BOOTCAMP TURKISSA

Tickle Your Fancy

On niitä lomia, joilla haluaa nuuskia kohdetta, kiertää ympäriinsä ja kokea mahdollisimman paljon vierasta kulttuuria. Sitten on niitä aurinkotuoli-löhölomia, kun kaipaa vaan lepoa, lämpöä ja biitsiä. Näiden kahden lisäksi on Suomeen rantautunut tänä keväänä uusi lomatrendi: lomat joilla treenataan 2-3 kertaa päivässä, syödään terveellistä ruokaa ja istutaan kerran päivässä hyvinvointiluennolla. 

Ja täällä sitä kuulkaas ollaan Turkin Alanyassa MyWellnessTravelsin järkkäämällä hyvinvointilomalla yhdessä Ellan ja Lauran kanssa. Kuuden päivän bootcamp täynnä urheilua, aurinkoa, raikasta sapuskaa ja hauskaa seuraa. Arvatkaa nautinko!!! Mukana on tosiaan hyvinvointialan asiantuntijoita, personal trainereita ja luennoitsijoita, jotka vastaavat viikon ohjelmasta. 

Ensimmäisenä bootcamp-päivänä kiivettiin aamuseiskalta upealle Kale vuorelle ja treenattiin päivällä biitsillä. Illan hiit-treeni starttaileekin parin tunnin päästä. Katsotaan miten rikki olen tämän viikon jälkeen, huhu :D

Pyrin reissun aikana päivittämään blogia useamman kerran päivässä! Treenejä ja bootcamp-tunnelmia pääset seurailemaan myös mun instagramissa ja Snapchatissa (saratickle).

Bootcamp in Turkey, woop! We arrived here yesterday and today was the first day of the MyWellnessTravels bootcamp. 2-3 workouts per day. The next five days will be so crazy!

 

*yhteistyössä MyWellnessTravels, Sunpreme C-lounge hotel ja Turkish Airlines

xx Sara

Kommentit

MoonaN (Ei varmistettu)

Majailtiin samaisessa hotellissa kesäkuussa 2015 ja ai vitsit miten huippu hotelli! Palvelu on ihan huippu luokkaa, huoneet ja tilat niin kivoja sekä ympäristö ja meri lähellä.. Ja se ruoka.. Ai että tulee ikävä sinne! :D

Mukavaa bootcampia! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Tää vaikuttaa kyllä ihan huikeelta paikalta!! :) ja ruoka, AHHH! Kiitti kovasti <3

Kommentoi