CÉLINE

Tickle Your Fancy

En ole koskaan ollut merkki-ihmisiä, edes laukkujen suhteen. Pikemminkin ihmetellyt miten joku voi pistää laukkuunsa monta tonnia. Minulle on aina riittänyt kiva malli tai hyvä materiaali, merkillä ei juuri väliä ole ollut. Niin, ainakaan tähän asti...

Ikä vai mikä, mutta viime aikoina olen alkanut kaipaamaan klassista ja laadukasta käsilaukkua. Sellaista, joka kestää vuodesta toiseen ja johon mahtuu läppäri + iso kamera objektiiveineen (bloggaajan vakiokantamukset...). Pariisin reissu tuli kuin tilauksesta ja pääsin noukkimaan mallin, jota olen jo jonkin aikaa kyttäillyt :) Kääk!

Paris made me do it... :D No, I've been looking for this specific model for a while now and finally got the opportunity to buy one. So happy right now! Love my new classic bag from Celine!

 

T. Sara

Kommentit

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Eikä! Mulla on ihan ssama juttu! En koskaan oo oikeen ollut merkkilaukkujen perään, mutta siinä yhessä Célinen laukussa on aina ollut sitä jotain.. sitä jotain, joka saa mutki haluamaan kyseisen laukun.. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Soulmate!!!

mooonikaa (Ei varmistettu)

Treenaatko sä enään yhtä kovaa kun ennen? näyttää et sulta olis kadonnut lihaksia aika paljon, ei millään pahalla :)

Linsku (Ei varmistettu)

Turha kommentti mun mielestä.. Jotenkin :D Sori, ehkä oon vähä tällanen mielensäpahoittaja haha! Mutta siis eikös Sara oo kertonu että piti salitreenailusta taukoa jonkin aikaa ja keskitty enimmäkseen juoksemiseen. :) Mutta tiedoks että ite bongasin Saran kyllä itseasiassa sattumalta lenkillä joku pari viikkoo takaperin, ja voin kertoa että on aika hiton hyvät lihakset edelleen :D!

Lisää vaan Pariisi-kuvia, ihan huippua kattella näitä! Huikein kaupunki ikinä<3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kesällä ei oo tullut kyllä treenattua salilla samalla mallilla :) Syksymmällä sitten taas!

hanna kovanen

Joskus itsensä hemmottelu on paikallaan :) mutta olen kyllä samaa mieltä, että perustarpeisiin merkillä ei ole niin väliä. 

saratickle
Tickle Your Fancy

Juuri näin :)

Emmi / Me time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

Oi ihanaa, mikäköhän siellä on! :) Olen hankkimassa itselleni valmistujaislahjalaukkua ja yksi Célinen malli olisi myös kovasti mielessä... Harmi, että niiden saatavuus on niin huono! Osaatko sanoa, oliko Pariisissa hyvä valikoima vai onko sieltäkin perusmallit (= mustat :D) mennyt?

saratickle
Tickle Your Fancy

Pian paljastuu ;) Pariisista löytyy ainakin useita myymälöitä ja perusvärejä oli tarjolla tosi monesta mallista. Kaikki klassikot edustettuina :)

Kommentoi