Blogilomalla

Tickle Your Fancy

Epäilemättä yksi kesän hauskimmista viikonlopuista takana. Kotka ja meripäivät eivät pettäneet tälläkään kertaa.

Päätin antaa itselleni "blogivapaan" viikonlopun ja jätin kameran tarkoituksella kotiin. Keskityin taltioimaan muistoja muistikortin sijasta mieleeni ja fiilistelin ympärillä tapahtuvaa huomattavasti kevyemmällä laukkuvarustuksella. En edes muista milloin viimeksi olisin tehnyt näin. Tuntuu, että olin kerrankin 100%:sti läsnä, ja se oli juuri sitä mitä olin jo pidempään kaivannutkin. Viikonlopun aikana päädyin useampaankin otteeseen pohtimaan kuinka etuoikeutettu olenkaan tuntiessani näin mahtavia tyyppejä. Kiitos ystävät rakkaat ihanasta viikonlopusta! <3

Lomamoodi jatkuu vielä muutaman päivän. Tultiin erakoitumaan kesämökille. TV:n ja toimivan nettiyhteyden tilalla on kirjoja, (helppoja) ristikkolehtiä, salmiakkia, huomiota jatkuvasti keräävä kissa, puusauna, kylmähköä merivettä, rauhallisia lenkkipolkuja ja metsät täynnä mustikoita. Seuraavan kolmen päivän aikana olisi tarkoitus saada pakkanen täyteen mustikoita ja rentouttaa niin mieli kuin kehokin. 

Istun parhaillani alamökin kuistilla ja katselen täydessä hiljaisuudesssa edessä aukeavaa tyyntä lahtea. Säätiedotus varoitteli myrskystä, mutta siitä ei ole tällä hetkellä kyllä merkkiäkään. Tällä hetkellä en haluaisi olla missään muualla.

top Adidas* // shorts Nike* // sneakers Adidas* (*=gifted)

 

xx Sara

Kommentit

sips (Ei varmistettu)

Moi Sara! Oon tässä pohtinut lähipävinä oman kehoni kuuntelua ja ravintojuttuja. Kuinka paljon sun ruokavalioon kuuluu hiilihydraatit muodossa peruna/täysjyväpasta/riisi tms? Mietin vain kun itse olen jo pidemmän aikaa vältellyt näitä perinteisiä hiilareiden lähteitä ja utheillut paljon (1-2 lepo/vko). Kuitenkin tämä johti jossain määrin enemmän tai vähemmän siihen että kroppa ei enää pysynyt mukana liikunnoissa. True-fitnesblogeja lukiessani vasta tajusin ekan kerran että muskelitypythän vetää hiilaria ihan hyvin! Ihmiset on kuitenkin yksilöllisiä ja haluaisin kysyä, että kuinka paljon urheilet ja sit just syöt hiilaria/lepäät?:-) Käytkö nykyisin enää salilla vetää perinteisiä jalka/käsipäiviä tms? Kiitti jo etukäteen, oot huippu:)

saratickle
Tickle Your Fancy

hiilarit kuuluvat mun ruokavalioon siinä missä proteiini ja rasvakin. Kyse on lähinnä siitä mistä hiilarisi saat. Omassa arjessani pyrin välttämään viljaövereitä ja syön kasviksia, hedelmiä, marjoja ja täysjyväa :) Aktiiviliikkuja todellakin tarvitsee hiilareita!

Mä treenaan viikossa 4-6 kertaa. Se perinteinen salitreenaus on oikeastaan jäänyt kun olen hurahtanut TFW:n treeneihin ja juoksuun :)

Niiina (Ei varmistettu)

Kuulostaa niin täydelliseltä! Ite kans huomenna lähössä pariks päiväks mökille viikon työputken jälkeen, en malta odottaa :)
Sun blogista tulee kyllä aina niin hyvälle tuulelle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos tuhannesti <3 Mökillä oleminen on oikeesti niin mieletöntä. Voisin asua täällä vaikka 3kk!! 

Kommentoi