BIKINI DAYS

Tickle Your Fancy

Sitä puhutaan aina Australian vahvasta auringosta, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? No se tarkoittaa sitä, että vaikka olet lätrännyt 50 suojakertoimella useamman kerroksen tulet todennäköisesti palamaan, ja mitä yleisemmin jostain hyvin oudosta paikasta. Tänään paloivat mm. varpaat ja korvat!?!?

Aivan hullua, miten polttava joulukuinen aurinko voikaan olla. Paahtavia aurinkoja on tullut koettua ympäri maailmaa, mutta samanlaista polttoa en ole kokenut vielä missään muualla. Auringossa ei todellakaan pysty viettämään tuntia pidempään.

Oli päivän ohjelmassa siis mitä tahansa, on bikinit pakko olla mukana. Koskaan ei tiedä milloin tulee äkillinen tarve/mahdollisuus pulahtaa meressä!

bikini Nelly

 

The last few days have been super hot here in Byron Bay. Australian sun is so strong that it's impossible to spend  more than an hour laying on the beach. Although we are using 50 sun protection here, I somehow managed to burn my skin... my toes and ears are completely red right at the moment. Hurts like hell :D

 

Pictures: Sandra Willer

xx Sara

Kommentit

sallas (Ei varmistettu)

Varmasti ikimuistoinen reissu ollu sulla, Australia on niin mun unelmamatkakohde!!
Jännitit alkuun vieraita tyttöjä, mietin oletteko tulleet keskenään juttuun, matkaseura on kuitenkin aika oleellinen osa koko matkustamista :-)

Mukavaa joulunodotusta, Sara!

PS. Toivottavasti Australia-postauksia on luvassa PALJON!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ah, meillä oli niin hauskaa. Jengi aivan samalla aaltopituudella! :)

Ihanaa joulunodotusta sinnekkin! Vielä tulee postauksia! :D

No on varmasti polttava aurinko! Mun sisko, joka on helikopterilääkäri, asui ja työskenteli vuoden Ausseissa rescue-teamissa. Se kertoi (kaikkien omien ihon kärähtämiskauhutarinoiden lisäksi), että 2/3 australialaisista saa elämänsä aikana ihosyövän, ja siellä on järjestetty kaikille muutaman vuoden välein säännölliset melanomaseulat - ihan kuin täällä papakokeet tai yli 50-vuotiaille naisille rintasyöpätarkistukset. Jotenkin hurjaa! 

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh, ymmärrän. Oikeasti pitää olla todella varovainen tän kanssa. 

Zammm (Ei varmistettu)

Ihan ku vihreitä liekkejä! Kasvia vaan tässä ihailen....

saratickle
Tickle Your Fancy

I see!

P (Ei varmistettu)

Voisin ottaa osan noista vatsa- ja reisilihaksista!! :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha!

Kommentoi