DAISY SWIMSUIT

Tickle Your Fancy

*sis mainoslinkin

 

Nämä kuvat tiivistävät lomaviikon tunnelman yhteen. Vapauttavaa lomailua, pohjatonta riemua ja mielettömiä maisemia. On ollut ihanaa viettää laatuaikaa perheen kanssa. Fiilis on levännyt ja onnellinen, tästä on hyvä suunnata kohti keväistä kotia! :)

Psst. Jengi on pistänyt mulle ihan hulluna snäppejä, jossa on kyselty tämän päivänkakkarauimapuvun perään. Ilokseni ilmoitan, että kyseinen uikkari on -40% alessa täällä.

Ihanaa viikonloppua!

swimsuit here*

 

xx Sara

Kommentit

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Upeita kuvia, ja valloittava uima-asu! Daisy on ihana nimi, se tuo minulle mieleen kaksi asiaa: Marc Jacobsin tuoksun http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/05/daisy-by-marc-jacobs.html ja Aku Ankka koska Iineksen nimi on englanniksi Daisy. Vanhassa Aku Ankka -jaksossa, jota katselin paljon lapsena, tällä nimellä on erityisen iso merkitys. Jakso on vuodelta 1945, ja pidän siitä koska siinä Akulla on kerrankin ihmisen ääni, ainakin hetken verran, eikä ankan. Ihmisen äänellä Aku sanoo tässä jaksossa (4.10 minuutin kohdalla) "Daisy, it's the new me"eli vapaasti käännettynä "Iines, tämä on uusi minä".

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa mainiota ajatuksenjuoksua! :D <3

somewhere

Apua miten mielettömiä kuvia! Noihin tiivistyy kyllä kesä just eikä melkeen. Ihana uikkari myös!

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitti! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Huh, onneks tässäkin postauksessa näkyy pylly! Suhun voi luottaa.

Kommentoi