TO DO -listalla

Tickle Your Fancy

 

Tiedättekö sen fiiliksen kun arkeen on löytynyt tietty rytmi ja draivi. Hommat vaan rullaavat kivalla tahdilla eteenpäin ja to do -listalta saa vähän väliä olla yliviivaamassa tehtäviä. Treenitkin sulautuvat työpäiviin vähän jotenkin liiankin helposti. Voisiko tällainen tilanne olla esim aina päällä?!

Olen muuten löytänyt to do -listat uudestaan, mikä on varmasti syynä tähän rullaavampaan ja astetta tehokkaampaan arkeen. Jokaiselle päivälle on oma kohtuullinen lista, sisältäen kaikkea aina duunista, treeneihin ja siivoukseen. Konkreettisia asioita, kuten: vastaa kirjanpitäjälle, lähetä raportti, lopeta lehden tilaus, varmista tapahtumapäivämäärät, tilaa vaatteet, varaa treenit jne. Tehtävien laatimiseen menee vähän aikaa, mutta se todella selkeyttää päivää. Parasta on myös se, että listojen ansiosta näet konkreettisesti mitä olet saanut vuorokaudessa aikaan.

Erona edellisiin listakokeiluihini on se, että tällä kertaa noudatan to do -listaa ihan oikeasti. Mikään, ei siis mikään ole siistimpää kuin viivata yli tehtyjä hommia. Ihan täydellinen palkinto!

Energistä tiistaita kaikille <3

 

Pictures: Annika Ollila

 

shirt Gina Tricot

jeans &Other Stories

bag Chanel

heels Sarenza

 xx Sara

Kommentoi