Bloggaajaystävistä

Tickle Your Fancy

Yksi tämän, ja varmasti monen muunkin alan hienoimmista asioista on uusiin ihmisiin tutustuminen. Vaikka toista ei tuntisikaan, on tyypillistä (ja kyllä, hyvin epäsuomalaista) pistää meiliä bloggaajakollegalle ja ehdottaa kuvaustreffejä. Samanhenkiset blogit tarkoittaa yleensä samanhenkisiä bloggaajia - juttua riittää varmasti!

Tällä tavoin elämääni on jäänyt monta aivan mieletöntä tyyppiä, joiden kanssa treffaillaan kuvailujen ja välillä ihan vaan kuulumisten vaihdon merkeissä :) Osan kanssa on kolahtanut niin täysiä, että niitä lähdetään tapaamaan ylihuomenna Nicaraguaan ja osan kanssa pistetään taas toimisto pystyyn, heh. Näin ne ystävyyssuhteet vaan syntyvät! 

Uusimpana tuttavuutena on ihana Liisa, jonka kanssa treffattiin ekaa kertaa tänään. Tiedetiin toistemme blogit, muttei oltu tavattu koskaan aikaisemmin. No varmasti tavataan jatkossa, huippu tyyppi ja ah, mä niin tykkään näistä kuvista! :) 

faux fur asos.com // sweater Bershka // pants Gina Tricot // sneakers Fila // beanie Cos

 

The best part of being a blogger is meeting new people. Today I went to shoot with a blogger colleague Liisa! We only knew each other's blogs but hadn't met before. What a great and inspiring afternoon we had, and omg, I just love the pictures she took! :)

 

Pictures: Liisa Kivi

xx Sara

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Upeat kuvat! Näytät ihanalta, ja jestas miten suloinen oli Liisa :) Samoin tuo takki. Haluan. Kotona tykättäis todella tuommoisesta.

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö! :) haha ihana sinä, kiitos! Tää takki kuuluu muuten sun paljettipaita-sarjaan eli "huonona naamapäivänä päälle, niin huomio kiinnittyy muualle" :D 

Mä veikkaan, että teidän pienemmät ois ihan liekeissä!!

LiisaK (Ei varmistettu) http://trainingdrama.fitfashion.fi

Wiiii samat sanat takasin <3

saratickle
Tickle Your Fancy

wihihiiii!!! :)

Sarip (Ei varmistettu)

Hei, yritin jo useamapan päivänä kysyä noista ihkujen filojen mitoiituksista sämpylä postauksessasi. Olusin tilannut jo silloin viikonloppuna kun olisi saanut vielä 10 alennusta junkyardilta. Höh :( :) mutta jos kehtaat vastata niin ensi kerran sitten taas kun tulee tarjouksia niin josko nuo ostaisin... Otitko itsellesi koon normaalia suuremmat?

saratickle
Tickle Your Fancy

Whaat, no way! Mä oon kyllä mitotuskyssäreihin vastannut. Tai ainakin siihen mitä kenkäpostaukseen tuli. Samaa kokoa on kun normikengissä. Ehkä snadisti vähän reilut nämä, kuten mulla tennarit tuppaa olla, mutta just the way I like it! Suosittelen tilaamaan useamman koon ja palauttelemaan väärän kokoset jos yhtään epäilyttää :)

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Susta on aina niin upeet kuvat ja kiva tää asu, tosi mun tyylinen! :) niin mun tyylinen, et oon pukeutunut melkein just noin! Mulla onki sellaset asukuvat, joissa on minttukarvatakki, valkonen paita mustalla tekstillä ja tollaset tummat farkut ::D pipoa ei vaan ollu ja kengätki mustat!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe no jopas! :) Kiitos!

Kriselda
Kriselda

Ihan superia! Liisa on  i h a n a ! 

saratickle
Tickle Your Fancy

ja sinä myös* piti lukea tossa, mutta ei näköjään lukenut :D <3

Elllu (Ei varmistettu) http://www.cosmopolitan.fi/blogit/startlivingyourbestlife

&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3 KOHTA NÄHÄÄN!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

IIIIIK EN MALTA OOTTAAAAAA

Kommentoi