näiden menestyneimpien ruutujen takaa :) 

 

1. Hieman yllätyin nähtyäni tämän tammikuussa Kaapelitehtaalla napatun kuvan ykkössiljalla. Pidettiiin tosiaan Elisan ja Elisan poikaystävän kanssa kuvaukset alkuvuodesta Kaapelitehtaan Valssaamossa ja saatiin kyllä superkivaa materiaalia täältä! Rakastan Kaapelitehtaan tilojen isoja ikkunoita ja rosoisia pintoja - ihan parhaimpia kuvauspaikkoja Helsingissä. Sen suurempaa tarinaa kuvan taustalla ei ole. Levisten ja open back -topin yhdistelmä kieltämättä näyttää tosi kivalta!

 

2. Synnyinkaupunkini Savonlinna iltavalaistuksessa heinäkuussa <3 Kuva on meidän Itä-Suomen roadtripiltä. Päivä oli sateinen ja viileä - sää oli tuona pävänä ehdottomasti reissuin huonoin. Tuulisessa kaupungisa palloilun jälkeen päädyttiin viettämään iltaa kummitätini ja -setäni luokse. Käytiin rantasaunassa ja pulahdettiin Saimaassa. Syötiin pitsaa, juotiin viiniä ja juteltiin kolmen pariskunnan kesken unelmista ja hyvästä parisuhteesta. Kotimatkalla Punkaharjulle bongattiin niemen kärjestä tämä maisema. Ihan uskomaton. Kuvatekstissä lukee "Sometimes cloudy days have the most beautiful endings". Ja se on mielestäni aika osuva kuvaus. Tämä ilta tulee todennäköisesti pysymään mielessä aina <3

 

3. Sänky! Rakastan meidän eurolavapetiä, ja ilmeisesti tekin, heh. Jos pitäisi valita suosikkiasiani meidän kotoa, se olisi varmaan tämä kokonaisuus: eurolavat, tyynyläjä ja pellavalakanat.

 

4. Auringonlasku Punkaharjulla. Jälleen meidän roadtripiltä Itä-Suomesta. Vietettiin Hotelli Punkaharjussa kaksi yötä, joista jälkimmäisenä vuokrattiin soutuvene ja lähdettiin auringonlaskuun lillumaan. Mukana oli punaviinitonkka ja kaiutin, josta soitettiin J.Karjalaista. Ilta oli ihan miletön. Soutureissun jälkeen päätettiin vielä vuokrata iso rantasauna omaan käyttöömme ja pidettiin pellehyppykisat laiturilla.

 

5. Uskomaton Islanti. Multa kysyttiin Balilla, että mikä on ollut kaikista mieleenpainuvin maa, jossa olen vieraillut. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: Islanti. Toista ei ole. Tämä paikka sai minut haukkomaan henkeä ja hieromaan silmiä. Meidän syyskuinen viiden päivän reissu Islantiin yhdessä mulle tärkeimmän ihmisen kanssa oli vähintäänkin ikimuistoinen. Tämä kyseinen kuva on napattu vikana iltana Blue Lagoonilla.

 

6. Kuva on kuukauden takaa Balin reissulta! Saatiin kaverimme tuttava, Kossu, kuskiksemme päiväreissulle Ubudiin :D Kossu oli huikea, ja niin oli meidän pikareissu Ubudiinkin. Käytiin Tegenunganin vesiputouksella ja Tegalalangan riisiviljelmillä. Kuva on napattu putouksilta kun pyydettiin erästä paikallista miestä ikuistamaan meidän keinuelämys. Ja äijällähän oli muuten valokuvaustekniikka todellakin hallussa :D Jossain vaiheessa kurkkasin olkani yli ja hän oli kyykistyneenä pusikkoon. Tyyppi oli lähtenyt hakemaan kuvan alareunaan pusikkotarkennusta niin, että taustalla näkyi putous ja meikäläiset keinumassa. Kunnon visualisti!

 

7. Vietnam, Hoi An. Jos joku paikka pitäisi Vietnamista valitta, se olisi Hoi An. Tunnelmallinen vanhakaupunki, ihania ravintoloita ja kahviloita, biitsiä ja riisipeltoja. Pyöräiltiin ympäri kaupunkia, istuskeltiin kahviloiden terasseilla kirjojemme kera, lenkkeiltiin riisiviljelmillä aamuauringossa ja käytiin kokkauskurssilla. Ihana Hoi An!

 

8. Ilta-aurinko Malediiveilla. Lähdettiin paratiisisaarelle hieman randomilla kokoonpanolla: Minä, Elisa ja Marianna. Ei tunnettu juuri Mariannan kanssa ennen tätä, mutta täälläkös tutustuttiin! Ja huhtikuisen reissun jälkeen ollaankin oltu yhteyksissä lähes päivittäin! Malediivit oli mieletön kokemus. En ole koskaan nähnyt niin kirkasta vettä tai niin valkoista hiekkaa. Kuvattiin muutama kampanja (ja Temptation Island snäppi-parodia :D) ja nautittiin lämmöstä. Mulla tulee tästä reissusta aina mieleen, että naurua riitti. Eräänä iltapäivänä jopa niin paljon, että saatiin valitukset naapurivillalta :D

 

9. Vietnam ja Phu Quocin saari. Päätettiin meidän kolmen viikon Vietnamin reissu tälle paratiisisaarelle. Ajeltiin skootterilla saarta ympäri, loikoiltiin riippukeinuissa, joogattiin ja syötiin hyvin. Kuva on otettu saaren eteläosassa sijaitsevalta upealta Sao Beachilta. Biitsin keskiosa oli ihan täynnä turisteja, mutta reunoilla sai olla rauhassa! Tultiin tänne uimaan ja juomaan kookokset ennen kuin jatkettiin saaren tutkiskelua skootterilla!

 

xx Sara

Kommentit

Laurakp (Ei varmistettu)

Tuosta eurolavasängystä: kuinka leveät patjat teillä on ja kuinka monta eurolavaa on aseteltuna niiden alle?

saratickle
Tickle Your Fancy

Neljä lavaa ja sänky taitaa olla 170cm!

Katri Hannele (Ei varmistettu) http://katrihannele.com

Hahaha, Kossu pisti silmään tuolta tekstin sijasta! :D Mieheni on asunut Balilla kun teki siellä muutama vuosi sitten töitä, ja Kossusta kuulin aina tasaisin väliajoin, en muista tapasinko myös. Kossu tietää ja hoitaa kaiken, mitä tarvitaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! :D Siis täällä joku muukin jo ilmottautui Kossun tuttavaksi! KOSSU <3 <3

Kommentoi