DETAILS

Tickle Your Fancy

Jösses mikä keli. Jättimäinen sateenvarjo toimi tänään kilpenä tuulta vastaan. Vettähän siis sumutti jokaisesta ilmansuunnasta niin, ettei kastumista voinut mitenkään välttää. Olen sallinut itselleni überin käytön sadepäivinä ja tänään ensin käveltyäni myrskyssä sateenvarjokilpineni sen 1,5km, päätin todellakin lunastaa sen über-kortin :D

Tuuli, sade ja kuvauspäivä on muuten mielenkiintoinen yhtälö. Saatiin osa onneksi kuvattua studiolla, ja ulko-osuudestakin selviydyttiin kohtalaisen hyvin. Nyt sormet ristissä, että keli helpottaisi huomiseksi, ulkokuvauksissa menee nimittäin sekin päivä... auts.

Yksityiskohtia! Josko näistä irtoaisi inspiraatiota loppuviikon asuihin :)

 

Inspiration for rainy Tuesday afternoon: details from past few moths!

 

xx Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

Rakastuin! Oonko missanut jotain vai mistä löytyy lisää kuvia tosta ekasta?? Tarviin noi kaikki itelleni!
Muutenkin tuntuu, että just nyt tarttis inspistä ihan jokaisella elämän osa-alueella. Jos sieltä päästä löytyy jotain piristävää niin tänne vaan :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha voi ihana sinä! Mä en oo itseasiassa koskaan vielä julkaissu noita ekan detskun asukuvia!! :D Hyvä bongaus! Mä lupaan inspiroida sua lähiaikoina ihan täysillä!!

Norway (Ei varmistettu)

Osaisitkohan neuvoa kuvaukseen liittyvässä kysymyksessä? Sun kuvat on usein ihanan valoisia sekä värikkäitä. Itsellä ongelmana kuvaamisessa on se, että kun lisää aukon kokoa ja siten saa kuvasta valoisamman, usein värit haalistuu ja esim. taivaan sinisyys häviää valkoisuuteen. Joten, voiko se olla kamerasta kiinni, miten värit säilyy valon lisääntymisestä huolimatta, vai vaikuttaako tähän jokin muu asia? Joudutko paljon jälkikäsittelyllä puuttumaan noihin väreihin, esim näistä kuvista yhdessä taivaan sinisyyteen? Kiitos jos viitsit vastata! :)
Ja peukku mahtaville kuville!

Kommentoi