Brunssilla: Mille Mozzarelle

Tickle Your Fancy

Isä tuli viikonlopuksi kylään ja päätettiin pitkästä aikaa suunnata brunssille. Varattiinkin lauantaiksi brunssi Punavuoressa sijaitsevasta, italialaisesta Mille Mozzarellesta. Ja miksi juuri tämä paikka? Siksi, että aikaisemmin viikolla näkemäni kuva heidän brunssilautasestaan oli sen verran vakuuttava, että tämä paikka piti ehdottomasti testata!

Kyseessä tosiaan viihtyisä pieni italialainen kahvila-ravintola, joka tarjoaa kahvia ja lounasta arkisin sekä brunsseja viikonloppuisin. Ehdottomasti peukkua tämän paikan brunssille. Sekä liha, että kalalautanen saavat meidän porukalta suosittelut! Ja mikä parasta, valmiit annokset ja erissä tarjoilu säästivät inhottavalta brunssiähkyltä. Käykää testaamassa! :)

 

Today we had a brunch at small italian coffee restaurant Mille Mozzarelle. Because my father was coming over for the weekend I was googling some fresh new brunch places earlier this week. When I saw a picture of their brunch plate I made a resevation right away! Great place and delicious italian flavors!

 

 

xx Sara

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Oi, näyttääpä ihanalta! Olen kuullut ravintolasta aiemmin, mutta olin ehtinyt unohtaa, että Millestä saa brunssiakin. Kiitos siis muistutuksesta, täytyy käydä testaamassa :--)

Mitä kala-annos piti sisällään? En syö tällä hetkellä lihaa, joten lihavaihtoehdot jäävät pois lautaseltani!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! Kala-annoksessa taisi olla ainakin lohitahnaa ja avokadoa :)

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Kävin tuolla kesällä ja jäi ehkä hitusen pettynyt fiilis. Ruoka oli kyllä hyvää, muttei mitenkään yllättävää (tai ehkä olen vain vähän vaativa :D) ja jälkkäri "tiramisu" oli tällaiselle tiramisu-fanille suuri pettymys :/ mutta kiva konsepti ja symppis paikkana! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ai me taas tykättiin! Jälkkäriä ei kukaan syöty koska herkkulakko.... :S

hansssu (Ei varmistettu)

Moikka ! Olisin kysellyt siitä lash liftistä, minkä otit hetki sitten. Ajattelin itse varata aikaa samasta paikasta jossa kävit, niin kiinnostaisi tietää miten sulla tuo taivutus on kestänyt? :) Olisin myös kiinnostunut minkä hintainen tuo lash lift oli?

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon ollu tosi tyytyväinen omiini :) hinnat varmasti vaihtelevat paikkojen mukaan! Eiköhän nettisivuilta löydy :)

Miinanen (Ei varmistettu)

AAAAH miten hyvältä kuulostaa! Semmoisen kyssän heittäisin että oliko tuolla gluteenittomia vaihtoehtoja/olivatko kyseiset antimet gluteenittomia?

saratickle
Tickle Your Fancy

Nyt täytyy sanoa, että tähän en osaa vastata. Nämä eivät olleet gluteenittomia!

Noooru (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Oletko vielä gluteenittomalla ruokavaliolla? Miten toimii/miksi jätit sen?

saratickle
Tickle Your Fancy

Pääsääntöisesti kyllä :) Ihan vaan syystä, että vatsani voi paremmin!

Kommentoi