@bydidem

Tickle Your Fancy

Viihdyn nykyään huomattavasti paremmin kameran takana kuin sen edessä. Ihmisten kuvaamisesta on viimeaikoina tullut niin hauskaa ja palkitsevaa, että näitä hommia voisi alkaa tekemään enemmänkin!!

Ja no kukapa ei valokuvauksesta nauttisi, kun kuvattavat kohteet ovat tällaisia! Pistin ihanalle Didemille aikaisemmin viikolla viestiä ja kysyin kiinnostaisiko neitiä kuvaustreffit. Olisi nimittäin mahtavaa saada hänen lookkinsa mukaan blogini frendityyleihin! Vastaukseksi sain vihreää valoa. 

Didem on niin mainio tyyppi! Suupielet aina leveässä hymyssä ja harvemmin paikallaan pysyvää sorttia, tyypillisesti siis säntäilee joka paikkaan! :D <3 Näihinkin kuvauksiinkin hän saapui juosten/loikkien ja jo kaukaa vilkuttaen! Ehkä parhaimman kuvan mimmin energiasta kertoo se kun beach volleytä pelatessamme hän kesken pelin säntää puhumaan puhelua ja kohta juoksee takaisin, saa ensikosketuksella pallon suoraan päin näköä, kaatuu hiekalle ja nauraa räkättää kovaan ääneen!! Ihana tyyppi! :D

Didemin klassinen, mutta samaan aikaan hyvin trendikäs tyyli uppoaa meikäläiseen ihan täysillä. Asuissa yhdistyy usein naisellisuus ja asenne. Jos jotain vahvoja elementtejä pitäisi mimmin tyylistä nostaa esiin niin sanoisin että nahka ja päähineet!

 

Long time no see: Friend's style! This time I had an honour to shoot one of my colleagues, beautiful Didem. Totally in love with her classic mut oh-so trendy style. When it comes to combining clothes, she's the guru!

 

xx Sara

Kommentit

elmeeri (Ei varmistettu)

Kivoja kuvia! Didemillä on kyllä mahtava tyyli. Lemppari ehdottomasti :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :) Ja täysin samaa mieltä! :)

Zammm (Ei varmistettu)

Vangitsevat kasvot.

saratickle
Tickle Your Fancy

samaa mieltä!

Anonyymittelijä (Ei varmistettu)

Didem!! Sun kulmakarvat!!! Omg perfect!

saratickle
Tickle Your Fancy

No ne!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Wau mikä leukalinja!!

Elbo (Ei varmistettu)

Hienoja kuvia ja kaunis on malliki! Mitä kameraa oot käyttäny näissä ja millasta objektiivia? :)

Nnoora (Ei varmistettu) http://messyhaircoffeevogue.tumblr.com/

Hienot kuvat! Ja Didemin kasvo, huhhuh!!

Kommentoi