CENOTE SUYTUN

Tickle Your Fancy

 

Oltiin matkalla Tulumista Velladolidiin kun päätettiin pysähtyä matkan varrella Suytun nimisellä cenotella. Kello oli puoli yhdeksän aamulla kun ostettiin liput luukulta. Koko paikka oli ihan autio, ei yhtään autoa parkkipaikalla. Käytiin vaihtamassa uima-asut.

Laskeuduttiin jyrkkiä kiviportaita luolaan kunnes yhtäkkiä cenote avautui alla. Mitä hittoa silmäni juuri näkevät, ajattelin. Voiko tämä edes olla mahdollista?

Luola vastasi kun huusin. Koko paikka oli ihan tyhjä, vain me kaksi (+ katossa roikkuvat lepakot ja vedessä uivat monnit...). En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Yksi upeimmista paikoista, joissa olen käynyt. Olipahan ikimuistoinen aamu-uinti!

 

 

Zalando/Glamorous swimsuit here*

(*adlink)

 

xx Sara

Kommentit

FridaIngrid

Cenotet on niin ihania ja mystisiä! Ite käytiin vaan Dos Ojosilla, mut mun käsittääkseni Yucatanin niemimaalla on jopa sellasia cenoteja, missä uiskentelee krokotiileja :D Sinne mua ei heti sais, hehe. Kauhee Meksiko-ikävä tulee näistä teidän reissukuvista!

- Frida Ingrid
http://www.rantapallo.fi/fridaingrid/

saratickle
Tickle Your Fancy

Apua mitä!! :D Joo cenotet oli mulle ihan uusi juttu ja hitto vie, veivät mennessään. Niin erilaisia ja toinen toistaan upeampia paikkoja! 

rosetta (Ei varmistettu) http://begmypardon.com

Huh, miten siisti! En ole itse koskaan edes haaveillut mistään kovin hmm eksoottisista paikoista, mutta joku tuollainen olisi mieletön nähdä (ja kokea) vielä joku päivä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan ehdottomasti! Ei muuta kun Meksikoon! ;)

Idaemilii

Wau! Niin kaunista ja satumaista! Niin upeat kuvat olette saaneet! Toivottavasti pääsen itse joku päivä kokemaan saman :) Niin hienoa!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! Paikka oli ihan maaginen! <3

susku (Ei varmistettu)

Vau, ihan mieletön paikka! upeita kuvia jälleen kerran!

Kommentoi