COZY WEEKEND PLANS

Tickle Your Fancy

 

Tuntuu sunnuntailta, mutta onkin vasta lauantai. Yksi parhaimmista fiiliksistä mitä tiedän, haha! Pyrin rakentamaan tälle viikonlopulle niiiin paljon mukavaa ja leppoisaa ohjelmaa kuin suinkin vaan pystyn. Aamiainen sängyssä, lukemista, illanviettoa ystävien kanssa, pannareita, ulkoilua, pari jaksoa Sherlock Holmesia ja kotijooga on ainakin must! 

Rentouttavaa lauantaipäivää tyypit :)

 

// Cozy weekend vibes!  xx Sara

Kommentit

Karlaxxx (Ei varmistettu)

Upeita kuvia! Olisi mukava kuulla kuvaamisestasi enemmän. Mikä kamera sinulla on? Oletkohan mahdollisesti jo kirjoittanut postauksia kuvaamisesta? :) Olen uusi lukija, jäin seurailemaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! Jotain kamera-aiheisia juttuja olen tehnyt (en mitään kovin perusteellista), mutta päivitetty postaus voisi olla tosi hyvä idea. Pistetään to do-listalle :)

Mutta pikavastauksena, kuvaan NIKON d750 kameralla ja linsseistä eniten on käytössä 20mm ja 85mm!

Tosi kiva, että oot löytänyt tänne, tervetuloa messiin :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Nää sun kuvat on aina <3 Parikin kertaa kun oon kuvannut jotakin/ollut kuvattavana ja loppunut ideat kesken, oon miettinyt että "mitä ticke your fancyn sara tekisi?" :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Ihana!! :D <3 Voi kiitos <3

Lotta Puodinketo

Näistä kuvista jäi jotenkin ihana fiilis. Tosi kivoja! Tämä blogi oli ensimmäinen mikä lähti seurantaan, kun rekisteröidyin Lilyyn, ja syystä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten mukava kuulla! Iso kiitos <3 Ja hei, tervetuloa Lilyyn! :)

Kommentoi