BLACK & WHITE SKI SET

Tickle Your Fancy

 

Huomenta ihanat! Meikäläinen istuu parhaillaan tyhjässä mökissä yksinäni. Luukutan parin vuoden takaisia kesähittejä ja juon aamun kolmatta kahvikupillista. Perhe lähti juuri lentokentälle ja minä odottelen Artun ja Henriikan lentoa, joka ilmeisesti myöhästyy jonkin verran. Tai no, uusimman tiedon mukaan koko lento ei ole edes lähtenyt vielä Helsingistä.

Aamu oli koleampi kuin aikaisemmat. Aurinkoinen, mutta hyytävän kylmä. Yritin hörppiä kahviani kuistilla, mutta meinasin jäätyä pystyyn. Ehkä niitä kuistikahvikelejä joutuu vielä kuukauden päivät venailla :D

Kunhan saadaan koko porukka kasaan isketään päiväksi rinteeseen nauttimaan talven vikoista laskuista. Siihen menee kuitenkin vielä hetki. Josko tässä odotellessa hyökkäisi kirjanpidon kimppuun! Rentouttavaa pääsiäispäivää. Palataan pian! 

Ps. Vaikka se harkitulta näyttääkin niin tämä kypärästä kenkiin ulottuva mustavalkoinen laskuasu oli puolivahinko :D

 

 

Peak Performance ski clothes

Poc goggles

Burton board

 

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minkä takia kirjoitat otsikkosi aina englanniksi vaikka koko teksti on muutoin aina suomeksi?

saratickle
Tickle Your Fancy

Aina? :D En allekirjoita tätä kyllä nyt yhtään.

Mulla on myös ulkomaalaisia lukijoita, joita kiinnostaa erityisesti valokuvat. Välillä huomioin heitäkin.

saarata (Ei varmistettu)

Lensitkö Lappiin? Pohdiskelen vaan postausta jossa sanoit karsivasi kaikki ns. turhat lennot jotka voisi korvata muilla matkustustavoilla....

saratickle
Tickle Your Fancy

Jep, näin sanoin ja näin aion tehdäkin. Kirjoitin postauksen pari viikkoa takaperin, kun taas nämä pääsiäisen lentoliput on ostettu jo viime vuonna :)

Kommentoi