CLASSIC TONES

Tickle Your Fancy

Maanläheisien sävyjen paras puoli on se, että niitä voi kätevästi yhdistellä keskenään, eikä niihin hitto vie kyllästy. Sama vanha beige takki se vaan näyttää edelleen aivan tajuttoman ihanalta. Ja harmaa poolo... Huomaan kuinka kaikki räikeät arkivaatteeni ja tennarini ovat hiljalleen siirtyneet syrjään. Niitä aina innostuu silloin tällöin ostamaan siinä toivossa, että nyt kuulkaas, tämän neuleen myötä alan käyttämään värejä, jes jes! Mutta kun ei niin ei. Ne on joskus kiva kaivaa esiin, mutta ei niitä montaa päivää putkeen jaksa. Btw, sain juuri itseni kuulostamaan maailman tylsimmältä ja mielikuvituksettomalta tosikko-pukeutujalta...

Etenkin kun ostan laadukkaita, kalliimpia vaatteita, valitsen aina klassikkosävyjä. Olipa kyseessä sitten takki, laukku tai neule, palvelee maanläheinen sävy minun tilanteessani pisimpään. Väribuustia voi sitten tuoda vaikkapa H&M:ltä neljällä eurolla hankitulla tupsulla! :D

pictures: Kaisa Turunen

jacket Filippa K

cap H&M

shirt Topshop

bag Chloé

sneakers Zalando (here*)

jeans H&M

 

// Classic, neutral colors - my favorites. First of all, these are so easy to combine. You can mix different colours and you'll get a perfect match each time! And the second thing is that you'll never get bored with these tones. Classics are always fashionable!

 

xx Sara

Kommentit

P (Ei varmistettu)

Taas kerran niiin ihana asu!!

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana, kiitos!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau mikä mimmi!! Hei pakko udella noiden housujen perään, muistatko mikä malli/nimi noilla on? Pakkosaada! Entäpä mitä kokoa sä käytät h&m farkuista?:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! Nää on parhaat farkut ikinä. Ikävä kyllä vuoden vanhat :/ koot vaihtelee tosi paljon mallin mukaan!

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Mä aina suunnittelen ostavani klassikkovärejä, MUTTA päädyn erikoismalleihin ja -väreihin! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Just huikee! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

No kyllähän esimerkiksi kirkkaanpunainenkin on klassikkoväri. Ei tarvitse olla tylsä ja väritön ollakseen tyylikäs.

saratickle
Tickle Your Fancy

En tiedä teistä, mutta itselläni tulee siinä vaiheessa kun puen punaista takkia kymmenettä kertaa päälle, että nyt saa riittää. 

Kommentoi