Blogimimmien kesäpäivä

Tickle Your Fancy

 

Nonstop hymy on pysynyt kasvoilla eilisestä asti. Vietettiin puolen vuoden tauon jälkeen meidän toimiston blogiporukan (+ Mariannan <3) ylläri-virkistyspäivää. Virkistyspäivän säännöt ovat simppelit: yksi suunnittelee, muut osallistuvat. Kiertävä vuoro osui tällä kertaa Elisalle, ja hänen tehtävänään oli keksiä meille yllätysohjelmaa.

Käytiin lintsillä, oltiin Töölönlahdella piknikillä, pelattiin mitä hauskimpia seurapelejä, syötiin lohileipiä ja juotiin skumppaa. Illan hämärtyessä puettiin talvitakit päälle ja istuttiin Johannan sisäpihalla yömyöhään keskustelemassa elämästä.

Vitsit mikä päivä. Tuli opittua uutta sekä näistä ihanista naisista, että itsestänikin. Kiitos Ellu mahtavasta päivästä, oot paras!

Ps. Kuinka huono voi ihminen olla Lintsin peleissä (huom kuudessa eri pelissä)? Tai mölkyssä? Sain joka lajissa porukan heikoimmat pisteet ja johdatin joukkueeni lähes poikkeuksetta häviöön, haha. Mut nimettiinkin päivän päätteeksi MVP:ksi, most valuable playeriksi :D

 

 

Zara top

Levi's shorts

Nelly heels

Zalando bag

 

xx Sara

Kommentit

emiliakeijusofia

Haha mikä sattuma, mulla oli lähes identtinen asu päällä toissapäivänä :D sama paita ja musta pikkulaukku ja valkoiset farkkushortsit, noi aurinkolasit vaan puuttui mutta itseasiassa just ton asun päälle puettuani kattellin netistä noita ja mietin että pitäiskö hankkia :D!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha eikä!! :D Kuin hyvä!

Kommentoi