Bikinihullu ilmoittautuu

Tickle Your Fancy

En voi sille mitään, rakastan bikineitä! Laajalle arsenaalilleni on varattu kaapeista ihan vähintään yhtä iso tila kuin alusvaatteilleni. Sanotaan, että tän hetken tarjonnassa tommonen 4,95 hintaluokka, aivan ihanat mallit ja toinen toistaan herkullisemmat värit eivät ainakaan ole vähentäneet tätä bikini-innostustani. Myöskään jokaisen kulman takana lymyilevä, täydellisellä kropalla varusteltu Gisele Bundchenkään ei asiaa kamalasti paranna. Siis eikö se kroppa tule aina niiden viiden euron biksujen mukana, koska mä ainakin aina alitajunnassani ajattelen niin? :D

Hävettää ihan myöntää, mutta tulevalle kesälle oon saanu hamstrattua jo kahdeksat erilaiset bikinit, joista tässä yhdet!

 bikinit H&M (saatu blogin kautta)

 T.Sara

Kommentit

A (Ei varmistettu)

Mä taas vihaan bikinien ostoa, kun kaikki näyttää muka niin tyhmältä päällä tai sitten tuntuu inhottavalle :') Vihaan sitä sovitusrumbaa..

saratickle
Tickle Your Fancy

Toimi niinku mä: älä sovita :D Bikinien sovitus sovituskoppien valoissa, jotka myös selluliittivaloina tunnetaan, on KAMALAA.

Satu (Ei varmistettu)

Jep mutta pyh, sulla ei ole selluliittiä niin ei tarvii välittää :) ite oon ihan menettäny jo toivoni tässä asiassa.. Oon 160 senttiä ja 53 kiloa joten en pidä itseäni läskinä. Urheilen pari kertaa viikossa enkä syö mitenkää hirveän epäterveellisesti. Olen siis nyt 20-vuotias ja mulla on ollu pepussa ja reisissä sellua niin kauan kun muistan. Se ei lähde siis kertakaikkiaan millään pois. Vihaan käyttää bikineitä. Tai no, yläosat on kivoja koska olen tyytyväinen yläkroppaani mutta se helkkarin peppu.. :( jos on mitään vinkkejä tähän niin ne otetaan vastaan :))

Fridde (Ei varmistettu)

Toinenkin bikinihullu ilmoittautuu! Yhtenä vuonna olin ostanut 16 bikinit ennen kesäkuuta, tänä vuonna vaan 7 tähän mennessä..

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha huikeeta!!

Miia (Ei varmistettu) http://miiajosefiina.fitfashion.fi/

Täällä myös yksi bikinihamstraaja! Aina yritän ajatella fiksusti, että tarvitsenko oikeasti taas uudet bikinit... oikeasti en, mutta olen keksinyt aina ihan uskomattomia perusteluja itselleni :D

saratickle
Tickle Your Fancy

:DD papukaijamerkkiä vaan. Erittäin hyväksyttävää!

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Mä kans rakastan bikineitä, mutta vihaan niiden sovittamista, enkä kyllä oikeestaan tykkää edes siitä, miltä niissä biksuissa näytän.. no, onneks niitä tulee oikeestaan käytettyä vaan kotipihassa, niin ei haittaa niin paljoo :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Bikinit on ihania, ei välttämättä päälläni mutta onkossillä nyt niin väliä!!

marjut (Ei varmistettu)

Aivan jätti ihanat nuo shordet. mistä ne on? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kirppikseltä! Katkastu Leviksen farkuista :)

Jozella (Ei varmistettu) http://jozellablog.blogspot.fi/

Ihanat bikinit, näytät tosi upealta! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti :)

Ella (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/edgybeauty

Tässä kohtaa tulee aina kateus pienempirintaisille, näillä mun tripla-D kupeilla kun ei oikein semmosia näpsäkän näkösiä biksuja tunnu helposti löytyvän!

Mutta onneks aina voi haaveilla ja ihailla muiden biksuvalintoja :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Näinhän se menee, me haaveillaan isommista ja isommat pienemmistä! Voin vakuuttaa, että sulle sopii niin monet mallit, joista mä voin vaan haaveilla! :D

Nina (Ei varmistettu)

Moi Sara!

Huomasin sun postauksen Barcelona reissusta. Oisin itse lähdössä ensimmäistä kertaa samaiseen kaupunkiin. Oisko mitään hyviä vinkkejä missä kantsii käydä syömässä, kattoo nähtävyyksiä ja shoppailla. Ja mitä asioita pitää ottaa huomioon ennen matkaan lähtöä ja reissussa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tästä tulossa hei postaus huomenna! Eli kuulolla :) Kantsii myös tsekkailla Jannin blogia :)

Nina (Ei varmistettu)

Kiitos!

Kommentoi