CENTRAL PARK AUTUMN EDITION

Tickle Your Fancy

Tuntuu niiiiin hassulta viiletellä syksyisessä Central Parkissa paljain säärin. Yhditelmä 20 astetta ja värikkäät puut ei vaan millään meinaa mahtua tajuntaani. Ja toinen asia, joka ei myöskään meinaa mennä jakeluun on Central Parkin koko. Voi luoja, miten tämä puisto voi olla näin iso!?!

Perjantaipäivä vierähti tosiaan piknikillä Central Parkissa. Ympärillä oli niin värikästä, että silmiä häikäsi (johtui ehkä enimmäkseen auringosta. Ja okei mahdollisesti myös siitä seitin ohuesta darrasta...)! Kuunneltiin katusoittajia, katseltiin kuinka aasialaiset ottivat hääkuviaan ja nautittiin auringosta. Vielä joku päivä mä tulen tänne aamulenkille!

Central Park and all the autumn colours! Magical! :)

 

xx Sara

Kommentit

Terhi Suanto (Ei varmistettu)

Ihana väriloisto sielä, tällää alkaa kaikki lehdet olemaan jo maassa. Buu! : D

Mulla on tämmönen sivun aukeamis juttu sulle : D Olen muutaman kerran avannut blogisi bloglovinin kautta jolloin on tapahtunut niin, että postaus on auennut normaalisti mutta sitten sivu lataantuu uudemman kerran ja postaus häviää. Näkyy vain Lilyn sivu ja bannerisi mutta teksti ja kuvat ovat tuhkana kadonneet.. Tähän ei auta sivun uudelleen lataaminen, eikä se että kokeilee kokonaan uudelleen avata sivun. Näin on käynyt kolme neljä kertaa nyt. En tiedä onko mun koneessa vaan joku bugi, mutta ihan sun tiedoksi : )

Nauttikaa kauniista New Yokista! : )

saratickle
Tickle Your Fancy

Heiii kiitos superisti huomiosta, vieläkö tämä sama? Onkohan kellään muulla? Meikällä avautuu normaalisti, mutta sehän ei taas tarkoita mitään. Pitää pistää viestiä eteenpäin! Sivustolla on kyllä ollut huoltokatkoja, voi olla, että johtuu näistä!

Zammm (Ei varmistettu)

Mä tiesin kyllä jo ennestään että ihastuminen voi tuntua vatsanpohjassa saakka mutta että kateus!! Eikä järjettömän upeat kuvat kyllä helpota yhtään oloa. Oisit menny vaikka Osloon.

saratickle
Tickle Your Fancy

haha pahoitteluni Zammm! :D

Ida Alexiina (Ei varmistettu) http://ida-alexiina.blogspot.fi

siis WAU mitä kuvia! Upeet värit <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti!! :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Onhan Central Park iso, mutta tässä vaiheessa on pakko muistuttaa että tuhat hehtaaria kattava Keskuspuisto on Helsingin vähemmän tunnettu kansallisaarre. Pääkaupungin keskuspuistoksi se on maailman mittakaavassa jättiläinen. Helsingin Keskuspuisto on kolme kertaa New Yorkin Central Parkia suurempi! (Lähde: http://www.meidansuomi.fi/lehti/matkailu) Meidän pitäisi vain Keskuspuistoa osata hyödyntää yhtä paljon :) Harva esim. lähtee Keskuspuistoon piknikille, mikä on harmi. Hiljattain New Yorkista palanneena, ihastuin itse myös elävään musiikkiin, joka Central Parkista löytyi!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Keskuspuisto on ihana ulkoilupaikka ja "metsä helsingissä", mutta minusta nämä kaksi on kyllä ihan kaksi eri asiaa. Central Park on puistomainen ja piknikille soveltuva jättimäinen ajanviettopaikka ihan keskellä ydinkeskustaa, kun taas keskuspuistoon mennään metsämaisemaan lähinnä kävelylle tai lenkille :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Pisti kylla silmaan jo toiseen kertaan NY postauksissasi esiintynyt termi 'aasialaiset'. Miksi kategoroida ihmiset (oletetun) kansallisuutensa mukaan? New York kun on niin kansainvalinen paikka, etta jokaisen ihmisen etnisen taustan arvuutteleminen on varmasti mahdoton eika kovinkaan mielekas tehtava! Ymmarran kylla, ettet talla varmasti mitaan pahaa tarkoittanut, mutta valilla on hyva kyseenalaistaa omaan kielenkayttoon vakiintuneita ilmauksia. Sori, ei ole tarkoitus nipottaa!

Mukavaa loppulomaa!

Kommentoi