CMS Forever Töölö

Tickle Your Fancy

Siirsin salijäsenyyteni ensi kuun alusta alkaen CMS-klubille Forever Töölöön. Haluaisinkin kysellä, että onkohan kukaan teistä täällä jäsenenä tai löytyykö teillä kokemuksia paikasta? Perinteisten Lesmills tuntien sijaan salilta löytyy mm. Hathajoogaa, Bodyfit, Crossing tunteja, Aqua fit, CMS Pump, Step fit, X-Bike, Tanssitunteja, Balletonea, Zumbaa, Fit-, Body- ja Powertunteja, Chiballia ja Pilatesta. Vaikka monet kuulostaa ihan heprealta mun korviin niin tää voi olla ihan kivaa vaihtelua! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan eri tunteja :)

 

http://www.foreverclub.fi/forever

 

Mutta nyt niitä kokemuksia!

 

T.Sara

Kommentit

Maiia (Ei varmistettu)

Moikka. Oon käynyt tuolla satunnaisesti, oon muualla jäsenenä ja varsinkin toi "rentoutumistuntien" sali on tosi kiva. Salit eivät ole mitään älyttömän isoja noin muuten, mutta ainakin ne tunnit joille olen osallistunut ovat ollen tosi kivoja. Ja TERVETTUOLA asumaan Helsinkiin :)

Maiia (Ei varmistettu)

Moikka. Oon käynyt tuolla satunnaisesti, oon muualla jäsenenä ja varsinkin toi "rentoutumistuntien" sali on tosi kiva. Salit eivät ole mitään älyttömän isoja noin muuten, mutta ainakin ne tunnit joille olen osallistunut ovat ollen tosi kivoja. Ja TERVETTUOLA asumaan Helsinkiin :)

lamour (Ei varmistettu)

Olin (kylläkin monta vuotta sitten) CMS Forever Töölössä tetissä ja silloin pidin paikasta todella paljon. Sain käyttää kahden viikon aikana kuntosalipalveluita ja ryhmäliikuntatunteja ja mulle jäi tosi hyvät kokemukset tästä paikasta. Henkilökunta on iloista ja osaavaa. Jos en väärin muista niin kuntosalilta löytyy erityisesti naisille suunnattu osa, mistä löytyy kevyempiä painoja tms. Muutenkin viihtyisä ja tunnelmallinen paikka. Suosittelen kovasti!

bambi (Ei varmistettu)

hei sain tonne kerran ilmaislipun koulun kautta yhdelle tunnille (jes:D?) ja käytin sen chiballiin! se on aivan ihanan rentouttavaa mutta kuitenkin parantaa liikkuvuutta! eli se on voimistelua/lihasten venyttelyä sellasen aromaattisen pallon kanssa, valitset jonkun tuoksuisen pallon sen perusteella haluatko poistaa stressiä/piristyä... ym! :D:D ja tilat oli sopivan isot ja se ohjaaja mukava:)

lllaura (Ei varmistettu)

Mihin päin helsinkiä muutat? :)

marjutt (Ei varmistettu)

Vitsit että näyttää ja etenki kuulostaa hyvältä! Olispa tääläkin päin tuon tasosia paikkoja, joilla olis tarjota just jotain tollasta erikoisempaakin :)
Mutta näyttää kyllä todella kivalta paikalta, toivottavasti viihdyt!

stella (Ei varmistettu)

Ootko ennen ollut foreverin asiakas?Vai onko koko klubi ihan uus tuttavuus sulle?
Mä käyn foreverillä,tosin Lahdessa..joten en nyt oikeestaan vastaa ollenkaan sun kysymykseen :D mutta..Mä tykkään käydä siellä tosi paljon.Meinasin vaihtaa Finnbodylle kun ois vähän lähempänä mutta siellä oli paljon suppeempi jumppavalikoima,mitä Foreverillä.Vaikka se on täällä Lahdessa uudempi ja isompi.Eli tykkään tosi paljon.Kattelin äsken sitä töölön jumppakalenteria ja hyvältä näytti.Varsinkin ne vesijutut niitä meillä ei oo..tahtoisin kovasti kokeilla.

STYLE CRUSH (Ei varmistettu)

I really love your blog woman! ;)

http://malinronnquist.se

Belle (Ei varmistettu)

Töölön Forever on ihana, joskin lähes aina todella täynnä :s Erityisesti nyt tammi-helmikuussa on melkein vaikea mahtua sekaan salille saati yrittää mahtua joillekin ryhmäliikuntatunneille (mm. zumba), kun kaikilla on menossa elämäntapamuutos. Salilla laitteet ovat monipuoliset, joskin vatsa/selkälihaslaitteet ovat omaan makuuni huonot ja kunnollinen pakaralaite puuttuu kokonaan. Puitteet, tilat ja henkilökunta ovat ihania ja kuten mainitsit, tuntitarjonta suhteellisen laaja.Erityisesti tilat ovat todella upeat, joskin ryhmäliikuntasalit ovat hieman pieniä ja todella lähekkäin toisiaan (esim. jooga tunnilla on vaikea välillä rentoutua kun muista saleista kuuluu meteliä). Kävijoiden keski-ikä tuntuu olevan lähempänä tai yli 50, joten ainaisesta mammaseurasta hieman miinusta. LIsäksi täytyy mainita, että omasta mielestäni töölön foreverissä on vähän turhan rahanhajuinen ja kaupallinen meininki. Tiedän monia kavereita, joiden on ollut vaikea päästä irti jäsenyydestä. Päätin myös itse, etten enää jatka jäsenyyttä, kun pääsin yliopistoon ja siirryin yliopistoliikuntaan (jossa on muuten vielä paljonpaljon monipuolisempi tarjonta, naurettavan halvat hinnat, aidosti liikunnasta innostuneempi ilmapiiri ja ihania ohjaajia, kannattaa hakea siis yliopistoon ;)). Irtautumisprosessi meni melkein naurettavuuksiin, kun nimeltämainitsematon henkilö yritti myydä foreveria viikon putkeen. Sellainen aidosti liikuntaa rakastava meininki vähän peittyy sen rahanahneen meinigin alle.

Eymey (Ei varmistettu)

Näyttää kivalta! :) Tosin bodypumpittomaan elämään olis mun vaikea tottua.... =/

rrrous (Ei varmistettu)

Ääää miten ihanan näkönen sali, ja tuo allaskin. luksusta :) Uudet lajit tuo varmasti lisäpuhtia reeniin :)

Oili (Ei varmistettu)

Hei Sara!
Haluisin kysyä fysioterapeutista.ü Oon ite kiinnostunut tosi paljon alasta ja varmaankin suuntaudun sitä opiskelemaan. Eli haluisin kysyä että jos rupeaa sitä opiskelemaan pitääkö käydä lukio? vai sosiaali ja terveysala? Monta vuotta pitää omiskella? Onko ala todella kysyttyä eli onko sinne vaikea päästä
Oon lukenu sun blogia pitkään ja huomasin et sä lopetit sen omiskelun.En halua käydä liian henkilökohtaiseksi, mutta miksi lopetit?:))

jorgo (Ei varmistettu)

mitäääää, onks mulla menny jotain ohi. milloin oot Helsinkiin muuttanu? :o

SS (Ei varmistettu)

Voisiksää kertoo vähän lisää tästä Helsinkiin muutosta? :) Siis ihan jos haluut, että meetkö sinne töihin vai mitä? Mihin asuun ja muutatko poikaystäväs kanssa? Olis kiva jos vastaisit.

miimaamöp (Ei varmistettu)

Ihanan isot tilat! Sali jolla itse käyn (Lohjalla) se yksi ja ainoa ryhmäliikuntasali on ehkä jotain 20neliötä... Tai siltä se ainakin tuntuu :D

hellurei (Ei varmistettu)

Olen kuukauden ollut testimielessä Töölön Foreverillä ja täytyy suoraan sanoa, että siihen kuukauteen se jäi. Tilat on viihtyisät, mutta salit on pienet ja ohjaajien taso ei ole mielestäni kovinkaan kummoinen. Ehkä odotukseni oli liian korkealla, mutta petyin pahasti ohjattujen tuntien tasoon. Motivusta sen sijaan voin vuosien kokemuksella suositella lämpimästi, tunteja on paljon erilaisia ja ohjaajat osaavat hommansa.

iiiii (Ei varmistettu)

Oon töissä foreverillä, ja tietysti suosittelen paikkaaa ! :) forever saleja on Helsingissä pari muutakin ja oma ehdoton lemppari on ehdottomasti pasilan sali :) se on semi rauhallinen, ja siellä on kivaa porukkaa töissä :) Kannattaa udella tarjouksia ja neuvotella tarkasti hinnasta ;)

senja (Ei varmistettu)

ite käyn forever tikkurilassa, ja huomasin että töölössä joitakin samoja ohjaajia, ja Vesan X-biket on ihan kaikkein parhaimpia! se saa aina porukan hyvälle tuulelle ja musana ei oo mitää saksalaista hevii niinku monilla tuntuu olevan :p lisäks sil ihan varmasti foreverien rankimmat tunnit! pump ja noihnan nyt on varmaan aika samanlaisii ku lesmills tunnit. ilmapiiri ainakin tikkurilassa on esim. finnbodyyn verrattuna 'mummompi, rennompi', mikä tietty toisaalta on hyvä asia, mut ite kaipaan enempi sellasta fit meininkiä B)

anonyymi (Ei varmistettu)

käyn just tuolla salilla, käyny jo muutaman vuoden. :) mun mielestä ihan viihtyisä paikka, oon pari kertaa käynyt muillakin saleilla (esim. töölöntorin vastakkaisen kulman motivus adlonissa) ja kyllä forever on kivoin niistä. tunnelma on jees, salin puolella ei oo mitään hirveetä jumputusmusaa eikä isoja telkkareita mistä pyöris mtv:tä. miinusta tosiaan se että siellä on lähestulkoon aina täyttä ja joskus laitteisiin saa jonotella tosissaan. suosituimmat ryhmäliikunnat (zumba, kahvakuula) on aina täynnä, mutta varaussysteemi on siitä mukava että monesti samana päivänä monet peruu ja oon ite monesti päässy tunnille jopa varasijalta 10 tms.

musta meininki ei oo mitenkään erityisen rahanahne. kallista tietysti on mutta ei sitä jumpatessa ajattele et piru ku nää kynii mun rahat. ohjaajia on erilaisia, jotkut on enemmän jees kun toiset. plussaa on se että hintaan kuuluu se personal trainer, sellasesta on hyötyä niille laihdutusmammoille mutta myös aktiiviliikkujille.

en oo ikinä käyny les mills -tunneillta, mut oon saanu käsityksen et esim CMS Pump vastais aika lailla Body Pumpia? kyllä tuoltakin löytyy monenlaista jumppaa, musta on kiva että on erikoisempiakin juttuja (erilaiset joogat, chiballit sun muut) kuin niitä ainaisia vatsa-pakara-rääkkijuttuja 500 erilaista.

sara.tickle (Ei varmistettu)

Hei kiitos aivan älyttömästi näistä! Arvostan tosi paljon. Mä tosiaan oon itse tällähetkellä Forever salilla, joten siirto oli musta luontevin vaihtoehto. Eipähän tarvi maksella alotusmaksuja tms.

Nyt tuntuu ainakin siltä että oli hyvä siirto tää sali :)

senja (Ei varmistettu)

hei mitämitä miksei lesmills tuntei oo sit muil foreverin saleil!!! mäkin haluun kokeilla BD

Sanns (Ei varmistettu)

Hei, valitettavasti en suosittele salia sen sääntöjen ja erittäin törkeän asiakaspalvelun vuoksi. Säännöt vaihtuvat riippuen keneltä niistä kysyy ja edes lääkärintodistus kuudeksi viikoksi ei ole riittävä peruste keskeytykselle. Ilmastointi on huonoa ja siisteys vaihtelee. Kiinnostaville tunnelle on hyvin vaikea päästä. Salilla on hyviä jumppaohjaajia, mutta nämä muut asiat puhuvat salia vastaan. Tuolla hinnalla saa parempaakin palvelua.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.