Bloggaajat Tukholmassa

Tickle Your Fancy

Pari vuotta sitten joku kysy multa, että mitä töitä teen opiskelujen ohella. Kun kerroin että oon freelancer bloggaaja, oli jatkokysymys "Ai missä kaikissa baareissa?".

Ei ollu kyseessä siis baarityöntekijöiden reissu länsinaapuriin, vaan mun ja "kollegoideni" Jennin (Räppi-Rotonen), Mimmin (Prinsessa^-Mimmi), Saaran (Lankku-Saara) ja Pauliinan (Petting-Pauliina) irtiottoloma, jonka Visit Sweden meille tarjosi.

Matkustettiin Silja Serenadella Itämeren ylitykset ja nautittiin mielettömiä sapuskoja molempiin suuntiin. Mä kuulun niihin, joita käy oksettamaan jo lasten keinussa, eli biletys syysmyrskyssä laivan yökerhon tanssilattialla on vähän liian riskialtista touhua. Sen sijaan hengailtiin (minä vaaka-asennossa) porukalla hytissä, pelattiin pullonpyöritystä ja katsottiin telkkarista livekuvaa laivan tanssilattialta (erittäin viihdyttävää!!! :D). Ja tottakai käytiin alkuillasta kuuntelemassa laivan käytävällä Antti Tuiskun upea keikka! :)

Käytiin Tukhomassa tutustumassa n. 1,5v vanhaan Mood Stockholm ostoskeskukseen. Tai en tiedä onko ostoskeskus oikea sana tälle. Kyseessä on moderni keskus, jossa tasokkaiden vaatekauppojen lisäksi on paljon hengailusohvia, työskentelypisteitä, puutarha ja siellä söpö puumaja, upeita ruokapaikkoja, trendikkäitä kahviloita, koirille oma lounge ja niille pieniä sohvia ja paljon kaikkia muitakin suloisia yksityiskohtia :)

Pikashoppailut ennen hotellille menoa!

Yövyttiin Clarion Sign hotellissa ja mun huone näytti tältä. Heti tänne päästyäni pistin Spotifysta listan nimeltä Relaxing soimaan, pulahdin vaahtokylpyyn ja torkuin siellä aina rusinasormien saavuttamiseen asti. Tietysti järkyttävällä kiireellä 3min laittautuminen ja tukka osittain märkänä taksilla Globenille :D

Luvassa oli SkyView ajelu Globenin huipulle. Korkean paikan kammoisena tässä piti vähän keräillä itseään, ennen kuin uskaltauduin nousemaan lasikupuun.

Seuraavana Jay-Z ja Timbaland, OMG!! Jopa Jennistä alkoi kuoriutua räppipuoli :D Huom. hieno pokkarikuvien laatu

Keikka oli tajuton ja samoin oli ääni seuraavana päivänä. Noustiin kuitenkin aikaisin ylös ja vietettiin päivä kaupungilla ennen laivalle lähtöä :) Tehtiin Pauliinan eli PAVEN kanssa kivoja löytöjä ja istuttiin hetkeksi juomaan sikke hyvää kahvia

Mieletön reissu! Kiitos tytöt :) Reissukuvia lisää mun instagramissa (saratickle) sekä Visit Swedenin instagramissa (ruotsigram), jota päivitettiin koko loman ajan!

 

T.Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

Whyyyyy oh why do you always have to do this to me? Aina kun mä oon kuolemassa nälkään!! :D Vitsi kun pääsis itekin reissailemaan edes jonnekin! :) Tykkäsin muuten kauheesti tosta sun nuttura-asusta!

pihla (Ei varmistettu)

Oot ihan hirmu kaunis tuossa teidän ekassa ryhmäkuvassa mikä on pokkarilla otettu! Piti oikein jäädä hetkeks vaan toljottamaan sitä :D Hyvää syksyn jatkoa kaunokki!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha voi anteeeksi!! mullakin on nälkä nyt kun palasin tähän postaukseen! :D Kiitos <3

saratickle
Tickle Your Fancy

WOW, oikeestikko!! :) Hehe kiitos :) <3

saratickle
Tickle Your Fancy

saravanninen. Mä en tiedä onko siellä millasia soittolistoja olemassa, mutta ehkä voi löytyä jotain :D Nykyään kuuntelen aina spotifyn valmiilta listoilta musaa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se oli musta tosi hieno! :) Tanssijat oli huikeita ja Antti yht äihana kun aina :)

Laaaa (Ei varmistettu)

Hei, mikä on sun nimimerkki spotifyssä? Pistäisin nuo sun soittolistat kuunteluun! :)

jeejee (Ei varmistettu)

mitä tykkäsit Antin keikasta? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

ja ihanaa syksyä sinnekin! Hali!

Anna (Ei varmistettu)

Voi mä oon kateellinen tosta Antti Tuiskun keikasta. Olen ollut fani Idolsista asti ja olen edelleen. Kymmenen vuotta on ihan hujauksessa vierähtänyt.
Kiitos sulle ihanasta ja piristävästä blogista! :)

veera (Ei varmistettu)

Pari vuotta sitten multa kysyttiin mitä teen työkseni? Vastasin enimmäkseen bloggaan ja kysyjä innoissaan: aaaa mitä blogia? No ihan laseja kerään baareissa....:D

Kommentoi