CHLOÉ GIRL

Tickle Your Fancy

Tajusin juuri, ettei tämä Pariisin tuliainen ole vilahtanut vielä yhdessäkään asukuvassa! What! Ei vaikka olen käyttänyt sitä lähes joka päivä?! Eiköhän korjata tämä vääryys!

Jos täydellinen merkkilaukku tulee Pariisissa vastaan, eikä maksa överiöveri paljoa, se laukku sallittakoon. Tällä asenteella olen lähtenyt jokaiselle Pariisin reissulleni. Pariisin reissuja on takana kaksi kappaletta, aivan kuten niitä täydellisiä laukkujakin... Kyseinen Chloé:n Faye malli on ollut minulla vahvasti takaraivossa jo alkuvuodesta asti. Sitä oikeaa väriä ei vaan ole tullut vastaan. Sitä oikeaa väriä en itseasiassa edes tiennyt, ennen kuin näin sen livenä. 

Vaaleanharmaa, hieman beigeen kääntyvä väritys mokkaläpällä. Ai jestas kuin ihana voi laukku olla!!!

shirt Lindex // skirt 2hand // bag Chloé

 

We fell in love in Paris and it definitely was love at first sight. Say hello to my new Chloé bag!! 

 

xx Sara

Kommentit

Liisa Kivi (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Omg miten täydellinen laukku, härreguuuuud!!! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä! :D

EricaK
EricaK

Ihana bägi, himoitsin itse samaa sinisenä!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii, oi sininen ei kuulosta yhtään hullummalta!

Suhteellista (Ei varmistettu)

Laukkuhan on aivan ihana, mutta en ehkä kutsuisi puolentoistatonnin veskaa ei-överi-kalliiksi... Toivoisin bloggaajilta (siis kaikilta, tämä ei ole mitenkään henkilökohtainen hyökkäys :) ) enemmän esimerkkiä vastuullisesta kuluttamisesta.

Sijoituslaukku voi ehdottomasti olla sitä, mutta silloinkin olisi hyvä, ettei vähättelisi sen todellista hintaa ja antaisi ihan häiriintynyttä mallia siitä mikä on "pikkuraha" ja mikä ei. Ja tämä on nyt vain yksi esimerkki. Samaan olen kiinnittänyt huomiota blogeissa, joissa vaatteita kutsutaan räteiksi. Rätti on kuitenkin ensisijaisesti asia, jonka voi kyllästyttyään viskata pois ja hankkia uutta tilalle.

Erityisesti lainavaatteiden lisäännyttyä oon miettinyt näitä teemoja taas enemmän, varsinkin kun harva muistaa mainita, etteivät kaikki uudet vaatteet aina ole omia. Mulla on epäilys siitä, että toiminta on aika omiaan lisäämään kulutushysteriaa erityisesti sellaisten lukijoiden keskuudessa, joilla medianlukutaito on vielä hieman hakusessa.

Toivon, ettei tää nyt kuulostanut liian moittivalta, todellisuudesta olen itsekin haaveillut kyseisestä laukusta jo pitkään. Mulle kyseinen laukku on kuitenkin aivan överikallis, joten jatkan vaan haaveilua. :) Myös kuvat on tosi kauniita. Pariisilaistyyli sopii sulle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä taas kutsuisin puolentoista tonnin merkkilaukkua nimenomaan "ei överiöverikalliiksi". Laukkusijoitus taas on omasta mielestäni nimenomaan vastuullista kuluttamista. Ostan yhden kalliimman laukun, jota tulen pitämään loppuelämäni (tai vaihtoehtoisesti myymään hyväkuntoisena eteenpäin) versus ostan 20 huonolaatuista halpista, jotka hajoavat vuodessa ja lentävät roskiin. 

Mä en koskaan puhu vaatteista rätteinä, ei tulisi mieleenkään.

Ymmärrän huolesi, mutta muoti ja pukeutuminen on oma intohimoni. Samoin valokuvaaminen. Ja valokuvauksesta, etenkin muotikuvista tulee mielenkiintoisempia silloin kun ne ovat ajankohtaisia, eikä sinulla ole aina samat vaatteet päällä. Siirrän kulutusvastuun täysin lukijalle. Hän tehköön omat päätökset sen suhteen mitä hankkii ja mitä ei. Lukijoistani kuitenkin 90% on yli 20-vuotiaita.

Arvostan että kerroit mielipiteesi! Mutta mun mielestä jokainen käyttää rahansa niin kuin parhaaksi näkee. Jos haluaa sijoittaa laadukkaaseen merkkilaukkuun niin go for it!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sen kummemmin ottamatta kantaa itse ajatukseesi siitä, että kulutusvastuulla ja sinulla ei ole mitään tekemistä keskenään (kylmäävä ajatus!), on mielestäni aika huvittavaa, että korostat nyt sitä, kuinka monta kertaa olet kirjoittanut överi-sanan peräkkäin. Käytät blogiteksteissäsi muutenkin todella huolimatonta kieltä ja kirjoitusasusi on melko viimeistelemätön capslockeineen, valtavine huutomerkkimäärinen ja hymiöineen, joten ei liene ihme, että tällainen epämääräinen "ei överiöverikallis"-ilmaisukin jäi nähtävästi monelle epäselväksi tai antoi jopa kokonaan väärän käsityksen.

(Eniten olen ihmetellyt sitä, miten postauksiisi kommentteja kirjoittavat näyttävät usein jäljittelevän kirjoitustyyliäsi, tietoisesti tai tiedostamatta. Ei välimerkkejä, kaikki on superia/upeaa/parasta, ja lopetusmerkkejä suolletaan loputtomat määrät peräkkäin. Todella hämmentävää :D)

Johannan (Ei varmistettu)

Huh, mikäs kielipoliisi täällä on vauhdissa? Eiköhän meistä jokainen ole oikeutettu kirjoittamaan omalla tyylillään?? Varsinkin kun kyseessä on Saran OMA blogi. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi hyvä luoja :D Halusin vain painottaa, että todella tarkoitin nyt arvokasta merkkilaukkua. That's all.

Eniten ihmettelen, että miksi edes vaivaudut tulemaan blogiini, mikäli tuollaisen tunneryöpyn sinussa aiheutan.

Ps. valtavat huutomerkkimäärät ja hymiöt nyt vaan ovat osa minua <3 !!!!!!!!!!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei tunneryöppyä, analyyttisiä ajatuksia lähinnä ;) Just saying! Ja kielipoliisi, ihana kehu, kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa, että juurikin ajatus kulutusvastuun siirtämisestä kuulostaa pelottavalta. Oletko pohtinut asiaa siltä kantiga, että samat kiertävät asut toisivat haaateita ja oppimista, mikä voisi kehittää blogia entisestään?

Reetta P

Munkin mielestä tää kulutusvastuun siirtäminen täysin lukijalle on hieman outo ajatus, kun miettii että sun asemassa ammattibloggaajana, sun tekemät yhteystyöt esimerkiksi vaatebrändien kanssa toteutettu juuri siksi (yrityksen näkökulmasta), että he saavuttavat sinun blogisi kautta rahallista voittoa, koska lukijasi haluavat ostaa tuotteen jota esittelet. Tietenkin jokainen meistä on vastuussa omista valinnoistaan ja ostopäätöksistään, mutta bloggaajana/mielipidevaikuttajana on blogiteksteilläsi ja tuote-esittelyillä iso merkitys kuluttajiin. (muoti)Blogien ammattimaistumisen kautta on tietenkin selvää, että siellä esiintyvät vaatteet ovat lähes aina uusia. Kuten mainitistkinon mielekkäämpää olla "pinnalla". Vaikka olisi selkeästi merkitty että tuotteet on yhteistyön kautta saatuja, ei lukijalle ehkä kuitenkaan kokonaisuutena jää mieleen että mikä nyt on "omaa" ja mikä on "saatua", johtaen helposti siihen mielikuvaan, että ammattibloggaajille vaatteet ovat kertakäyttötavaraa ja siten sellainen ajatusmaailma on OK, myös normaalikuluttajalle. 

Itse pidän pikkuruista muotiblogia ja mä oon tehnyt valinnan etten esimerkiksi merkitse blogipostauksiini mistä vaatteeni ovat ostettu, koska haluan kannustaa mun lukijoita miettimään miten he voisivat omasta vaatekaapistaan inspiroitua, sen sijaan että "kannustaisin" heitä ostamaan saman tuotteen kuin mitä minulla on. Blogissani myös esiintyy samat vaatteet kerrasta toiseen, koska yksinkertaisesti (vaikka muoti on munkin intohimo) mulla ei ole rahaa hankkia aina uutta päälle, enkä suoraan sanottuna sitä haluakkaan. Mun tavoitteena on inspiroida ihmisiä myös siinä, että he voivat käyttää samaa vaatetta monella tapaa. Ehkä tämän vuoksi mun blogi ei ookkaan mega suosittu, kuka tietää ;--D 

Ja vielä lopuksi, haluan sanoa että tää kommentti on ollut hyvin yleisellä tasolla bloggaajia kohtaan, eikä todellakaan vain tämän blogin toimia ajatellen.  Lukuunottamatta ihmettelyä siitä, että ajattelet kulutusvastuun siirtäneesi täysin lukijalle. Ymmärrän toki täysin myös bisneksen blogien takana ja mitä se mahdollistaa/edellyttää, enkä niinkään kritisoi sitä. Itse nautin erittäin paljon sun blogin lukemisesta ja oot yksi mun ehdottomista muoti-inspiroijista!

Santsy (Ei varmistettu)

Täydellinen asu ja todella kaunis laukku :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Sinii (Ei varmistettu)

Todella kaunis laukku ja sopii sulle ihanasti &lt;3
Tämä look 10+ :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Wow, kiitti!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää isompi versio laukusta on vähän turhan kömpelön näköinen, pienempi koko taas todella kuolattava :) Asu on kyllä onnistunut!

Olen edellä laukun hinnasta kommentoineen kanssa samoilla linjoilla. Aina löytyy kalliimpia asioita joihin verrata, mutta mun mielestä 1400e laukku on kallis, no matter what. Jotenkin hämmentää tuo maininta laukun hinnasta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ah, mä taas diggailen nimenomaan juuri tästä isosta. Niin mun tyylinen!

huomaatte varmasti adjektiivin jota käytin: "ei överiöveri kallis laukku". Totta hitossa 1400e on paljon rahaa, mutta merkkilaukusta se on melko kohtuullinen hinta.

Maija94 (Ei varmistettu)

Minäkin tahtoisin antaa palautetta suhtautumisestasi laukun hintaan. Varmasti nuoremmille lukijoille tälläisen 1400e laukun toteaminen "ei-överi-kalliiksi" antaa eittämättä hassun kuvan ja vääristää rahan arvoa.

Kuvat, asu ja kaikki muu tässä postauksessa on varsin onnistunutta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hinta on mielestäni merkkilaukuksi hyvinkin kohtuullinen. Se on oma mielipiteeni.

Kiitos!

Mmie (Ei varmistettu)

Pakko kommata, et nyt on wau! Täydellinen siis&lt;3

Siniss (Ei varmistettu)

Samaa tulin kommentoimaan, että yli tuhannen euron laukun kutsumista "ei överikalliiksi" antaa kyllä etenkin nuorille lukijoille todella väärän kuvan rahan arvosta ja tavaroiden arvosta. Itse olen todella hyväpalkkaisessa työssä, ja mä en pystyisi ostamaan noin kallista laukkua ilman että säästäisin siihen pitkään. Etenkin ei työssäkäyvät nuoret voivat helposti saada tästä kuvan, että tuon hintaisia laukkuja ostellaan tuosta vaan. Et varmasti tietenkään sitä tällä tarkoittanut, mutta sellainen kuva tästä jäi. Ja siis toki sulle tuo voi olla suht. pieni raha, mutta veikkaan että suurimmalle osalle suomalaisista tuo on todella iso raha!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huom ei överiöveri kalliiksi. Mäkin olen hyväpalkkaisessa työssä ja se mahdollistaa sen, että pystyn ostamaan silloin tällöin merkkitavaroita. Merkkilaukut ovat todella kalliita ja tämän hintainen laukku on mielestäni todellakin kohtuullinen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella kauniit kuvat :-) Näytät mielettömän hyvältä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Wou!! Kiitos :) <3

Tasaraita

Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa laukun hinnasta. Ihana laukku, haaveilen itsekin tuosta mallista tai sitten jostain Celinestä. Mutta tosiaan toistaiseksi haaveilen ja säästän. Aiemmalta Pariisin reissulta ostit Celinen laukun, jonka hinta on reilut pari tonnia. Ei todellakaan voi mielestäni sanoa, että laukku ei olisi överikallis. Toki kymmenien tuhansien Hermeseihin verrattuna ei ole, mutta noin yleisesti ajateltuna kyllä. Jokainen hankkikoon just niitä laukkuja mitä haluaa ja pystyy. En halua millään tavalla moralisoida kalliin laukun hankintaa, en todellakaan. Olen sitä mieltä, että kannattaa hankkia laatua ja ostaa harvemmin ja vähemmän. Omistan itsekin useita kalliita laukkuja, ja ymmärrän täysin ns. laukkuhulluuden. Mutta minulle jokainen laukku on ollut kallis ostos, jota olen todella kauan harkinnut ja säästänyt sitä varten. Toisinaan säästöt menee matkoihin, joskus laukkuihin. Mutta kun puhutaan laukuista, joilla saisi 1-2 viikon ulkomaanreissun, niin ei voida mielestäni puhua ei kalliista laukusta.

Mutta siis aivan ihana laukku ja ihanat kuvat. Oi, keväinen Pariisi, maybe next year!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän huolenne ihan täysin. Käytinkin juuri siitä syystä ilmaisua "ei överiöveri kallis". Merkkilaukut ovat samperin arvokkaita, sehän nyt on selvää. Kuitenkin mielestäni tämän hintainen laukkusijoitus on hyvinkin kohtuullinen eli suomeksi "ei överiöveri kallis". Etenkin siihen matkaseuralaiseni triplahintaiseen sijoitukseen verrattuna. 

Jokainen käyttää rahat juuri niin kuin parhaakseen näkee. Toinen ostaa hienon auton, toinen panostaa laukkuihin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

1400 euroa laukusta ei ole paljon rahaa vaan kohtuus hinta?!

Huhhuh.. en ees tiiä mitä tohon vois sanoa... Toivottavasti arvostat todella paljon tilannettasi rahallisesti. Jos mulla olisi noin paljon ylimäärästä käyttäsin sen järkevämmin.

Sulle toi summa on aika mitätön näköjään. Miten bloggaamisesta voi saada noin paljon rahaa??

saratickle
Tickle Your Fancy

ON paljon rahaa, mutta ON myös keskiverto hinta merkkilaukulle. En ole missään vaiheessa sanonut, etteikö tuo olisi paljon rahaa.... uskokaa nyt hyvät ihmiset

Hanna H (Ei varmistettu)

Ihaniaihania kuvia! Ei mun tyylinen laukku ollenkaan, mutta sopii kuvista päätellen sulle kuin nenä päähän!

Lennii (Ei varmistettu)

Sara, oletko koskaan tarkastellut termiä "vastuullinen kuluttaminen" muustakin kuin taloudellisesta näkökulmasta? Sillä, mihin monet kommenteillaan pyrkivät, on vähän tekemistä sen kanssa, miten suuren siivun sinä ansiotuloistasi siirrät eteenpäin. Harvaa varmaan kuitenkaan huolettaa toisen yksityishenkilön taloustilanne niin kovasti.

Vastuullinen kulutus tarkoittaa eettistä ostamista ja myymistä. Tuotteet/palvelut ovat mahdollisimman neutraaleja ympäristölle ja kuluttajina maksamme kelpo korvauksen niiden valmistajille/tarjoajille. Pyritään minimoimaan kertakäyttökulttuuri (mm. suosimalla kierrätysmatskuja) satsaamalla kestäviin tuloksiin. Vastuullinen kuluttaja on kiinnostunut tuotteensa valmistusmaasta ja -materiaaleista. Valveutuneen kulutuksen ensisijainen tähtäin on se, että raha kiertää reilulta reilulle.

Totesit taannoin, että sinulle kaupallisuus on täysin luonnollista. Tiedätkö todella, minkälaista toimintaa promoamasi monikansalliset konsernit harjoittavat maissa, joiden lakipykälät eivät edellytä edes kohtuullisia työolosuhteita tai -aikoja saati korvausta työntekijöilleen? Epäilen, sillä siitä on luonnollisuus surullisen kaukana. Vaatteet ja tavarat saattavat näyttää kauniilta, mutta niiden valmistukseen käytetyt materiaalit (lue: hätkähdyttävän usein muovi) saastuttavat ennätystahdilla ja _IHMISET_ maksavat paljon meitä kovemman hinnan.

Vastuu itse ostosta on tietenkin kuluttajan itsensä. Ei bloggaaja ole vastuussa lukijoidensa lompakoiden tyhjentymisestä, mutta toivoisin ihmisten ajattelevan asiaa suurempana kokonaisuutena. Epäeettinen ostos on kyllä pala pois lompakosta, mutta ennen kaikkea sielusta.

Voi olla, että vahinko on jo tapahtunut, mutta haluan silti korostaa, etten sanomani ei ole syyllistää. Todellakaan. Jos olet kuullut dokkarista nimeltä "The True Cost", suothan sille mahdollisuuden.

Oikein lämmintä keväänjatkoa x

Lennii (Ei varmistettu)

Sara, oletko koskaan tarkastellut termiä "vastuullinen kuluttaminen" muustakin kuin taloudellisesta näkökulmasta? Sillä, mihin monet kommenteillaan pyrkivät, on vähän tekemistä sen kanssa, miten suuren siivun sinä ansiotuloistasi siirrät eteenpäin. Harvaa varmaan kuitenkaan huolettaa toisen yksityishenkilön taloustilanne niin kovasti.

Vastuullinen kulutus tarkoittaa eettistä ostamista ja myymistä. Tuotteet/palvelut ovat mahdollisimman neutraaleja ympäristölle ja kuluttajina maksamme kelpo korvauksen niiden valmistajille/tarjoajille. Pyritään minimoimaan kertakäyttökulttuuri (mm. suosimalla kierrätysmatskuja) satsaamalla kestäviin tuloksiin. Vastuullinen kuluttaja on kiinnostunut tuotteensa valmistusmaasta ja -materiaaleista. Valveutuneen kulutuksen ensisijainen tähtäin on se, että raha kiertää reilulta reilulle.

Totesit taannoin, että sinulle kaupallisuus on täysin luonnollista. Tiedätkö todella, minkälaista toimintaa promoamasi monikansalliset konsernit harjoittavat maissa, joiden lakipykälät eivät edellytä edes kohtuullisia työolosuhteita tai -aikoja saati korvausta työntekijöilleen? Epäilen, sillä siitä on luonnollisuus surullisen kaukana. Vaatteet ja tavarat saattavat näyttää kauniilta, mutta niiden valmistukseen käytetyt materiaalit (lue: hätkähdyttävän usein muovi) saastuttavat ennätystahdilla ja _IHMISET_ maksavat paljon meitä kovemman hinnan.

Vastuu itse ostosta on tietenkin kuluttajan itsensä. Ei bloggaaja ole vastuussa lukijoidensa lompakoiden tyhjentymisestä, mutta toivoisin ihmisten ajattelevan asiaa suurempana kokonaisuutena. Epäeettinen ostos on kyllä pala pois lompakosta, mutta ennen kaikkea sielusta.

Voi olla, että vahinko on jo tapahtunut, mutta haluan silti korostaa, etten sanomani ei ole syyllistää. Todellakaan. Jos olet kuullut dokkarista nimeltä "The True Cost", suothan sille mahdollisuuden.

Oikein lämmintä keväänjatkoa x

Lenniii (Ei varmistettu)

Ps. edelliseen kommaan lisätäkseni:

En ole tietoinen laukkusi materiaaleista tai valmistusmaista, enkä kommentillani viitannut kyseiseen ostokseen. Jostakin vain putkahti esille sanat "vastuullinen kulutus", johon näin asiakseni vähän puuttua. Se pitää sisällään mielestäni myös vain ostokset, jotka ovat hankittu oikeasti tarpeeseen.

Tw (Ei varmistettu)

Kyllä täytyy munkin nyt ihmetellä mitä päästit suustasi. Ekalla kerralla lukiessani kohdan "överiöverikallis" mietin että hupsista vaan... Ajattelin että näiden kommenttien jälkeen oot kyllä fiksu ja tajuat itsekin päästäneesi aikamoisen sammakon suustasi. Mutta mitä vielä, vettä myllyyn vaan ja edelleen oot sitä mieltä ettei kyseinen laukku ole överiöveri kallis! Korostan nyt vielä että itsekin omistan merkkilaukkuja ja olen niihin laittanut paljon rahaa, mutta silti, kyllä tuo nyt vaan on aivan överiöveriöverikallis vaikka siinä ois yks tai kymmenen överiä.... Hyvähän se yleisesti ottaen on sanojensa takana pysyä mutta come on Sara, nyt ois kandennu syödä ne.

hanna kovanen

Tervetuloa Chloé -kerhoon ;) todella kaunis on! x

Veeras-- (Ei varmistettu)

Upea laukku! Chloe on kyllä tehnyt todella ihania laukkuja viimeaikoina! Itseltäni löytyy nuden värinen paraty laukku, joka ollut aivan huippulaadukas :) Tuo sinun laukku on aivan upea ja hyvä ostos. Ei olisi huono lisä omaankin laukkukaappiin :)

hiinanna (Ei varmistettu)

no nyt kyllä! :D mun fiilikset kommenttiboksia lukiessa heitteli laidasta laitaan, mutta lopulta päädyin myötätuntoon sua kohtaan sara ja paheksuntaan niitä kohtaan jotka tulkitsee tekstejä kärjistäen päästäkseen moralisoimaan..

- faye EI ole överiöverikallis kategoriassaan. jos sitä vertaa vaikka banaaneihin tai vessapaperiin niin öö joo, mutta näkisin että tässä kalleutta arvioitiin noin niinku merkkilaukkujen mittakaavassa
- mun mielestä se nimenomaan on hyvän esimerkin näyttämistä että satsaa laadukkaaseen tuotteeseen jolla elinkaari on pitempi. kertoimet sille että chloen bägi on tuotettu nk. ok olosuhteissa on aika paljon korkeammat kuin hm-muovikassilla.
- plus hyvää esimerkkiä on myös se, että efortilla VOI saavuttaa sellaisen elämäntilanteen että on ylimäärästä rahaa, jota voi käyttää niinku sillä hetkellä haluaa. en dumais vastuuttomaksi sitä jos ihan kaikkea käteenjäävää ei siirrä aspille.

niin kivaa vappua sara :) xxx

Mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

No siis itsehän tulin ihastelemaan jälleen näitä sun kauniita kuvia, enkä esim. otsikosta tiennyt, millä sillä viitataan. Mä en ymmärrä mitään merkkilaukuista enkä edes tunnista sellaista sellaisen nähdessäni -eikä mua edes hävetä millään tavalla myöntää tätä. Toisen aarre on toiselle jotain ihan muuta. Mun omistama kallein laukku on maksanut 70 euroa, enkä ennen sitä kuvitellut maksavani laukusta niin paljon. Meitä on ääliömäisesti sanottuna moneen junaan ja mielestäni sua syyllistetään näissä kommenteissa vähän turhaan. Ei, en maksaisi laukusta noin paljon ja kyllä, se on paljon rahaa, mutta nää ei suinkaan olleet ne asiat joihin kiinnitin huomiota ennen kommenttien lukemista. Musta on hienoa itse lukijana että mun kanssalukijoissa on rutkasti erilaisia tyyppejä ja just tämmösissä keisseissä kommenttiboxin selaaminen on viihdyttävää ja ajatuksia herättävää, mutta harmittaa hiukan sun puolesta, että tulet innostuneena esittelemään uutta laukkua, mutta sitten pitää vastata täsmällisesti kysymyksiin vastuullisesta kulutuksesta, eettisyydestä ja niin edelleen. Ja tavallaan mietin, että onko työnkuvasi sellainen, että pitäisi osata? Mun mielestä toisinaan nää kommentit (ei pelkästään tässä blogissa) on sitä luokkaa, että kommentoija itse haluaa päästä pätemään a) sanavarastollaan b) yhteiskuntatietämyksellään c) katkeruuttaan. Aivan varmasti ruudun toisella puolella on aidosti huolestuneita ihmisiä, mutta tää ei mielestäni oo se kanava, jonne se purkaa.
Että voi hyvää päivää jos on ei-överiöveri kallis laukku ja siinä on överiä liikaa, mitä sitten?! :D suurimman osan suomalaisista kulutustottumukset on tietyllä tapaa täysin vääristyneet, omanikin, ja niimpä mielestäni on vähän tekopyhää tulla arvostelemaan toisen ostopäätöksiä. Jokainen tavallaan! :)

Sori ihan sikapitkästä kommentista, ja överikivaa vappua! :)

Emilia1 (Ei varmistettu)

No voi jeesus mitä kommentteja ;D omaa rahaa saa mun mielestä käyttää ihan mihin itse haluaa. Hirveen katkeria tyyppejä täällä...
Ihana laukku, ihania kuvia ja ihana sinä sara &lt;3

Mitäääääh (Ei varmistettu)

Mua hirvittää tää ihmisten tekstinymmärryksen taso. Ei kai kukaan kommenteissa ole bloggaajan rahankäyttöä kritisoinut? Minusta kommenteista saa nimenomaan sen kuvan, että kritiikin kohteena on tyyli, jolla bloggaaja puhuu laukun hinnasta. Entä miten tämä katkeruuskortti tähän nyt liittyy? :-D Haloo ihmiset, kritiikki on kritiikkiä, ei sen kummempaa tai katkerampaa. Myös aiempana kritiikki haluttiin jostain syystä leimata tunneryöpyksi, vaikka itse en ainakaan löytänyt minkäänlaisia tunneryöpyn merkkejä kommentista.

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Ihan superkauniita kuvia, huh heijaa!

Mahtavaa viikonloppua!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Ihana laukku, sopii sinulle ja tähän asukokonaisuuteen todella hyvin. Mielestäni kuitenkin kaikki 1000+ laukut ovat kalliita. Itse etsin hyvää second hand -nettikauppaa, josta voisi ostaa käytettyjä merkkilaukkuja. En henkilökohtaisesti edes pidä uusista laukuista, käytetyillä on mielestäni enemmän luonnetta ja edustavat tyyliäni paremmin. Tiedätkö kenties jonkun sellaisen?

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos susta tuo on tavallinen ja kohtuu hintainen merkkilaukku, et varmaan pidä esimerkiksi donna karania merkkilaukkuna vaan halpistavarana?
Ja kaikki saavat käyttää rahansa niinkuin haluaa mutta kyllä minusta tuon hintainen on jo kallis, ainakin näin minulle on opetettu. Vaikka olisi kuinka paljon rahaa, niin pidän sitä kyllä kalliina :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi hyväluoja nää kommentit :D onhan tuo paljon rahaa niinkuin sanoitkin mutta on aika halpa verrattuna pradan ja celinen laukkuihin esimerkiks! Että siinä mielessä on kohtuuhintanen laukku. Ihmiset vaan takertuu yksityiskohtiin. Mutta tosi kivan näkönen laukku!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja ainiin, mistä nuo ihanat kengät on? Tollaset ois niin täydelliset kesäks

Sakke (Ei varmistettu)

Mistä onkaan nuo kengät? Överihienot!,

Kommentoi