THAT BLUE FUR

Tickle Your Fancy

Nähdessäni ensimmästä kertaa pressikuvat Gina Tricot'n Party Factor -mallistosta olin myyty. Siis jos joltain niin tältä pikkujoulusesongin (en voi uskoa, että se on jo täällä!!) mallistojen tulisi näyttää!! 5/5!!

Samanlaista mallistofanitusta ei ole tainnutkaan näkyä sitten It Girlsin. Joku varmasti muistaa tuon Look de Pernillen Gina Tricot'lle suunnitteleman malliston ja ne meikäläisenkin vaatekaapista löytyvät the nahkaiset lappuhaalarit <3 Oih.

 Pr-toimistolla taidettiin huomata kuinka silmäni kiiluivat uutta Party Factor -mallistoa hypistellessäni (etenkin tuon sinisen turkin kohdalla, hahaha) ja pääsinkin valkkaamaan mallistosta muutaman lempparin :) Kiitos tytöille!!

♥ Syvät kaula-aukot 

♥ Smaragdinvihreä

♥ Kaikki kimaltava

♥ Turkit

clothes Gina Tricot (gifted)

 

Totally in love with this brand new Party Factor -collection of Gina Tricot. Party clothing never looked this cool! I had the chance to choose my favorite pieces from the collection and here's few of them. Smaragd green dress and electric blue fake fur, 5/5! 

 

Pictures: Juuso Kukkonen

xx Sara

Kommentit

La-ura
tuska onni elämä

Olen hiukkapiukkasen kateellinen! En tuosta turkista, vaikka sekin on upea, vaan siitä, että sinä voit yhdistellä vaatteita noin hyperultimakeasti ja se näyttää vaan hyvältä. Jos minä tekisin jotain yhtä kreisiä kuin se nahkahameen ja jätticollegepaidan yhdistelmä, mua katsottaisiin aika kieroon, vaikka se olikin sellainen yhdistelmä, että koin sen olevan täysin mahdollinen päälläni!

Tästäkin asukokonaisuudesta tykkään ihan tosi paljon. Smaragdinvihreä <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos hurjasti näistä sanoista!! Kierot katseet on vaan oman pään sisällä. Mun mielestä uskalla olla just sellanen kun oot! :) Se on kuitenkin paras versio sinusta!

Kiitos <3

Huntterii (Ei varmistettu)

Damn girl that dress!

saratickle
Tickle Your Fancy

!!! :D

Lintsi (Ei varmistettu)

Mistä noin hienot kengät?:))

saratickle
Tickle Your Fancy

Zarasta! :)

Maukkis (Ei varmistettu)

Nyt en kyl digauttanu ihan tosta mekosta, mut turkki on jees ja sinä kaunis niinku aina :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe, kiitti!

Kommentoi