Coral sneakers

Tickle Your Fancy

Lenkkaritrendi iskee, mutten oo vaan osannu käyttää lenkkareita tavallisten asujen kanssa. Muilla ne näyttää aina kivoilta, meikällä taas Tuurin kyläkaupan vakkariasiakkaalta. Jonku rennomman asun kanssa ei mitään ongelmaa, mutta heti normaalivaatteiden kanssa epäröin. Jotenki tuntuu vaan juntilta. No mä päätin voittaa pelkoni eilen. Soronoo ja perustennareiden sijaan Tallinnan aleista bongatut (53e!!!) korallin kirkuvat Niket jalkaan!

 

T.Sara

Kommentit

suvivarjonen (Ei varmistettu)

Mun mielestä ne näyttää sunkin jalassa tosi hyviltä ja ihanilta, mut voi ku mä laitan ne jalkaan, ni ehei.. :D treenikuteissa joo, ei muuten. Naiset.. ;)

suvivarjonen (Ei varmistettu)

Mun mielestä ne näyttää sunkin jalassa tosi hyviltä ja ihanilta, mut voi ku mä laitan ne jalkaan, ni ehei.. :D treenikuteissa joo, ei muuten. Naiset.. ;)

janskuliii (Ei varmistettu)

voi eikä miten ihanat kengät! sopii aivan huippuhyvin noin vain:) paljon parempi kävellä tommosilla koko pvä kui jollain ballerinoilla(;

jjjjjanita (Ei varmistettu)

Mäki aina viime vuonna ihailin Tukholmassa, ku joka toisella vastaantulevalla tytöllä/naisella oli lenkkarit jalassa :D En vaan ite osais käyttää, tyyliki sen verran naisellinen, että ei sopiskaa :p

sambbb (Ei varmistettu)

mitäs tuossa paidassa lukee? ihana asu taas jälleen!!

Tins (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Mistä tuo ihana bomber on peräisin?

Lis111 (Ei varmistettu)

Hei näyttää ihan superhyvältä toi asu! Ja kengät, mikä löytö! :)

Kkatya (Ei varmistettu)

Hei miten täydelliset on noi kengät?! ♥♥ Mä haluaisin kovasti jotku kivat värikkäät salikengät (mielellään just koralliset), mutta mistään ei oikein suostu löytymään kivoja. :D Pitää ehkä järjestää kunnon etsintäoperaatiot täällä netin puolella, josko jostain löytyis..

blogiasi jonkin aikaa lukenut (Ei varmistettu)

Mitä teet niinku elääksesi?Oletko vielä vilassa töissä ?
Kun mietiskelin vain että ostelet kaikenlaista mutta oletko missään töissä?vai miten elätät itsesi?
Itse kun olen opiskelija ja eipä ole paljon näin kesäisin varaa ostella kenkiä/vaatteita/reissata tallinnassa vaikka kesätöitä sainkin..
Opiskeletko vielä jotakin vai oletko jo valmistunut?

Tietysti varmasti blogin kirjoittamisesta jotain maksetaan.

Shushu (Ei varmistettu)

Uijui aivan ihanat lenkkarit! 8>

http://vivalaprettydoes.blogspot.fi/

jautsijau (Ei varmistettu)

Aivan ihanan väriset kengät! Kyllä tollasia kehtaa käyttää ihan arkikäytössäkin :)

valosaaste (Ei varmistettu)

Mistä toi takki? Ihana!

valosaaste (Ei varmistettu)

Mistä toi takki? Ihana!

Soofia (Ei varmistettu)

Toimii!!

Ellla (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! :) tyylisi on ihanan omaperäinen ja kirjotustyylisi on viihdyttävää luettavaa, kiitos :)

Sportically (Ei varmistettu)

Moikka!

Itsekkään en ole vielä tuota sekoitetaan-lenkkikengät-arkiasuun juttua omaksunut (ehkäpä otan itseani niskasta kiinni ja kokeilen!) mutta on sulla kieltämättä aivan ihanat uudet kenkulit!

Sellaista tulin ihan kysymään sulta että millaset mielipiteet sulla on rasvanpolttajatableteista (voiko niitä näin nimittää? :D). Onko sulla jotain omaa (tuntuu epätodennäköiseltä jo tälläistä kysyä :D)tai muiden kokemuksia tarjottavana? Itselläni olisi siis tarkoituksena päästä vihdoin noista typeristä liikakiloista eroon ja mietin tehostaisivatko kyseiset tabletit prosessia (pääasiassa kuitenkin ruokavalio muuttuu ja liikunta lisääntyy.)

Ja vielä palautusjuomista sen verran että millasen treenin jälkeen sinä ottaisit palkkaria? Juotko vain lihastreenien jälkeen vai kenties myös lenkkien jälkeen? Omat lihastreenit ja lenkit kestää yleensä sen puoltoista taikka kolme tuntia ja näiden jälkeen lihakset tutisee ja hiki on pinnassa. Mutta kannattaako sitä palkkaria alkaa juoda koska yleisesti teen lihaskunnot aina kotona ilman mitään laitteita?

Apua, tulipa kauhea lista mutta kiitos jo etukäteen avusta tai ainakin siitä että jaksat edes tämmöisen kysymyspommin lukea :)

Ananas3487 (Ei varmistettu)

Toimii hyvin!!

giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirl (Ei varmistettu)

Toi on hyvä yhdistelmä, ihanan casual,mutta silti niin chick,hahah! : )
Joo mä allekirjoitan ton saman mitä jjjjjanita,olin kesäkuussa tänä vuonna tukholmassa ja todellakin paljon oli lenkkareita jalassa ja oikeastaan jalat huutaen kivusta, mä olisin toivonut että itselläkin olisi ollut : )
Mutta ihanat ihanat lenkkarit,mut joo, ehkä mun päällä ei näyttäis noin kivalta, mut sulle sen sijaan sopii aivan mainiosti : )

Laapa (Ei varmistettu)

Noihan on sairaan kivat! Eikä yhtään juntit, höpö höpö. Jos muutkin voi niin voit säkin:)

maarittikos (Ei varmistettu)

Eikä. Ensin järkytyin, kun tajusin, että oot yhdistänyt LENKKARIT arkiasuun. Etenkin täällä Keski-Euroopassa, jossa nyt asustelen, näkee vastaavaa fashion faux pas'ta toteutettavan iiiihhan liian usein. Kuitenkin kun tarkemmin kuvia tutkailin niin jouduin jopa omakseni kauhuksenikin toteamaan, että hitto, noihan sopii asuun ja näyttää hyviltä !! Menen hengittämään hetkeksi pussiin josko maailmani palautuisi taas raiteilleen. Ihanaa heinäkuun alkua ! (:

anonyymianni (Ei varmistettu)

Mistä sieltä noin hyvään hintaan tommoset löyty? :) <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Nää oli Niken kaupasta :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hahahaa ihana! mahtavaa :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

joo ei muuta kun kokeilemaan :) mä en syö mitään rasvanpolttotabletteja, jotenkin oon ehkä aika vanhanaikainen näissä jutuissa enkä oo tommoseen lähteny messiin. Tommoset lisät vaatii super tarkkaa ruokavalion noudattamista, jotta tulokset näkyy. Tämmöseenhän meikä ei kesällä etenkään lähde mukaan :D motto on ollu, että work hard play hard. Treenaa ja nauti elämästä (ja siitä treenistä:)). Mä juon Hera 80 palautusjuomaa. Pepputreenin jälkeen vedän ton ja pyrin syömään melko nopeesti myös! Kovempien lenkkien jälkeen vedän palkkarin, mutta tommonen 10km:n lenkki menee ilmankin, riippuu vähän mikä fiilis :) Ehdottomasti suosittelen palkkaria! Mäkin treenaan paljon vaan omalla painolla!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kiitos!! :) bomber Pull&Bearista!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Opiskelen kulttuurituotantoa ja kirjoitan blogia/toimittajan hommia yms elääkseni!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Pull&Bearista, kiitos :)

Kommentoi