BOOKBEATIN PARHAAT KIRJAT

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

 

Muistatteko kun viime kesänä esittelin teille uuden applikaatiolöydön, jonka kautta pystyy lukemaan e-kirjoja ja kuuntelemaan äänikirjoja? Iso joukko teistä ainakin kommenttien, snäppien ja rekisteröitymisten perusteella innostui uudesta palvelusta ja se on ihan mahtava juttu! Alkukesästä lähtien BookBeat on ollut iso osa myös omaa arkeani ja sen kautta on tullut ahmittua kirjoja kasakaupalla. 

Uudenvuoden lupaukseni oli lukea enemmän kirjoja, ja kerrankin voin sanoa siinä onnistuneeni. Multitaskaajana erityisesti äänikirjoista on tullut minulle päivittäinen harrastus, ja hyödynnänkin näitä tilanteessa kuin tilanteessa. Kuuntelen niitä mm. matkustaessa (kirjoja voi kuunnella myös offline-tilassa lentokoneessa), liikkuessani julkisilla, kokatessa, venytellessä, siivotessa, lenkkeillessä, valokuvia editoidessa, kynsiä lakatessa ja no, kaikkialla! Äänikirjoja tulee ahmittua usein myös iltasatuna ja hitaina sunnuntaiaamuina.

Kasasin yhteen BookBeatissa lukemiani/kuuntelemiani kirjoja sekä lukulistalla olevia kirjoja, jotka uusien tilaajien kannattaa hyödyntää ilmaisen kokeilujakson aikana (koodi postauksen lopussa)! Ellet siis tiedä mistä aloittaa, niin kokeile jotain näistä! Mikäli teiltä löytyy muuten kirjasuosituksia, niin jakakaa ihmeessä :)

 

 

Suosittelen

Mielikuvituspoikaystävä - Henriikka Rönkkösen kirja on sopivalla tavalla härski ja kokonaisuudessaan varsin viihdyttävää kuultavaa naisille. Erityisesti sinkkuelämän haastavissa suhdekuvioissa eläneille sellaisille!

Lars Keplerin tuotanto - rakastan dekkareita ja ra-kas-tan Keplereitä! Kuusi uusinta teosta löytyy niin audio, kuin e-kirjanakin.

Minä, Zlatan Ibrahimovich - vaikken futisfaneihin lukeudukaan, teki tämä kirja vaikutuksen! Inspiroiva tarina periksiantamattomuudesta!

Murhalesken muistelmat te, jotka minun laillani olette halunneet kuulla sen toisenkin osapuolen version maankuulusta murhamysteeristä, suosittelen lukemaan. Äänikirjan lukijana toimii kukapas muukaan, kuin itse Anneli Auer.

Lujasti Lempeä - Maaret Kallion kirja on minulla vielä kesken, mutta voin jo nyt suositella sitä eteenpäin. Elämänajatteluopas, joka haastaa lukijaansa ihan kunnolla.

Hammurabin enkelit - kyseessä on minun ja poikaystäväni "iltasatu", joka ollaan yhdessä kuunneltu. Mikäli pidät Keplereistä, pidät varmasti myös Max Seeckistä!

Hyvän Olon Hormoonidieetti - Erinomainen hyvinvointikirja kaikille, jotka ovat laihduttaneet, kokeilleet pikadieetteijä, tai halunneet tehdä pysyvän muutoksen ruokavalioonsa. Kestävän painonhallinnan ja tasapainoisen hyvän olon ABC.

 

 

Lukulistalla

Alkemisti - olen varmasti maailman ainoa ihminen, joka ei tätä kirjaa ole vielä lukenut. Onnekseni löysin sen juuri Bookbeatista e-kirjana!

Islantilainen voittaa aina - vaikken Islannissa ole vielä koskaan päässyt käymään, on se mielestäni ehdottomasti yksi kiehtovimmista maista. Tätä kirjaa on suositellut minulle mm. poikaystäväni, kirja menee reissulukemiseksi ensi viikolle!

Daavid ja Goljat - Miksi altavastaajat niin usein voittavat, ja miksi yllätymme kun näin käy? Miksi juuri epätavallisesta taustasta saa voimaa ponnistaa onnistumiseen ja hyvään elämään? En malta odottaa, että pääsen tämän e-kirjan kimppuun!

Kon Mari - rehellisesti sanottuna, en ole uskaltanut lukea tätä kirjaa vielä :D Olen suunnitellut Kon Mari luku-/siisvousprojektia alkuvuodelle. Nähtäväksi jää miten tämä kirja tulee vaikuttamaan minuun.

He eivät tiedä mitä tekevät - ystäväni suositteli tätä Finlandia-palkittua kirjaa kun käytiin BookBeatin tarjontaa läpi. Vuoden 2014 myydyin kotimainen kaunokirja käsittelee nykymaailman ristiriitoja.

Game Changer - Kansainvälisen uran tehnyt yritysmaailman ammattilainen, Blanca Jutin kertoo teoksessaan, kuinka menestyä mullistuvassa maailmassa ja ryhtyä itsekin pelin muuttajaksi.

Fight Back - Kertomus uskomattoman Pekka Hyysalon taistelusta takaisin elämään. 

Lannistumattomat - Neljätoista tositarinaa yrittämisestä, epäonnistumisesta ja menestyksestä kovan kilpailun Piilaaksossa, suomalaisyrittäjien silmin.

Meat, Milk and Climate - Risto Isomäki käsittelee lihan ja muiden eläinperäisten tuotteiden vaikutuksia ilmaston lämpenemiseen.

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Pääsette suoraan tästä linkistä (alennuskoodi: tickleyourfancy) kokeilemaan palvelua 30 vrk:n ajan maksutta. Kuukauden ilmainen kokeilujakso koskee uusia käyttäjiä. Huom. ennen kuin tiedot on lisätty ja koodi aktivoitu, palvelu näyttää, että ilmainen kokeilujakso on 14vrk (normaali kokeilujakso), mutta se päivittyy jo heti seuraavassa kohdassa! Kuukauden kokeilun jälkeen kuukausimaksu on 16,90e/kk, mutta mikäli et halua jatkaa, on tilaus helppo irtisanoa. Huom! Koodi voimassa 31.1.2017, rekisteröidy siis ennen sitä! 

 

xx Sara

Kommentit

Katakk (Ei varmistettu)

Hei jos et ole vielä lukenut, niin kannattaa ehdottomasti kuunnella Karo Hämäläisen Yksin, romaani Paavo Nurmesta! Siinä tuntuu kuin pääsisi sisälle hänen ajatuksiinsa ja huomaa, kuinka iso menestys vaatii isoja uhrauksia. Olen itse juoksija ja ehkä senkin takia olin tosi tyytyväinen kirjaan, mutta tästä voi jokainen oppia kuinka ihminen voi saavuttaa mitä vain omistautumalla asialle! Oli pakko ostaa kirja heti itselleni kirjahyllyyn ja lainata sitä tutuilleni.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos vinkistä! Kuulostaa todella hyvältä! :)

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

Tavallaan mua kiehtoo ajatus äänikirjoista just esimerkiksi reissussa ja erityisesti lennolla, mutta kun mä myös rakastan ihan sitä itse lukemista. Varsinkin rannalla! Hmmm.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tiedän mitä tarkoitat! Mutta silmät kiinni makoilu vs auringossa siristely.... ;)

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

Okei nyt tuli just mieleen se miten aurinkorasva jotenkin ihmeellisesti aina päätyy mun silmiin ja sitte en tuntiin näe yhtään mitään ku kirvelee niin hitosti! :D Äänikirjat testiin Balille!!

Mmmmmm (Ei varmistettu)

Oon alottanut varmaan neljä-viisi eri äänikirjaa, mutta kyllästyn aina, kun ne luetaan niin hitaasti. :D Sais olla semmonen säätö, josta vois nopeuttaa sitä kerrontaa. Onneksi tietysti voi lukaista ne ite sieltä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei sieltä löytyy nopeutuspainike! Mä oon kuunnellut pari kirjaa juurikin nopeammalla temmolla! :)

Mmmmm (Ei varmistettu)

Oikeesti?! Miten se on menny ihan ohi? Pitääkin tsekata myöhemmin, kiitos!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Yess! Varoituksen sanana, että se ei välttämättä toimi kaikilla puhujilla (kuulostavat siis hassuilta), mutta useilla toimii! :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Mä olen jäänyt aivan koukkuun tähän palveluun! Todella vahva suositus He eivät tiedä mitä tekevät -Finlandiavoittajalle. Kirjoittelin siitä aiemmin blogiinikin. Henriikka Rönkkönen oli niin hauska, että nauroin ääneen (juttu kirjoittamatta). En ole myöskään julkaissut vielä juttuja Risto Isomäen Kurganin varjoista tai Sophie Hannahin Suljetusta arkusta (uusi Hercule Poirot -tarina!), molemmat oikein suositeltavia. Nyt menossa Veera Niemisen Avioliittosimulaattori, todella hauska!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes jess jessss! Kiitti Tommi! Hei nää menee ehdottomasti lukulistalle, ja pitääkin tsekata noi sun postaukset! :)

Ps. Hercule Poirot <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin ja siis Lars Keplerin Playground, Stephen Kingin Joyland ja Stephen Kingin Mersumies on todella koukuttavia, Playground varsinkin huikea tarina. Pekka Hiltusen Onni kolahtaa myös varmasti. Tägään noita kirjajuttuja tägillä "kirjat", niin sieltä voit katsoa lisää vinkkejä :)

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Itselleni Hammurabin enkelit pilasi kamala lukija. Varmasti huonoin ikinä kuuntelemani, ja minä olen kuunnellut kymmeniä äänikirjoja. Bookbeatista kuuntelen vain dekkareita ja sit ton Auerin, joka oli tosi mielenkiintoinen ja muutti oman käsitykseni koko tapauksesta. Hyvä palvelu, suosittelen! 

saratickle
Tickle Your Fancy

Nouhh, mä taas pidän siitä lukijasta! Se muistuttaa yhtä ala-aste opeani ja kuvittelinkin aina sen lukemassa kirjaa mulle :D

Kommentoi