Crossfit-rääkki ja treenivaateuutuuksia

Tickle Your Fancy

Yhteistyössä Gina Tricot

Eilinen päivä lähti käyntiin astetta energisemmin: Gina Tricot järjesti meille Active Sports -malliston esittelyn kera kunnon crossfit-rääkin. Aamutreeni järjestettiin Crossfit Basementillä, Töölössä! 

Vaikka crossfit-henkisen lajin parissa treenaankin, on tämä kuitenkin ihan oma maailmansa. Tunnelma on erilainen ja tekniikkaerojakin löytyy niin punnerruksissa, burpeissa kuin kyykyissäkin.

Päivän treeni näytti liidulla seinään kirjoitettuna hyvinkin yksinkertaiselta. Vain neljä liikettä sisältävä treeni olisi ohi 15 minuutissa. Helppoa, eikö?

 

3 kierrosta, maksimitoistot

1 min assault bike

1 min burpee

1 min wall ball

1 min toes to bar

1 min lepo

Minuutti per liike, kierroksia kolme ja toistoja niin paljon kuin ikinä pystyy puristamaan. Kierrosten välissä levätään tasan yksi minuutti. Oma tulos kirjoitetaan ylös jokaisen kierroksen jälkeen.

Aikaa vastaan tehtävät treenit, joissa tavoitellaan maksimaalista toistomäärää, ovat haastavia ihan jokaiselle. Ja jos minulle sanotaan, että tee niin monta kuin pystyt, niin minähän teen! Minuutti, hitto että se tuntuukin pitkältä ajalta kun kunnon taukoa ei ole välissä! Olin niin käsittämättömän rikki tämän jälkeen! :D

Active Sports -mallistosta sen verran, että nyt muuten kolahti. Harvoin tykästyn yhden mallistosta näin moneen tuotteeseen. Aivan ihania värejä, kontrasteja, printtejä ja malleja! Ja ne urheiluliivit, ah! Täytyy pitää peukkuja, että näitä löytyy vielä kaupoista/nettikaupasta kun palataan Suomeen :D

Jättimäiset kiitokset Gina Tricotille ihan mahtavasta aamusta! :)

 

Photos: Julius Konttinen

xx Sara

Kommentit

AN79 (Ei varmistettu)

Olen itse kerran kokeillut crosstraineria ja huomasin, ettei se sopinut minulle.

saratickle
Tickle Your Fancy

crosstraineriä?

sinii (Ei varmistettu)

Noi sun kädet daamn! :D
Näytät niin energiseltä ja hyvinvoivalta! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! :)

Zammm (Ei varmistettu)

Muodin määritelmä: pukeutua samalla tavalla kuin kaikki muutkin. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Vahingossa oltiin vedetty kaikki samanlaiset setit päälle!

Noi trikoot on tosi päheen näköiset! Tykkään! :) Ja oli varmasti huippu treeni eikä noi leivät ja smoothietkaan kovin kauheilta näytä! :D Mukavaa viikonloppua sinne! :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! :D Iso kiitos, ja ihanaa viikonloppua sinnekin!

TuuliV (Ei varmistettu) http://www.tuulivalo.fi/

Kivalta näyttää toi Töölön Basement! Mitäs tykkäät noista Gina Tricotin urheiluvaatteista, onko laadultaan hyviä ja leikkaukset urheiluun sopivia?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tykkään tosi paljon. Niitä on käytetty tyytyväisenä jo monta vuotta! :) 

MuuMuu (Ei varmistettu)

Puuttuuko tästä postauksesta "kaupallinen yhteistyö"-tägäys vai enkö vain näe sitä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Yhteistyöstä ilmoitettu ihan ekassa lauseessa! :)

Treenivaatteita tilaukseen (Ei varmistettu)

Ginan mallisto näyttää tosi kivalta, täytyy itsekin laittaa tilaukseen -ainakin noi trikoot! Mitä kokoa sä noista käytät?:)

Phoebe Ma (Ei varmistettu) http://www.todofitnessgroup.com

Hi! We are manufacture of rubber bumper plates. Our products have good quality, and we promise we can provide good service to satisfy your needs. If you interested in our product, I will tell you the price and sent pictures of products to you. Any questions, please email me.

Kommentoi