DIY: CROPPED JEANS

Tickle Your Fancy

Oltiin tällä viikolla Elisan kanssa KappAhlin järjestämässä DIY Denim Station -tilaisuudessa, jossa trashionista Outi Les Pyyn avulla päästiin inspiroitumaan farkkujen tuunauksesta. Yay! Jokainen valitsi itselleen farkut, joita sitten alettiin nuppineuloittamaan, saksimaan ja kuluttamaan ihan toden teolla.

Ihana paja ja ihanaa puuhastelua! En muista milloin viimeksi olisin tehnyt tällaisia käsitöitä. Siis kuinka terapeuttista olikaan aukoa nuppineulalla lahkeiden suita ja samalla höpötellä niitä näitä. Elisa valitsi itselleen leveälahkeiset farkut ja toteutti lahkeista epäsymmetriset. Näistä tuli hullun siistit! Ohjeeseen pääset käsiksi täällä.

Koin, että käytännöllisin tuunaus tällaiselle tennari-ihmiselle olisi tasaisesti cropatut lahkeet, jotka päätin toteuttaa mustille perusfarkuille. Valitsin malliksi överimukavan, korkeavyötäröisen Emman.

 

DIY: Revityt lahkeet

1. Pue farkut päällesi, merkitse sopiva pituus nuppineuloin. Kiinnitä nuppineulat niin lahkeen etu- kuin takaosaankin.

2. Tasaisimman lopputuloksen saat kun laitat lahkeen sisään lehden ja leikkaat lahkeen pois mattoveitsellä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös saksia!

3. Käännä farkut nurinpäin (lankoja on helmpompi saada esiin), ota avuksesi nuppineula ja ryhdy ratkomaan. Älä revi kaikkia lankoja poikki, vaan venytä ja jätä osa langoista roikkumaan, ikään kuin "löysäksi renkaaksi".

 

xx Sara

Kommentoi