COZY CITY LOOK

Tickle Your Fancy

Olipa (taas) kerran päivä kun farkkuihin ja kireään trikoopooloon pujottautuminen eivät napanneet. Kello oli seitsemän aamulla kun kävelin kahvikuppini kanssa vaatekomerolle ja kaivoin hyllyltä ne maailmankaikkeuden mukavimmat leveälahkeiset, jotka jumbopöksyinäkin tunnetaan. Oikeasti en edes kaivanut, housut olivat pinon ensimmäisinä. Olinhan juuri edellisenä iltana katsonut kaksi jaksoa House of Cardsia kyseisissä pöksyissä. 

Suurin peukku nousee vaatteille, joissa voi hengata kotona, haahuilla kaupungilla, käydä fiinimmässäkin tilaisuudessa ja matkustaa pitkiä lentoja. Mitä muuta sitä ihminen enää tarvitsee!! Ei yhtään mitään. Olen puhunut.

pants Lindex // jacket Cubus // knit Cubus // sneakers Fila // bag Céline //

 

 

 You know those days when you can't imagine wearing anything else but bathrobe and probably your boyfriend's old t-shirt and cozy sweats? Wide leg trousers are the answear. I have nothing but love for these pants!!! 

 

Pictures: Liisa/Training Drama

xx Sara

Kommentit

hiinanna (Ei varmistettu)

noi housut *sydänsilmät*!! haluun, täydellisen coolit unmotivational day at the office -byysat. kollareita kaupunkikelpoisemmat mutta salee yhtä mukavat, ja niin huolettoman elegantit. pakko saada toisin sanoen. kiitos inspiksestä sara! xx

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana!! :D <3

Milla Mustonen (Ei varmistettu) http://beautyinsimplicity-milla.blogspot.fi

Hitto mikä lookki!! Ihan mieletön❤️ Nimimerkillä inspiroiduin.

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitos!! :)

Pyykkäri (Ei varmistettu)

Ja kauanko meinaat että lahkensuut pysyvät näillä keleillä puhtaina?

saratickle
Tickle Your Fancy

Nää onkin keväthousut, toimivat kuivilla kaduilla ;)

Ehdotus! Ihminen (tai oikeestaan yhteiskunta) tarvitsee näitä leveelahkeisia housuja myös lyhyemmissä pituuuksissa. Ärsyttää kun Lindexilläkin kaikki kys. malliset housut ovat aina niin pitun pitkiä, että ei istu sitten millään.

Kommentoi