CÉLINE IN ACTION

Tickle Your Fancy

Siinä se nyt sitten on, uusin tulokas laukkukaapissani, hi there Céline Luggage <3

Musta Luggage on yksinkertaisesti klassikko, joka säilyy vuodesta toiseen. Nahkapinnaksi valitsin drummed leatherin. Rosoinen pinta tuntuu enemmän omalta ja mikä tärkeintä tällaiselle säheltäjälle, kyseisessä materiaalissa ei näy käytön jäljet yhtä selvästi kuin sileäpintaisessa versiossa (!!). 

On muuten hassua huomata kuinka ympäristö vaikuttaakin omaan pukeutumiseen. Sri Lankalla överivärikkäät haaremihousut olivat ihan normikamaa kun taas Pariisissa pukeuduin useampana päivänä kotelomekkoon (?) tai minihameeseen. Tukkakin näytti vähän erilaiselta kuin kotona. 38c:n takia hiukset oli nimittäin pakko solmia kiinni, jos halusi välttyä wetlookilta :D 

Mitäs mieltä siellä ollaan laukkuvalinnasta?

top Gina Tricot* / skirt Gina Tricot (borrowed) / sunnies Ray-Ban / sandals Vagabond / bag Celiné (*=gifted)

 

So here it is. My black Céline Luggage from Paris <3

 

T. Sara

Kommentit

Ssarabanana (Ei varmistettu) http://saraxfashion.blogspot.fi/

Aivan älyttömän upeahan tuo on ! :) Itse kuolaan mustan Givenchy Antigonan perään...

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :) Oijoi!

Kukkkkkis (Ei varmistettu)

Mä pyydän jo valmiiks anteeks mun kommenttia, tarkoitus ei ole loukata. Mutta.... Täytyy sanoa et oon kyllä pettynyt. Odotin sun valitsevan jonkun erilaisen ja persoonallisen laukun, just niinku sun muukin tyyli on. Mutta että tää sama massalaukku joka on jo niin nähty tuhannella bloggaajalla?? Siis kaunishan se on, sitä en kiellä. Mun reaktio oli vaan ekana että wtf ja sen jälkeen iso hohhoijakkaa... Ei toi vaan oo yhtään sua!

Mmie (Ei varmistettu)

Niin, ajaton ei kyllä ole. Toihan on ollu muutaman vuoden jo niin in ja paremmin toimeentulevien massaa. Mutta voisin kyllä itekki olalla tollasta nyt pitää;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Klassisen yksinkertainen malli = ajaton. Näin minä sen nään. 

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän pointtisi, mutta kuten sanoin, lähdin hakemaan klassikkoa. Onhan kyseessä ensimmäinen merkkilaukkuni. Viime aikoina on tullut fiilis, että haluan panostaa klassisempiin valintoihin. En halua pistää paria tonnia erikoiseen laukkuun, en ainakaan vielä tässä vaiheessa. En ole kovin kiinnostunut siitä löytyykö tätä muilta tai kuinka massamallista on kyse, sillä aidosti pidän sen yksinkertaisesta ulkoasusta. Tarkoituksena oli hommata laukku, joka toimii kaiken kanssa, miellyttää omaa silmää ja menee vielä vanhempanakin. 

Mikko – Private Blend

Kun haluaa panostaa ja klassisen mallin, niin tuo on hyvä. Se on silti moderni. Ei ehkä kannata laittaa paria tonnia hassun-hauskaan-laukkuun. Ja erinomainen valinta tuo nahka. Siinä tasaisessa (myös Box Bag) näkyy heti kaikki naarmut kivasti.
Ja hei tuo toimii myös hyvin treenin kannalta, kahvakuula ;)

 

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon samaa mieltä :) Oli luonnollista ostaa ensimmäiseksi merkkilaukuksi klassikko!

elisabet.k (Ei varmistettu)

Ihana laukku! Tosi kivoja kuvia&lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :)

mmuksu (Ei varmistettu)

Celinestä en niin välitä, niinkuin en muistakaan merkkilaukuista. :D Mutta muuten asu on täydellisen näköinen. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

heh kiitti paljon :)

MarianneN (Ei varmistettu) http://pictureme-m.blogspot.fi

Voi miten ihanat kuvat! Todellinen parisienne &lt;3

<a href="http://pictureme-m.blogspot.fi" rel="nofollow">Picture Me</a>

marika loimulahti (Ei varmistettu)

Moi :) Kunpaa Nikonin obiskaa käytät enemmän asukuvissa ???

saratickle
Tickle Your Fancy

Nää on napattu 85mm 1.8!

Tän lisäksi mulla on käytössä Nikkorin 20mm 1.8 laajakulma ja 50mm 1.4. Mutta tosiaan 85mm oon kuvaillu nyt uusimpia asuja! :)

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Mun mielestä toi kyseinen laukku on iihan nappivalinta! Siis koen itekin oman tyylini vähän "erikoisemmaksi". Tai sellaiseksi ei niin "tavalliseksi". Heh, tai siis emmätiiä, mutta koen että sun tyyli on samalla linjalla mun tyylin kanssa. Jos kustantaa kalliiseen merkkilaukuun, niin ei olisi todellakaan järkevää ostaa jotain erikoista laukkua, johon a) kyllästyisi pidemmällä tähtäimellä tai b) joka ei edes sopisi kaikkien asujen kanssa.

Upea laukku, ja juuri samaa laukkua olen itsekin kuolannnut jo parin vuoden ajan.. ehkä joskus.. ;)

^"Ehkä joskus" on parasta mitä voi sanoa - laukku ei KOSKAAN tule menemään pois "muodista". ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Komppaan sua täysin! Ja sanotaan, että jos tyyliltäni olen "värikäs" niin laukkujen suhteen pidän tosi simppeleistä valinnoista. That's just me! :)

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

On nätti asu, ja just oikeen pariisilainen! :D toi on niin totta toi matkakohteen vaikuttaminen vaatteisiin, muutenki ku lämpötilan vuoks :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa kiitti! Ja eikö ookkin! :D

emmar (Ei varmistettu)

Moikka!

Tän viestin voi poistaa, jos ei oo sopiva, mutta huhuilisin vaan että mulla ois sileäpintainen versio myynnissä jos jotakuta kiinnostaa ;) Mailia voi laittaa osoitteeseen emma000@luukku.com.

Ihana asu, ihana laukku ja ihana Sara! Aurinkoista kesää.

Emma

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei haittaa, toivotaan että ostaja löytyy! :)

eee (Ei varmistettu)

Paljonko tuo Celinen laukku suunnilleen maksaa? T. Tietämätön joka rakastui laukkuun näiden kuvien perusteella

saratickle
Tickle Your Fancy

2300e oli tämä malli!

Nata - White Trash Disease

mä olin ihan varma, että valitset trapezen mustana!

saratickle
Tickle Your Fancy

VÄÄRÄSSÄ!! :D

Nata - White Trash Disease

hahahahhaha no niinhä mä olin! then again, mitäpä hittoo meitsi designer-laukuista tietäis :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

:DDD <3 pus!

saratickle
Tickle Your Fancy

ainiin!! :D Tätä ostaessani muistelin sun hästens reissua. Meitsin lookki näytti tuolla kaupassa hyvinpitkälti sun kuvailemalta meiningiltä sänkykaupoilla. Mulla silleen aivan paskaset jalat ja kengät, hiekkaa tyyliin otsassakin, meikit valunu naamalta 5h sitten jne :D Uskottavuus ennen kaikkea!

Nata - White Trash Disease

ahahahaha paskaset jalat :DD hästensin kaupassa ei onneks ollu turvamiestä taluttamassa tätä pummia ulos. perus reppu selässä kalliille ostoksille :p

Tiia S. (Ei varmistettu)

Ihana asu ja nappivalinta toi laukku!!
Ja toi kaupunki/ lomakohde vaikuttaa ihan tosissaan pukeutumiseen!:D Asun keski-pohjanmaalla ja sekin vaikuttaa jo huimasti pukeutumiseeni kun matkaan Helsinkiin :D vaikka lämpötila olisi suunnilleen sama niin mulla on silti semmonen "Helsinki tyyli" ja "lande tyyli" :D Helsingissä uskaltaa pukeutua luovasti ja rohkeammin kun muutkin tekevät niin ja siellä voi imeä inspiraatiota muilta itselle!

saratickle
Tickle Your Fancy

ymmärrän täysin. Mullakin on aika usein "kotkatyyli" :D

Tasaraita

Mun täytyy kans sanoa että yllätyin laukkuvalinnasta aikalailla. Ei mielestäni ehkä ihan sinua ja tyyliäsi tuo laukku mutta pääasia että itse tykkäät, muiden mielipiteistä viis. Ja ymmärrän kyllä ettei kalliin merkkilaukun kohdalla uskalla ehkä hirveästi revitellä mallin ja värin suhteen. Jos olis pitänyt jotain merkkiä veikata niin olisin ehkä tyylisi perusteella voinut kuvitella että päätyisit johonkin esim. Alexander Wangin tai Stella McCartneyn laukkuun. 

Tärkeintähän on että itse tykkäät laukusta ja se tekee sinut iloiseksi. Lähinnä vaan sitä tarkoitin viestilläni etten osannut kuvitella että juuri tuo Celine on sinun unelmalaukkusi. :) Mutta ihan pirun nätti kassihan se on. Kelpaisi mullekin jos ei tällä hetkellä olisi oman lompakon ulottumattomissa. 

Kommentoi