Brooklyn Bridge sunrise

Tickle Your Fancy

Kello herättää lauantaiaamuna 6.15 ja ulkona on pilkkopimeää. Torkutan vielä puoli tuntia. Puolen tunnin jälkeen Annika on viereisesä sängyssä läppäri sylissään jopa häiritsevän pirteänä ja minua vaan väsyttää edelleen. Ei armoa: hampaiden pesu, lämmintä ylle ja metrolla Brooklyniin. Tänään mennään katsomaan auringonnousua Brooklyn Bridgelle!

Kello on 7.23 kun saavutaan sillan päähän. Suomeksi siis minuutti ennen auringonnousua. Taivas on pilveetön ja horisontti marjapuuron värinen. Heräilevä aamuaurinko lämmittää ihanasti selkää ja heijastaa samalla Manhattanin puoleisten rakennusten ikkunoista. Silta on huomattavasti rauhallisempi kuin mitä olin kuvitellut, vain kourallinen lenkkeilijöitä nauttimassa maisemasta ja raittiista syyssäästä.

Sillalla voisi viettää vaikka useamman tunnin, mutta molempien vatsat huutavat yhteen ääneen aamupalaa. Päätetään kävellä Little Italyssä sijaitsevaan suosikki brekupaikkaamme ja tilataan acai bowlit sekä tuorepuristettua mehua. Täydellinen aamu etten sanoisi.

 

It's 6.15 and I'm super tired. We had plans to wake up early and head to Brooklyn Bridge to watch the sunrise but right now the bed feels way too comfy. No mercy, gotta wake up. It's 7.23 when we arrive to the bridge with Annika. The timing is (accidentally) perfect because after one minute sun will rise! Sky is pink, orange and blue at the same time and the whole Manhattan view is unreal! Suddenly I don't feel tired at all. Good morning New York!

 

xx Sara

Kommentit

Bambilara (Ei varmistettu)

Upeita kuvia jälleen kerran, Sara! :) Ja nää NYC-postaukset on kyllä aiheuttanut aikamoista matkustuskuumetta juuri tuota kyseistä kaupunkia kohtaan.... Paha paha paha!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh, iso kiitos! :) Mäkin haluan palata tänne vielä monta kertaa!!

ainooooo (Ei varmistettu)

Upeita postauksia Nykistä! Pakko tulla aina tsekkaan, onko niitä tullu lisää :D mistä muuten toi takki on? Gotta have.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe mahtavaa, kiitti kovasti :) Tää takki on Jenniltä lainassa. Mulla ei ollut näin paksua mukanakaan! :) Marimekon!

Sofia Kontro (Ei varmistettu) http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

Hauska kattoo näitä samasta tilanteesta otettuja kuvia eri blogeista ja huomata teidän eroja kuvaus- ja editointityylissä! Ihania otoksia nämäkin :)

DOM (Ei varmistettu)

Älä aivan hirveästi tuhlaa, et ole vielä bloggareitten tienauskärjessä Suomessa. Ilmeisesti kakkosena kuitenkin aloittelevan toimittajan peruspalkalla.

Lainaus YLE:n sivulta: "Lily-portaalissa White Trash Disease -blogia pitävä Natalia Tolmatsova tienasi ansiotuloja 71 526 euroa ja Tickle Your Fancy -blogia pitävä Sara Vanninen 34 489 euroa".

Ei pöllömmin, mutta hanki nyt kuitenkin se kunnon ammatti...

DOM (Ei varmistettu)

Korjaus edelliseen, kaksi kiilasi ohi: "Mungolife-blogin Anna Vanhanen tienasi 44 707 euroa ja Alexa Dagmar -blogia pitävä Alexa Aavarinne 43 538 euroa."

Tsemppiä!

kts (Ei varmistettu)

Minua joka vuosi, JOKA VUOSI, jaksaa hämmästyttää se, miten suomalaisia voi niin paljon kiinnostaa se, kuinka paljon joku toinen tienaa. Mikä kilpajuoksu se tämä on? "Tsemppiä!" Tsemppiä mihin? Toipumiseen tästä, että Sara tienaa sen ja sen verran vähemmän kuin joku toinen bloggari? Mihin siinä tsemppiä tarvitsee ihminen, joka todennäköisesti ei tästä asiasta mieltään tule pahoittamaan, kuten ilmeisesti sinä?

Raivostuttavinta aikaa tämä jokavuotinen "katso, kuinka paljon naapurisi tienaa!"-uutisointi. Suomi ja suomalaisten perisynti nimeltä kateus.

Kaippe (Ei varmistettu)

Hei, tosi upeita matkakuvia. Ihanasti tulee esille valo ja maisemat. Mahtavia.
Mitä kameraa / ja objektiivia käytät? Etenkin juuri näiden kuvien osalta tuo objektiivi kiinnostaa.

Kommentoi