Biitsihengailua

Tickle Your Fancy

Mä voisin vaan jököttää biitsillä, nuuhkia suolaista merituulta, katsoa nauravia ihmisiä ja mättää tuoreita hedelmiä + litkukahvia (viimeisen tosin vaihtaisin Presidentin tummapaahtoon oikein mielelläni). Biitsihengailu on se mun juttu!

T.Sara

 

Kommentit

e (Ei varmistettu) http://mörköandme.blogspot.fi

no huh mitä kuvia! -kade.

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitoksia vain :)

innokaslukija (Ei varmistettu)

Ihania, ihania, ihania kaikki nämä matkakuvat! Mä en oo koskaan kokenut kovin suurta intohimoa matkustelua kohtaan (johtuukohan siitä, etten ole sitä pahemmin päässyt ikinä harrastamaan), mutta nää sun kuvat sai kyllä aikaan oikein kunnon matkakuumeen. Niin upeita maisemia! Just tollaseen paikkaan haluisin matkustaa. Ja tästä postauksesta on kyllä pakko sanoa, että sä oot niin upeessa kunnossa. Oon saanut sun liikunta- ja terveysaiheisista postauksista paljon motivaatiota itselle. Oma elämä on ollut jo liian monen vuoden ajan tappelua ruoan ja liikunnan kanssa. Vihdoin tuntuu, että olen pikku hiljaa onnistunut löytämään tasapainon noiden kahden asian välillä. Osittain tämän blogin ansiosta ajatukseni ovat muuttuneet terveempään suuntaan. Kiitos sinulle aivan ihanasta ja inspiroivasta blogista!

saratickle
Tickle Your Fancy

huh miten ihana kommentti!! Tuli aivan älyttömän hyvä mieli tästä :) Sri Lanka on täydellinen kohde, sillä täällä voi tehdä niin paljon juttuja ja luonto on niin upea. Ja mahtava kuulla, että oot innostunut terveellisemmästä elämästä, sitä sanomaa mä salaa ähän yritän tällä blogillakin saada eteenpäin :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Dayum guurl.

saratickle
Tickle Your Fancy

ha! damn YOU!

toinen biitsibeibe (Ei varmistettu)

Ei vitsit sai taas intoa mennä koulun jälkeen tekeen jalkatreeniä! Nää kuvat vois olls jossain sporttilehdessä, näytät jumalaiselta! Aivan mahtavia kuvia ja mikä ero niihin bikinikuviin, kun olit "vähän" laihemmassa kunnossa. Uskon sullakin olevan nyt paljon parempi olla omassa kropassa. Olet upea ja huomaa, että töitä on tehty nykyisen kunnon eteen:)

Tarza (Ei varmistettu)

Oot kyllä niin kuuma sporttimimmi! ^^

Kommentoi