Burgereiden epäystäville

Tickle Your Fancy

Pikaruokaloiden ystävä? Not really. Olen syönyt mäkkärissä hampparin ehkä neljä kertaa elämäni aikana. En siis rehellisesti sanottuna innostu karusta ruokailuymäristöstä ja kumisen majoneesisesta mättösafkasta. Hamppariaterioiden jälkitautikin on tuttu: kipeä vatsa ainakin vuorokauden.

En siis varsinaisesti hyppinyt tasajalkaa kun poikaystäväni ehdotti lounasta Friends & Burgerissa. Tyyppi oli suunnitellut tätä ainakin 2kk, joten ajattelin, että olkoon menneeksi. Ainahan voi maistaa, syötän sitten hänelle loput jos maistuu pahvilta ja rasvalta. No kuinkas kävikään! Paikka osottautui varsin viihdyttäväksi ja hampparit pihveineen (100% suomalaisilta tiloilta) ja aitoine ranuineen varsin maittavia! Astetta parempi pikaruokala indeed. 

Thursday lunch at Friends and Burgers. To be honest I'm not a friend of fast food burgers but I have to admit that this time I was impressed. The burger was really delicious! Definitely gonna try this again! :)

 

xx Sara

Kommentit

Lusselusse (Ei varmistettu)

Kuulostaa oikein hyvältä!! Sopisi minullekin siis t. Mäkkiruoka boikottiin :D

Missä tämä paikka sijaitsee? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa yess! Tää löytyy mikonkadun intersportia vastapäätä, aikatalon 2 krs!

veve (Ei varmistettu)

Näyttääpä hyviltä :) minkälainen hintataso tuolla on?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ateriat tais olla 11e :) Semmonen pikaruokalan ja ravintolan risteytys - toimii!

Hampurilaistenystäväjavihaaja (Ei varmistettu)

SIIS!! Itekkää en oo kauhee hamppariystävä, muutaku omatekoisten. Kävin kans täällä ja pakko sanoa että parempaa en oo syöny (muutako sen minkä teen ite ;)) tykkäsin ite tästä paikasta!! 5/5 kerrassan

saratickle
Tickle Your Fancy

woohooo!! 5/5!

Kommentoi