CUT HEM JEANS

Tickle Your Fancy

Näitä kuvia katsellessani puistattaa. Tällä hetkellä on vaikea ymmärtää miten nilkat paljaana on pärjännyt pari viikkoa takaperin. Istun parhaillani kahvilassa takki päällä ja nilkat vuorattuna paksuilla (eri parin) urheilusukilla. Tiloissa, joissa ulko-ovi käy ei ole enää mitään toivoa pärjätä vähemmällä varustuksella.

Päädyin viime kuussa hetken mielijohteesta saksimaan mom jeans -farkkujeni lahkeet ja vitsi, että tykkään näistä! Lahkeet näyttävät siis niin kivoilta tennareiden ja nilkkureiden kanssa! Ja etenkin oversized villapaitoihin yhdistettynä! Kunnianhimoinen tavoitteenihan on käyttää näitä (sukkisten kanssa) niin pitkään kun suinkin vaan pystyn ja kykenen. Saa nähdä miten käy!

vest Zalando, Topshop* / jeans Topshop / shirt Monki / slip-ons Vans* (*=gifted)

 

Cut hem jeans, pure perfection! One of my favorite trends in this season! Love to wear these with an oversized top and sneakers/ankle boots! 

 

xx Sara

Kommentit

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Sarjassamme asu jota en ikinä voisi kuvitellakaan päälleni, mutta sun päällä näyttää niin freesiltä ja hyvältä! Mustavalkoisuus on mun mielestä ihan loisto veto näihin kuviin, tykkään hurjasti! :)

sannak (Ei varmistettu)

Hei apua luetkohan koskaan edes näin vanhoja kommentteja ? :D

Kysyisin vain et miten noi farkut saa tollee hienosti revittyä ? Ostin kirppikseltä parilla eurolla farkut jotka aattelin leikata nimittäin :)

Kiitos!

Kommentoi