DENIM OVERALLS

Tickle Your Fancy

70-luku jatkaa vahvasti kevätmuodissa eikä tämä haittaa muuten yhtään, päinvastoin! Ne villitykset, mitä vuosi takaperin ei uskaltanut vielä kokeilla, testataan nimittäin nyt. Yksi näistä on farkkuinen lappuhaalari!

Sortsiversion jo omistan, mutta pitkälahkeinen on aina pitkälahkeinen. Faktahan on, että tämä denim on mustaa versiota huomattavasti maajussimpi. Pyrin välttämään ensimmäisellä käyttökerralla edellä mainittua mielikuvaa ja yhdistin haalarin nilkkureihin. Pakko kyllä sanoa, että denim haalari toimi aika kivasti myös poolopaidan ja tennareiden kanssa, kun testasin! Mennään sillä sitten seuraavaksi! :)

Kiitos vajaamittaisten, hieman leveävien lahkeiden, voin sanoa, että tämä malli jopa istuu meikäläiselle! Vai mitä siellä ollaan mieltä?

overalls Monki // shirt Gina Tricot // shoes Topshop // faux fur H&M

 

Denim overalls kinda day! A year ago I wasn't quite ready for this denim trend, but now the things are different! Even though the piece still reminds me of a farmer guy, gotta say I really enjoyd wearing it. Next time I definitely want to wear it with a pair of sneakers and a roll neck sweater!

 

xx Sara

Kommentit

Kaisa Syrjänen (Ei varmistettu) http://kaisasy.blogspot.fi

Wäää! Vitsi, mitä 70-luvun vibaa... Farkkuhaalari on kyllä tän kevään must have! Näytät taas ihan tyrmäävän hyvältä. Wauwauwau

saratickle
Tickle Your Fancy

woooop! :D Kiitti!

Anu Heikkinen (Ei varmistettu)

Ei vitsi että tykkään sun tyylistä! Se on tosi rohkea ja tuntuu että sun päällä ne erilaisemmatkin yhdistelmät näyttää mahtavalle. Ehkä joku päivä sitä itekki löytää sellasen rohkeuden pukea ihan mitä itse huvittaa :) oot huippu!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi jättimäinen kiitos <3 Ihan varmasti löydät!! Oikea asenne vaan päälle :)

Zammm (Ei varmistettu)

Just valkosen kauluspaidan kanssa perfetto. Mutta omaan makuun liian simppeli noi dungareesit. Vetoketju nappi ym yksityiskohtia kiitos. :)

Kommentoi