THE CHANEL BAG

Tickle Your Fancy

 

Joku ehkä muistaa kun avasin laukku-unelmiani? Sain tosiaan valmistumisen kunniaksi valita itselleni mieleisen laukun. Paras lahja ikinä?!

Laukkukokoelmastani uupuu crossbody-laukku. Pieni, kevyt ja sopivan arkinen malli. Sellainen, johon mahtuu pieni lompakko, avaimet, puhelin ja huulirasva. 

Pinterestin laukkukollaasini oli täynnä mokkaa, samettia ja Chanelin Boy Bagia. Alkoi olla selvää mihin malliin kallistuisin - Boy Bag it is. Kyseessä on sen verran arvokas laukku, että päätettiin maksaa tämä vanhempieni kanssa puoliksi.

Järkeilin, että on varmaankin syytä ostaa mahdollisimman klassinen malli. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen Chanel-laukkuni. Päädyinkin mielessäni klassiseen tikkaukseen ja kultaisiin yksityiskohtiin. Koska Suomesta kyseistä laukkua ei löydy, enkä halunnut ostaa sitä käytettynä, päätin odottaa seuraavaan Pariisin reissuun.

Paitsi että näin ei käynyt. Mentiin nimittäin eilen veljeni vaimon kanssa käymään Della Margassa. Chanelin osastolla näkyi vaan pastellisävyjä, eikä sitä tiettyä ollut kuulemma saatavilla. Myyjä lupasi kuitenkin kiikuttaa muutaman tumman vaihtoehdon takahuoneesta.

 

 

Ja sitten tämä tuotiin eteeni. En ollut ikinä kyseistä laukkua nähnyt, mutta se oli samettipäällysteineen kuin sekoitus Pinterest-kollaasini kuvista. En halunnut enää kultaista hihnaa, enkä ainakaan klassista nahkatikkausta. Minä halusin tämän, enkä mitään muuta.

Samettipinta näyttää mustalta, mutta siinä on aavistus tummansinistä. Ylhäältä päin katsottaessa se näyttää tummansiniseltä, mutta edestä mustalta. Arkinen, mutta toimii myös juhlissa. Laukku on tavallaan klassinen, muttei kuitenkaan. Kuvastaa mielestäni ihan täydellisesti tyyliäni! Ihan meikäläinen!

Mitäs siellä tykätään? :)

 

 

// The graduation present is finally here! My very first Chanel bag!! OMG! Not the most classic choice, but I just couldn't resist this black n' blue velvet Boy Bag that I found from Helsinki <3 

 

xx Sara

Kommentit

P (Ei varmistettu)

WAU, upee!! Täydellinen valinta, ihanaa kun tää ei oo niin massa!

saratickle
Tickle Your Fancy

heh, kiitti! :)

Alexa D. (Ei varmistettu) http://www.alexadagmar.com

Hei niin upea ja ihan sun näköinen! :o

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3 EIKÖ!!!! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa kaunis!

Tekstissä pisti silmään toisaalta huvittavana, toisaalta surullisena tyyli puhua "ensimmäisestä Chanel-laukusta", aivan kuin kyseessä olisi joku erityinenkin tapahtuma tai saavutus elämässä eikä vain laukku, jolla on vahva brändi ainakin tällä hetkellä. Jotenkin kylmäävä ajatus, että tietty materia olisi elämässä jokin saavutus. No, toivottavasti tää oli vain mun tulkintaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! Tarkoitin sen lähinnä niin, että kalliista ja näin uniikista laukusta on ehkä meikäläisen, (joka ei näitä joka vuosi tai edes kymmenes vuosi ostele) "järkevämpää" valita klassinen malli, joka pysyy ajattomana pitkään. Eikä esimerkiksi pinkkiä tai keltaista :)

En missään nimessä puhu saavutuksesta, mutta olen pienestä asti haaveillut kyseisen merkin laukusta. Mielestäni tässä ei ole mitään väärää :) Jollain se on urheiluauto, jollain kello, jollain uniikki hääpuku ja jollain laukku.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea ilmestys tuo laukkusi!
Ja näinhän se on, me haaveillaan eri asioista elämässä:) Itse en pystyisi millään pulittamaan laukuista kyseisiä summia, mutta keittiön saarekkeesta kylläkin ;) Meillä jokaisella on niitä to do/to have juttuja elämässä:))

saratickle
Tickle Your Fancy

Amen! :)

Kaaa (Ei varmistettu)

Hei nyt osu ja uppos! Aikanaan kun ostit mustan Celinen luggagen olin vähän pettynyt kun valitsit niin tylsän massalaukun. Sun tyyli kun kuitenkin on niin persoonallinen. Ja nyt on myös laukku!! Iso peukku :):)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kuulla :) Tiedän, että tarkoitat hyvää, mutta mulla aina jotenkin särähtää tosi pahasti korvaan "massalaukku" tai "massatakki" tai mikä tahansa massa-asia. Ostan tuotteita, joista pidän, ja jotka koen itselleni ja käyttötarkoitukseen parhaaksi. En ole juuri kiinnostunut siitä, löytyykö se joltain toiselta vai ei.

Célinen luggage on ollut mulla käytössä melkein päivittäin ja rakastan sitä. Ostin sen nimenomaan syystä, että se on neutraali, tilava ja täydellinen omiin tarpeisiini :)

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Ihana, upea laukku! Ja juuri sun näköinen, niin kuin totesitkin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ihana!! :)

Laura123 (Ei varmistettu)

Hienoin näkemäni Chanel, koskaan!!

saratickle
Tickle Your Fancy

wow, kiitos!! :)

Ainooo (Ei varmistettu)

Aivan upea laukku!! Olisin ollu hieman ns. pettynyt, jos oisit Boyn ostanut. Sitä näkee imo melkein joka tyypillä tms., ja ois ollu "tylsempi" valinta. Vaikka en kiellä etteikö se kaunis olis! Kuitenkin tää oli jotain erilaista ja upeella tavalla!

Ainooo (Ei varmistettu)

Ja tarkoitin tietty sitä klassista tikattua boyta, koska samaa mallia toi uusikin on, mut u know! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh, aattelinkin, että varmaan sitä tarkoitit :) Kiitos! <3 

Sini Mustonen (Ei varmistettu) http://so-up.fi/sinimustonen

Oi ihanaa kun googlettelin tässä juuri itsekin valmistuneena sun blogia ja huomasin, että ollaan aika samiksia, kun itsekin Boyn sain valmistumislahjaksi! Se on kyllä ihana ja samaistut varmaan! ;) Ja tuo samettinen on niin mahdottoman herkkutapaus että!

http://so-up.fi/sinimustonen/chanel-boy

Kommentoi