Boulderoimassa

Tickle Your Fancy

Kuinka moni on käynyt kokeilemassa boulderointia?

Tutustuin lajiin vuosi takaperin ja jäin heti koukkuun. Hauskaa, ja tämmöselle korkeanpaikankammoiselle (nyt puhutaan henkilöstä, joka ei uskalla katsoa, saatika sylkäistä kolmannen kerroksen parvekkeelta tai päästää heliumpalloa taivaalle, koska pelkää putoamista myös heidän puolestaan. Huom heidän eli syljen ja ilmapallon) vähän uskaliastakin puuhaa, juuri sopivalla tavalla. Tää on nimenomaan sitä liikuntaa, joka tapahtuu ihan vahingossa.

Pitkän tauon jälkeen oltiin viikonloppuna boulderoimassa, tälläkertaa Lappeenrannassa. Kiivettiin, hengailtiin, tsempattiin toisiamme, kirottiin ja annettiin reiteille kyytiä. Kiipeilyhalleissa on aina lepposa tunnelma!

Kenkävuokra + kiipeilykerta on ympäri Suomean. 10e paikkeilla. Opiskelijat saavat melkein aina alennuksen. Jos et ole vielä kokeillut, suositten! :)

toppi Cubus (saatu), housut Nike

Vaikka käsiä ja selkää salilla melko ahkerasti treenaankin, huusivat edellämainitut alueet hoosiannaa seuraavana päivänä! Kivaa vaihtelua siis yläkropan treeniinkin.

T.Sara

Kommentit

E. (Ei varmistettu)

Innostuin! Pakko päästä testaamaan :) Osaatko vinkata hyviä paikkoja pk-seudulla? ja muutama muu kysymys, Millaset varusteet on sun mielestä parhaat tuolla?Mitkä nuo kengät on?

saratickle
Tickle Your Fancy

Kenkiä saa aina kiipeilypaikoista, itsekin vuokraan sillä en omista kiipeilykenkiä :) Pasilan ja Konalan Boulderkeskus Cavessa mä oon käynyt ite. Erittäin kivoja paikkoja :) Varusteiksi vaan samanlaiset kuin salilla

Mona (Ei varmistettu)

Tapanilan kiipeilykeskuksessa on myös boulderointiseinä! Jos menee arkisin ennen klo 16 tai klo 20 jälkeen, sisäänpääsy on 5€, muina aikoina 7€. Kenkien vuokra on 3€. :)

Ite suosin kiipeillessä yleensä polven alle ulottuvia trikoita, koska tuolla kun touhuaa niin tulee kolhittua itteensä aina vähän, pitkät housut suojaa nirhaumilta.

Tuulia (Ei varmistettu)

Vau tota sun kroppaa! Oot niin terveen ja sporttisen näköinen! :) Täytyis joku kerta käydä kokeilemassa tota kiipeilyä, mutta just korkeenpaikankammon takia en oo vielä uskaltanut :D ehkä tänä vuonna!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mulla oli ihan sama fiilis vielä vuosi takaperin :D Kokeilemaan vaan! Kiitos sulle :)

Muruinen (Ei varmistettu)

Just ton takia en oo suostunu kokeileen boulderointia: mun käsissä ei oo tippaakaan lihaksia joten en pystyis pitään yhestäkään nappulasta kiinni :D Se siitä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis oikeastihan boulderoinnissa ei pitäisi käyttää käsivoimia kovinkaan paljon mutta katellaan oikeesti, mulla on kädet aina ihan jumissa kiipeilysessioiden jälkeen :D Alottelijoille on helppoja reittejä, joten suosittelen kokeilemaan :)

Tuikku (Ei varmistettu)

Moikka. Päätin tulla sulta kysäsemään.. Alotin just salilla käymisen ja lihasmassa on toistaiseksi aika olematonta. Minkälaisia toistoja suosittelet? Kevyet painot ainakin aluksi käytössä..Erityisesti käsissä. Kiitoksia jo etukäteen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kevyet painot niin, että liikkeet lähtee rullaamaan :) 3x 15 on aika perushyvä toistomäärä aloittelijalle. Sillä kandee lähteä liikkeelle! Nostelet painoja sitä mukaan mitä fiilis sanoo. Mahtavaa, että oot eksyny salille, tsemppia paljon! :)

DOM (Ei varmistettu)

Joko menee dyno?

No eikun leukoja vetämään...

saratickle
Tickle Your Fancy

ei IHAN vielä...

hanna (Ei varmistettu)

Oo, pakko päästä kyllä joku päivä itsekin kokeilemaan, vielä kun asun itse ihan tuon kyseisen paikan lähellä, missä olet käynyt boulderoimassa.. :) Korkeanpaikankammo on täälläkin aivan valtava, mutta joskus täytyy ylittää itseensä ja tehdä juuri sitä, mikä pelottaa! :)

Kommentoi