Bootcamp nimeltä kuolema

Tickle Your Fancy

Vaikka tällaisesta liikunnasta tuleekin lähinnä vihaiseksi ja tekisi mieli heittää käskyttävää valmentajaa juomapullolla, on tämän tyylistä itsensä haastamista hyvä välillä harrastaa. Erinomainen todiste siitä, että kehon (ja mielen) saa aivan kuoliaaksi ilman mitään ylimääräisiä painoja. 

Oltiin tänä aamuna Vitamin Well Bootcampin kanssa vierailemassa Ullanlinnan Elite Trainersilla, jossa Christian pisti meidät hikoilemaan ihan tosissaan. Oman kehon painolla tehtävässä Bootcampissa ei armoa annettu. Ei vaikka kello näytti 7.30 aamulla!! 

Kun minulle sanotaan, että tee niin monta punnerrusta kun jaksat, minähän myös teen. Puristan viimeiset naama irvessä enkä aio luovuttaa ennen kuin kroppa läsähtää tatamille. Kun tähän pisteeseen ollaan päästy se viimeinen asia, jonka haluat siinä mahalla maatessasi kuulla onkin, että näitä tulee vielä kolme settiä lisää. Say what?!? Johan minä annoin kaikkeni?! :D

Treenistä teki erityisen rankan se, että sama liike tehtiin putkeen kolme tai neljä kertaa. Tässä huomasi hyvin sen, miten oma kroppa on tottunut puskemaan täysillä sen minuutin (tai sanotaan että 30-45 sek) ja vaihtamaan seuraavaan. Vaikka jokaisen liikkeen jälkeen pieni tauko pidettiinkin, tuntui toka, kolmas ja vieläpä neljäs minuutti samassa liikkeessä kohtalaisen karsealta!

Tänä aamuinen oli kuitenkin loistavaa vaihtelua niihin omiin tyypillisiin sarjoihin. Ja vaikka tatamilla maatessa välillä tuntuukin, että voimia ei kerta kaikkiaan ole uuteen sarjaan enää jäljellä, niin kyllä niihin muutamiin toistoihin aina jostain syvältä energiaa kumpuaa.

Vaikka kahvikuppi ei tällä hetkellä kädessä meinaakkaan pysyä, niin tulihan tästä hyvä fiilis. Etenkin kun päästiin treenin jälkeen mahtavien bootcamp-mimmien kanssa nauttimaan Ravintola Brödin aamiaisbuffasta!

Eli tosiaan, edetään liike kerrallaan niin, että kaikki sarjat tehdään putkeen: 1 min haarahyppyjä, pieni tauko, 1 min haarahyppyjä, pieni tauko, 1 min haarahyppyjä, pieni tauko, 1 min kyykkyhyppyjä jne. Taukojen pituus 30-60sek.

Alla näkyvä treeni näyttää melko samalta, kuin mitkä tahansa muutkin täällä blogissa vilahtaneet kotitreenini, mutta uskokaa pois, se on jotain aivan muuta :D Jos neljän minuutin punnerrusten jälkeen ei väsytä niin meikä tarjoaa bisset!

 

BOOTCAMP CHALLENGE

 

3 x 1 min haarahypyt

4 x 1 min kyykkyhyppy

4 x 1 min punnerrus (ensimmäinen kierros ilman kelloa niin monta kuin vaan menee voimia yhtään säästelemättä)

3 x 1 min kämmenille nousu ja takaisin kyynärpäille lasku lankkuasennossa

3 x 1 min vuorikiipeilijä

3 x 1 min vatsarutistus jalat ylhäällä

3 x 1 min lankku

3 x 1 min burpee

 

TSEMPPIÄÄÄ!

 

xx Sara

Kommentit

Laurarosilla (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.com

Hyi hel...!! Pakko kyllä (hulluna) kokeilla tätä :'D Varmaan ihan jäätävät hapot tulee jo ensimmäisten kyykky- ja haarahyppysettien jälkeen! Huhhuh!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah testiin vaan! :D Aikamoiset voittajafiilikset välittyi kyllä!

linsku (Ei varmistettu)

No nyt on niin älytön setti, että ei voi olla kokeilematta huomenna salilla!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikea asenne!! Have fun! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Testattu! Ja oli muuten aivan täydellinen treeni! Huomenna varmaan jalat huutaa hoosiannaa kun eilen oli jalkapäivä ja tänään noi kyykkyhypyt ja burpeet. Kiitos tästä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

TÄYDELLISTÄ!!! :)

meriiiiiii (Ei varmistettu)

Hei millasen alkulämpän teitte ennen tätä treeniä, vai teittekö ollenkaan?:) Pakko testata!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kaksi ensimmäistä liikettä toimivat oikeastaan alkulämppänä! Eli haarahypyt + kyykyt :)

!!! (Ei varmistettu)

Taitaa vaihtua tälle illalle kaavailtu jalkatreeni tähän! :D En ole aikoihin jalkoja treenannut mut ehtiihän ne toistekin, en malta odottaa et pääsee testaan tämän!

ElisaM (Ei varmistettu)

Pakko testata. Tarkotus oli mennä salille ja mietin et mitäs sitä tekis. Nyt ei tartte miettiä enää, kiitos tästä. Tämmösiä sekoboltsi-treenejä lisää! :D

Kommentoi