Cathedral de León

Tickle Your Fancy

Kun kotona hahmoteltiin reissusuunnitelmaa ja selviteltiin Nicaraguan kohteita, törmäsin Instagramissa kuvaan, josta sain ihan hullun pakkomielteen. Tuo random kuva oli napattu Leónin kaupungista. Siinä nainen seisoi iso lierihattu päässä keskellä valkoista palatsilta näyttävää aluetta. Koko paikka näytti pelkässä huonolaatuisessa instagram-kuvassa niin mielettömän upealta, että se kirjattiin välittömästi reissusuunnitelmaan.

Kyseessä on Leónin katedraali, jonka katto on kauttaaltaan valkoinen ja kalkin peitossa. Alueelle ei saanut edes mennä kengät jalassa. Kaksitasoiselle autiolle katolle astuessaan meistä jokainen totesi, että tämä on yksi hienoimmista paikoista, jossa on koskaan käynyt. 2,5 viikkoa kun on kävellyt Nicaraguan räikeässä katukuvassa, tuntui kun oltaisiin tultu johonkin ihan toiseen maahan. Upea paikka!

 

Few days ago we visited the Cathedral de León. After seeing some pictures from here, I just needed to see this place with my own eyes. And I couldn't be more happier that we desided to come here. The cathedral sure is one of the most beautiful places I've ever been!!

 

Pictures: Elisa Lepistä

xx Sara

Kommentit

Mirtsu (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän kaunista ja kaunis on myös mekkosi! Ja sinä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jättimäinen kiitos! MEkko on IHANA. Tää on Elisan aarteita :)

Niina-Maria (Ei varmistettu)

Nää sun reissukuvat on ihan laittomia!! Seurannu teidän reissuja täällä ja instagramissa ja voin kerttoa että ei helpota matkakuumeessa olevaa. Aivan ihana kuvia, ja olis mahtava saada joskus tulevaisuudessa postaus matkoista mitä kautta varasitte oliko kallista mitä hyvä ottaa huomioon. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe paljon kiitoksia! Ihana saada tällaista palautetta :) Mä oon merkkaillu ylös kaikki huippupaikat ravintoloita ja majoituksia myöten. Lupaan koostaa näistä kunnon vinkkipostaukset! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

On kyllä todella upean näköinen paikka! Jos reissusta enemmän teet postausta jossain vaiheessa niin kiinnostaisi tietää, miten ja mistä hankit vinkkejä erilaisiin vierailemisen arvoisiin kohteisiin.

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö ole!! Hei ehdottomasti! :)

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.costume.fi/

Siis aivan tajuttoman upea paikka!! <3 Mun wanderlust-fiilis kasvaa vaan kasvamistaan ku kyttään näitä teän täydellisiä lomakuvia.

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö oo ihan laiton!!! haha ihana Milla!

Mia K.
Voi taivas

☆ voiko valkoinen olla jossain vielä valkoisempaa? 

(Jos, ikinä koskaan meinaat ns myydä mekon, olen ensimmäisten listassa sitä ostamassa! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Sun pitää kertoa tämä Elisalle. Kyseessä hänen mekko ;)

kasia (Ei varmistettu)

Please tell me where did you buy this green dress. The colour is beautifull and it fits you a lot :)

Kommentoi